Goed aanbod, snelle levering!

Goed is goed!

Is goed

Snelle levering en complete levering

Fijn dat ondanks dat de restaurants en bar van de hotels dicht zijn je toch nog de wijnen in huis kan halen. Goede nette levering en op tijd wat erg fijn is voor het weekend.

Bezorging perfect , duidelijk aangegeven

Nog geen ervaring , dit is de eerste keer dat we het zo hebben gedaan

Vlotte manier van bestelling, onberispelijke tijdige levering

Ik bestel in deze barre coronatijd en heb begrip voor een eventuele latere levering. Maar zelfs in coronatijd heb ik mijn wijnlevering binnen de vijf dagen waaronder een weekend. Hoed af voor deze prestatie.

Zoals altijd top!

Nu we niet naar de hotels kunnen om heerlijk te eten en te drinken, halen we van der Valk in huis!

Heerlijke

Heerlijke wijn en rosé voor een eerlijke prijs

Zeer positief

Keuze op de website makkelijk te maken. Binnen 24 uur geleverd!

Duidelijke site, keurige, snelle levering.

Wij hebben voor de 1e keer een bestelling geplaatst. Dit gaan wij zeker vaker doen, want wij zijn zeer tevreden. Site is duidelijk, snelle levering en de flessen waren prima verpakt!

Ondanks Covid 19 super snel geleverd.

Goed .....we hebben de wijn geproefd zijn er zeer content mee, eigenlijk hadden we niet anders verwacht!! De enige maar is dat hoewel het stevige dozen zijn deze te groot zijn voor mij en te zwaar om ze naar boven te dragen!

Prima, net als in het restaurant. Ik bestel, ik krijg wat ik wil en op tijd ook nog.

super

De wijn is heerlijk. en de oplossing is zeer gewaardeerd voor mijn kleine ongenoegen

Perfecte levering, perfecte wijn!

Wij bestelden dezelfde wijn die we altijd zo lekker vonden in de Van der Valk hotels. Zo halen we het "Van der Valk gevoel" gewoon bij ons in huis, nu we niet naar de hotels kunnen om te genieten. De bestelling werd netjes verpakt en op tijd afgeleverd. Bijzonder tevreden!

Zeer uitgebreid assortiment met een goede prijs.

Het mijn tweede bestelling/ aankoop bij jullie en ik vind de prijs kwaliteit verhouding top.

Niet veel langer hoeven wachten door de Corona crisis, hulde aan Valkwijn en PostNl

Snelle service, heerlijke wijnen voor een goede prijs.

Super kontent

Super eenvoudig de lekkerste wereldwijnen bestellen en een snelle levering

Super eenvoudig bestellen en afrekenen. De vertrouwde Van der Valk wijnen, maar ook andere wereldwijnen en champagne's. En allemaal tegen scherpe prijzen. De bestelling wordt zeer goed verpakt en netjes afgeleverd, echt super !!! Ik ben zeer tevreden !!!

Geweldige bezorgservice !

Prettige site met veel mooie wijnen. Makkelijk en snel te bestellen. Prima bezorgservice, vaak al de volgende dag.

Perfecte levering van heerlijke wijntjes!

Perfecte levering van heerlijke wijntjes!

Wijn niet zo zoet als we verwacht hadden

Vorige keer de wijn "rouge zoet" gekocht omdat wij hem geproefd hadden in een Vander Valk hotel Deze was niet meer te verkrijgen en daarom dachten we dat "1862" zoet een alternatief zou zijn maar dit valt tegen. Hij is namelijk niet zoet maar dat is natuurlijk allemaal een persoonlijke smaak. Is zeker niet slecht maar niet zoet.

Heerlijke wijn

Al tijden klant bij Valkwijn, altijd goed en snel geleverd.

Bezorging was ondanks corona snel

Lekker wijn. Eerste fles is al op. Snelle levering

Prima bestelling

Uitstekend en tevreden.

Levering op tijd en goede wijn

Bezorging keurig op tijd. De wijn smaakt als vanouds. En een goede zet om de verzendkosten te verlagen, hulde Groet Martin Veenstra

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.