Vlot geleverd maar te zwaar

Levering correct en vlot. Verpakking van 18 flessen in 1 doos vind ik onhandig en te zwaar. Ook het opslaan van de flessen is daardoor onhandig.

Vlotte afwerking in alle opzichten, duidelijke factuur. Service staat hoog in het vaandel.

Snel en adequaat gereageerd

Op tijd en goed verpakt en overeenkomstig gevraagde op tijd geleverd.

Super geregeld

Snelle levering top

Keurig op tijd. Heerlijke wijn

KHeerlijke wijneurig op tijd.

Uitstekend!

In een stevig doos gearriveerd. Dank voor de heerlijke wijn.

Zeer goede service en kwaliteit

Mooi divers aanbod in wijnen niet alleen maar dure maar juist ook in een betaalbare klasse onder de € 10,-

Prima verzorgt

Was de eerste keer, ga dit meer doen. Niet alleen omdat de bestelde wijn van prima kwaliteit is maar ook de wijze van bestellen en afhandelen goed is verlopen.

Gewoon goed

Vlotte afhandeling na bestellen alles erg duidelijk bvb dank

uitstekende wijn en blijvend...!

Mijn vrouw houdt van een glas merlot en ik van een glas sauvignon blanc. Die drinken wij ook in een van der Valk restaurant En sinds een jaar eveneens thuis. Geweldige wijn voor een zeer redelijke prijs.

Eenvoudig besteld en snel geleverd!

Ondanks een verwachting dat dit wel een paar dagen zou duren door corona-vertraging, was het snel geleverd.

Snel en goed!

Wijn werd heel snel bezorgd in een veilige doos!

Snelle levering en correct!

Snelle levering en correct!

De bezorging is prima verlopen. verder weinig te melden.

zie boven

Zie onderstaand

Levering van de Chardonnay was perfect, geen probleem met de iets langere levertijd.

Snelle levering ondanks corona

Alles was prima ontvangen

Fantastisch!

Ook fantastisch!

Heerlijke rose en een snelle levering!

Kwaliteitswijn en snel bezorgt!

Prima geregeld

Alles goed verzorgd.

Snel

De wijn is netjes en snel geleverd en de tekst op de verpakking (doos) was erg leuk

prima verzorgd

Aanrader voor de wijnliefhebber

Prijs/kwaliteit dik in orde!

Met de complexlose lekkere Valkwijnen kan je in deze Coronatijd thuis genieten/relaxen en het fijn gevoel oproepen van een gezellig restaurantbezoek bij Van der Valk

Gewoon normaal Van der Valk

Ik koop iets voor E 114,00 en dat wordt correct thuis bezorgd. Je zou bijna zeggen, dat mag ook wel voor dat geld. Blijer dan tevreden kan ik daar niet van worden. Daarom heb ik ook zo'n godsgruwelijke hekel aan dit soort reviews. Ze hebben dus alleen maar zin als de boel toevallig spaak loopt.

Ontzettend tevreden

Goed verpakt en snelle levering! Nu kunnen we thuis met dit lekkere weer nog beter genieten.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.