Erg goed

Makkelijk om te bestellen Snelle reactie over de bestelling Snel geleverd en natuurlijk erg lekker

Geweldig!!

Het pakket is in goede orde ontvangen. Perfecte verpakking en inhoud.

Snel en super veilig verpakt

Elke keer weer een lust voor het oog om zulke lekkere wijnen bij elkaar te zien.

De bezorger zei dat wij het er goed voor hadden staan met een heerlijke fles wijn!! Dat kon ik zeker bevestigen!!!

quick and efficient

Great wine too ! Always swell packaged.

Correct en snel.

prachtige grand cru in 2 dagen voor mijn deur!

proeven in hotel van der valk en dan bestellen wat je graag drinkt, de beste degustatie ooit.

Goede wijn voor redelijke prijs en nog bezorgt ook!

Lekkere wijn zonder moeite in huis .

Mijn eerste ervaring

De route van bestellen tot aan het leveren is goed en makkelijk. Voor herhaling vatbaar.

voor goede wijn moet je bij valkwijn zijn.

levering was op tijd en zonder problemen.

Netjes , correct en foutloos

Prima levering!

Fijne levering via PostNL.

Geweldige service

Altijd op voorraad

Super geregeld, klik en bestel

Goede ervaring met Valkwijn nooit fout gegaan en super snel geleverd!

Top winkel

Duidelijke site, en snelle service. En de wijn is voor ons lekker.☺️

Snel en netjes geleverd.

Ik heb al een aantal keer bij Valkwijn besteld. Ze zijn goed qua prijs en heel vlot met bezorgen. Ik blijf mijn wijn daar bestellen

Perfect snel en correct geleverd

Perfect snel en correct geleverd

Had de wijn gedronken in van der Valk in Hengelo en ik was meteen verkocht en toen ik thuis kwam gelijk een doos besteld.

Prima service en stevige verpakking.

Gekregen zoals verwacht.

top

precies de wijn die ik had besteld en heel netjes ingepakt.

Ja vooral de Rose is Top

Eerste x gedronken tijden een openluchtconcert van het koor van Margriet Eshuis in het Park te Wormerveer op 29-8-21. Ja ik was verkocht. en mn vrouw van de witte. Gewoonweg heerlijk.

Lekkere fris en zoet

Heerlijke wijn, Met een snelle service

1ste keer besteld maar zeer tevreden

Mooie wijnen, scherpe prijzen en snelle bezorging

Heerlijke wijn

Snel geleverd en goedkoop

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.