De wijn was er in een dag al wat heel fijn was!

Voor herhaling vatbaar !!

keurig , snel en netjes geleverd , TOP

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website en snel geleverd.

De wijn die ik zocht is niet in de winkels te koop, wel bij Valkwijn. Dus voorraadje besteld. Door corona kon levertijd iets langer zijn, maar ik vond de levertijd snel en goed.

goede wijnen, wel beetje dom en onhandig verpakt

goede wijnen, wel beetje dom en onhandig verpakt

Zoals verwacht: uitstekend

Vriendelijke hulp bij bestelling, levering zoals verwacht.

Toch best snel

Heerlijke wijn en snel bezorgd

Snelle levering, goede wijn!

Op donderdag 18 flessen besteld, vrijdag al geleverd.

Uitstekende wijn en een goede snelle service

Omdat het bezoeken van de restaurants en het overnachten deze tijd niet kan, kunnen we wel de wijn van van der Valk bestellen. De levering is snel en goede wijn behoeft geen krans zeggen ze. Kortom, goed product met een snelle levering.

Snel geleverd, heel aangekomen

Ik had mijn twijfels of de flessen de reis overstaan, maar dat was geen probleem. Heel aangekomen met een mooie boodschap op de doos. Ondanks de eventuele vertraging op tijd gearriveerd/ de volgende dag in huis

toegankelijke wijn voor een topprijs

Door regelmatig in de hotels te verblijven, leerde ik de wijncollectie kennen. De online winkel is voor een logisch verlengstuk, nu kan ik ook thuis genieten van het aanbod!

Lekker wijntje, leuk geprijsd.

De bestelde 30 flessen waren uitstekend verpakt. In 2 leveringen goed ontvangen.

ondanks de crisis toch nog snel geleverd hoor,en een goed verzorgd pakket bedankt!!!

Mooie wijnen, goed verpakt en heldere communicatie.

Goede wijn. Correcte info over bezorging en levering conform wat is toegezegd

Uitstekend!

Snelle levering en keurig bezorgd.

heel goed en snel

alles ging goed, van bokenen tot leveren, goedeverpakking

snel betrouwbaar ruim assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding

snel betrouwbaar ruim assortiment en goede prijs kwaliteit verhouding

Grear wine, grear price

I was looking for a specific wine and I found it on this website for a great price and quick delivery service!

betrouwbare slijterij

doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Uitstekende huiswijn, prijs/ kwaliteit in orde

Voor herhaling vatbaar

Perfecte wijn

Wij genieten (vele maanden) van de rode Merlot van Van Der Valk !!!

Lekkere Valkwijn , prima prijs.

Een goede fles wijn die we kennen van de Valk restaurants en die bovendien nog goed van prijs is. De service en levering was ook prima, zoals alles wat we van jullie gewoon zijn . Super!!!

Prima service, contact n.a.v. misverstand bij Post NL met jullie gehad. Erg klantvriendelijk te woord gestaan.

Precies zoals wij wilden!

Fijne service, correct en goed. Houen zo!

Snelle levering goede kwaliteit prijs verhouding

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.