Je waant je weer in zo'n mooi Van der Valk hotel

Bij het drinken van deze frisse witte wijn waan je je weer even in 1 van de vele Van der Valk hotels. Dit is een betaalbare droge wijn, waarvan de kwaliteit top is! Een naam om te onthouden!

Bestelling was in orde en vlot geleverd.

Was een mooie aanbieding, 5 wijn plus 1 gratis en geen bezorgkosten (bij bestelling van € 103,00). Verpakking was van hoge kwaliteit. Helemaal tevreden.

Goed verpakt, zeer snel geleverd

Kreeg dinsdag bericht dat wijn ingepakt was en dat nader bericht zou volgen en woensdag rond het middag uur stond de bezorger plotsklaps en onaangekondigd bij ons voor de deur. Blij dat het zo snel was, maar een berichtje zou prettig geweest zijn. Vraag, is het mogelijk om handvaten in de dozen te maken?

Besteld en binnen paar dagen in huis ondanks dat het druk is bij PostNL goede service

Lekkere wijn

Een goed glaasje wijn voor een hele redelijke prijs bovendien snel geleverd.

Geweldige service

Top geregeld. Vandaag besteld morgen in huis. En goed verpakt!

Een heerlijke wijn

Prima service, snelle levering.

Besteld en de volgende dag bezorgd!

Bestelling probleemloos en vlot afgehandeld.

Op en top goede service

Wijn die niet voorradig was hebben ze nu perfect nageleverd zelfs vroeger dan voorzien

Bestelde zending keurig afgeleverd

Twaalf flessen wijn besteld. Aflevertijd zou wat vertraagd kunnen zijn, echter werden de flessen netjes binnen de termijn bezorgd.

heel goed

Vlotte levering van Post NL Fantastische verpakking

Fantastisch!

In een mooie bestelling bij Valkwijn zaten helaas twee flessen die geoxideerd waren. Hierover heb ik contact gezocht en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Echt waanzinnig goed geholpen. Ik bestel zeker vaker!

Vlotte levering Faber alcoholvrij.

Bij een bezoek bij Van Der Valk in Goes vroeg ik om alcoholvrije wijn. Vanwege een hartprobleem drink ik geen alcohol. In Goes werd ik op mijn wenken bediend. De smaak is uitstekend! Dus nu kan ik ook thuis de Faber alcoholvrij drinken. Veel gezelliger in gezelschap! De manier van bestellen was eenvoudig, de levering vlot. Jammer genoeg wordt de alcoholvrije wijn niet in alle Van der Valk restaurants geserveerd.

Bestellen

De wijn geproefd op het terras en toen maar direct besteld. Hoop we dat het dezelfde is. Bestelling en levering ging soepel. Dit gaan we vaker doen

Prima en vlotte service

Gewoonweg....fantastische, vlotte service

Prima service en mooie wijnen

De bestelde wijn was niet meer op voorraad, maar de 2020 wijn was onderweg. Daardoor was de levertijd wat langer maar ik werd via tf en e-mail steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Prima service!

Valkwijn voor kwaliteit.

Netjes in goede dozen geleverd. Prijs kwaliteit perfect. Ik blijf bestellen

Formidabel

Ik ben op en top tevreden over de service vsn de firma en de wijn is uitstekend. Zal jullie zeker aanbevelen bik iedereen.

Super service

Ik had bij van der Valk Hoorn lekkere alcohol vrije wijn gevonden, bleek helaas niet een van de hotels waar men aan leverde. Men belde meteen of ik dan toch mijn bestelling wilde laten doorgaan en gaf advies hotel Hoorn nog even te bellen. Uiteraard heb ik de bestelling wel door laten gaan en die was er binnen 24 uur.

De jongens van de wijn denken altijd mee, das pas fijn!!!

Vriendelijke mannen bij de wijn! Snelle service en altijd vrolijk! Dank

Blij te kunnen kopen....

In Hotel van der Valk Kasteel Terworm deze wijn ontmoet. Blij deze bij Valkwijn te kunnen kopen.Dank.

Uitstekende service en goed verpakt

Bij vd Valk een prima wijn gevonden bij t eten. Via Valkwijn.nl besteld. Duidelijk verhaal. Ze belden me zelfs op omdat er alleen een ander jaartal voorradig was dan er besteld was. Prima service, goed verpakt en snel bezorgd.......Chapeau!!

uitstekend

goede wijn, correcte afhandeling en snelle bezorging

Fijne selectie en prima bezorging.

Bedankt voor de service!

Tis fijn met Valk wijn ;-)

Tevreden klant! Snel besteld, duidelijke info op website, vlotte levering en heerlijke wijn...een aanrader!

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.