Snel en lekker

Een lekker wijntje en zeer snel geleverd

Veel keuze, goede prijzen en zeer snelle service

Een mooie Cava voor een prima prijs

Een mooie Cava voor een prima prijs. Netjes Verpakt en snel geleverd ondanks de Coronavirus. Tot snel.

Snel en correct geleverd

Prima service!

Ondanks coronatijd, toch snel in huis.

Vertraging mogelijk i.v.m Corona ...Maar binnen 1 week in huis. Keurig verpakt en mail van te voren verstuurd. Top.

Zeer snelle en correcte service

Gemakkelijk online te bestellen. Meteen bevestigingsmail en nog dezelfde dag verzending. Topservice

Super snelle levering en goed verpakt

Zeer snelle levering

Heerlijke wijntjes voor een eerlijke prijs en heel snel geleverd.

Kan ik toch thuis genieten van de fles

Heel snel en netjes in huis

altijd snel en betrouwbaar

helemaal tevreden

Super snelle levering

Super snelle levering

niet duur en supersnel geregeld

Tijdens de brunch bij v/d Valk staan er altijd flessen bar royal sparkling lychee op tafel. Deze bestellen wij nu geregeld via Valkwijn.nl. De flessen zijn niet duur en binnen afzienbare tijd worden ze thuisbezorgd. Valkwijn.nl staat bij ons tussen de favorieten in Chrome.

De eerste keer, ga de wijnen nu orieven en weet dan pas meer.

Snel de lekkerste wijnen in mijn glas

In get weekend besteld, woensdag geleverd. Topwijn voor een schappelijke prijs.

Helemaal top

Super Service snelle levering ik zeg helemaal top ga zo door

snelle en correcte levering

de bestelling was er sneller dan verwacht in deze coronatijd endan ook nog op een zaterdag. Hebben dus snel kunnen genieten van de wijn.

het was goed

goede service al jaren

Makkelijk bestellen, supersnel in huis

Heb weer paar mooie wijnen bij Valkwijn kunnen scoren!

Goede en lekkere wijn.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Volgens afspraak.

Super wijn, super levering.

Héérlijke wijntjes, boven verwachting

Snelle levering!

Super lekkere wijn!

Heel vlotte bezorging heeft iets langer geduurd vanwege Corona maar werden daarover goed geïnformeerd. De wijn is heerlijk en was keurig verpakt.

top geregeld

top geregeld

Prima service als altijd ook top voor post nl bezorger

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.