Snel en zeer goed afgehandeld, en mocht er iets niet zijn wordt er snel op gereageerd.

Snel, vriendelijk

Ze belden op, dat ze 1 fles tekort kwamen. Ik mocht kiezen wat ik wilde. Uitstekende service

goede wijn

top wijn die ik regelmatig hier bestel en waar ik zeer tevreden over ben

Prima service en verstand van zaken!

Prima service en verstand van zaken!

Snelle verzending.

Wojn is zeer deugdelijk verpakt.

Heerlijk wijntje

Ik dronk nooit alcohol omdat ik nog nooit een dra kje lekker vond. Voor onze trouwdag hebben wij een nacht gelogeerd in de vd valk Tilburg. Wilt u iets drinken mw vroeg een vriendelijke ober. Oké ik wil wel een zoet wit wijntje proberen, welke weet ik niet. De ober koos deze zoet witte wijn en ik was verkocht. Zijn tip was om de wijn via jullie valkwijn te kopen. De wijn kwam twee dagen later in een mooie luxe doos. Ik zal zeker weer een wijntje bij jullie bestellen, misschien een ander dit keer.

Alles met de bestelling goed gegaan

Ik hoop lekkere wijn besteld. Ga er van genieten en proosten op de zomer. Keurige mails gekregen omtrend de vorderingen van het versturen Dank daarvoor. Als het smaakt....Dan tot de volgende keer.

Heerlijke, frisse zoete wijn

Snelle levering. Prima verpakt. Heerlijke wijn

Compleet aanbod snel geleverd

Een groot aanbod en snel in huis! De flessen zaten goed verpakt in stevige kartonnen dozen en was de volgende dag al binnen. Er is een groot aanbod variërend van betaalbare huiswijnen tot exclusieve huizen, dus voor ieder wat wils.

Top wijn

Heerlijke wijn bij bbq of bij borrelplank voor een zeer fijne prijs

Bestelling ,levering alles snel en dik in orde

In orde

Altyd goed die levering

En geniet steeds van de heerlijke wijnen. Dank daarvoor

Heerlijke Rosé

We bestellen tegenwoordig de wijn bij jullie om dat die prijs kwaliteit goed is en lekker

Alsof er een engeltje op je tong piest...

Heerlijk fris, daaronder valt deze sauvignon blanc 1862. Eenmaal deze geproefd wil je nooit meer iets anders, hoewel, de rosé.....

Wij bestelde voor de eerste keer , en dit is zeker niet de laatste

Top en snelle levering

De Wijnen zijn top en heerlijk...hierbij dus ook makkelijk te bestellen via de site...en worden netjes in goede sterke dozen aangeleverd

Er was even iets niet leverbaar dat na 2 dagen beschikbaar zou komen. Of de bestelling in een mocht of apart. Snel antwoord op de bestelling en keurig volgens afspraak verzonden. Ik ben uitermate tevreden! Tot de volgende bestelling! O ja bijna vergeten, de wijn smaakt lekker en is van goede kwaliteit. Chapeux!

Uitstekend!

Heerlijke wijnen, scherpe prijzen en heel snel geleverd. Topservice!

Super snelle levering!

Duidelijke uitleg! Snelle levering en een deugdelijke verpakking! Zeer tevreden!

Uitstekende service

Alles prima gegaan van de bestelling tot levering aan toe .

Kan niets anders zeggen ik had een probleem en ze online bestellen en ze hielpen we er zo door geen alles toppers zijn ze thanks en nu lekker kiezen A B of C hihi

Frisse wijn

Smaak bevalt me goed

Goede service!

Snel geleverd. Goede communicatie. Top.

Eerst lukte de betaling niet van uit Belgié we hebben gebeld super vriendelijk geholpen ze hebben een link gestuurd en in orde De bestelling ontvangen na 3 dagen zeer goede verpakking

vlot, mooie producten, goed verpakt

vlot, mooie producten, goed verpakt Fijn dat de likeuren van Van Kleef in jullie assortiment zitten.

Veurseweg 214

2252 AH Voorschoten

(071) 561 3736

Over Valkwijn.nl

Valkwijn.nl is online uitbreiding van Wijnhandel De Gouden Leeuw, gevestigd bij de Valk Versmarkt te Voorschoten. Een grote online-wijnwinkel waar u terecht kunt voor het kopen van de Van Der Valk restaurantwijnen en een groot assortiment van rode, witte én rosé kwaliteitswijnen uit alle windstreken. Waarom wijn bestellen bij Valkwijn.nl? Bij Valkwijn staan we bekend om de van der Valk-kwaliteit en om de scherpste prijzen voor onze wijnselectie, alsof het altijd in de aanbieding is! Ook kunt u altijd de juiste wijn-bestellen voor iedere gelegenheid en deze online per fles kopen, hierdoor is het makkelijk om zelf een leuk pakket wijnen samen te stellen om te bestellen.