De service van Bottine is prima. En van bpost de verzendmaatschappij is ook zeer goed datbis een maatschappij waarop je kan rekenen. Spijtig dat ik niet kon betalen met Payconiq maar ik heb de overschrijving langs bpost laten doen en dat verliep zeer goed.
Wat een mooie feedback, dankjewel! 🤍 Fijn om te horen dat onze service én de levering via bpost zo vlot verliepen. Super dat de overschrijving via bpost ook goed is verlopen. Veel plezier met je aankoop!
La confirmation de la commande était claire, ainsi que les courriels qui ont suivi, concernant la livraison et un éventuel retour. J’ai également apprécié le message écrit à la main sur la facture.
Merci beaucoup pour votre gentil message 🤍 Nous sommes ravis d’apprendre que la confirmation de commande et les e-mails de suivi étaient clairs. Le petit mot écrit à la main fait partie de notre façon de travailler, avec le cœur. Au plaisir de vous revoir chez Bottine ! ✨
Leuke botjes , top voor smalle voeten. Heel snelle levering. Duidelijk en gemakkelijk om te bestellen. Er zat ook al een retourbon / retouradres bij voor ingeval de schoenen moesten geretourneerd worden. Dus niet meer zelf af te printen.
Zo’n berichtje tovert meteen een glimlach op ons gezicht! 😄
Lovely job. Good product. I found a pair of boots here that are otherwise not available anymore.
Your kind words mean the world to us – thank you for supporting Bottine! 🩷
Fast shipping great product I highly recommend this company ! :)
So happy to hear that! Thanks for your kind review. 😊
You don`t have to buy everything from retail giants. Bottine proves it with excellent service.
Your kind words mean the world to us – thank you for supporting Bottine! 🩷
Mijn fovo winkel online en zeker bakstenen winkel Super service in de winkel Super snelle service online Gewoon top
We worden helemaal blij van je mooie review, dankjewel! 😍
Snelle levering en goede kwaliteit prachtig
Wat fijn om te lezen, dank je wel Nancy! 😊
Zeer snelle levering. Ook een persoonlijk geschreven bedanking bij de levering, zeer tevreden!!
Zo’n berichtje tovert meteen een glimlach op ons gezicht! 😄
voor het eerst besteld maar zeker niet voor het laatst!. Zeer snelle levering, heel goed verpakt. dankjewel
Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊
Bedankt dat je de tijd nam om dit te schrijven – zo lief! 🩷
Snelle en correcte levering met een attent, persoonlijk handgeschreven bericht als bedankje.
Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊
Recent heb ik schoenen besteld bij deze winkel en ik ben ontzettend tevreden. De bestelling verliep soepel, de levering was snel en de schoenen waren precies zoals omschreven. Wat voor mij ook een verschil maakte, was de persoonlijke, handgeschreven reactie die bij de bestelling zat. Dat gaf een warm en oprecht gevoel en laat zien dat er met aandacht en zorg wordt gewerkt. Tot binnenkort.
Wat fijn om te lezen, dankjewel! 😊 We doen alles met veel zorg en liefde, dus het betekent echt veel dat jij dat zo ervaren hebt. Tot heel snel bij Bottine! 👟✨
Snelle, vlotte en juiste levering.
Dank je wel voor de fijne reactie :-)
Bestemming snel geleverd en goed verpakt.
Dank je wel voor de fijne review. :-)
Nice contact, fast service.
So happy to hear that! Thanks for your kind review. 😊
Update 15-12: Na mijn review is er wel per mail contact geweest met Bottine. Zij hebben een nieuw paar laarzen opgestuurd, welke ik vandaag heb ontvangen. Helaas niet in de kleur die ik besteld had (chesnut besteld, chocolade ontvangen), maar desondanks toch blij met de laarzen. Uiteindelijk een correcte afhandeling van de situatie, vandaar een aanpassing van een 2 naar een 8. Ik heb 2 december een bestelling geplaatst, nog steeds geen bestelling ontvangen. Ik heb op 3 december wel een track en trace code gekregen, maar staat nog steeds bij dat het pakket is aangemeld (3 december dus), maar nog niet ontvangen. Heb gemaild om de stand van zaken rondom het verzenden van de schoenen na te vragen, maar krijg hier geen reactie op. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben!
Beste Petra, Bedankt om dit te laten weten. Je mail was helaas in onze spamfolder terechtgekomen, waardoor we je bericht niet eerder hebben gezien – mijn excuses hiervoor. Intussen heb ik alles nagekeken en meteen een case geopend bij PostNL. We volgen dit nauw op en houden je persoonlijk op de hoogte. Mocht het pakket toch niet terug boven water komen, dan storten we uiteraard het volledige bedrag terug. Nogmaals excuses voor het ongemak, en bedankt voor je geduld. Met vriendelijke groet, Heidi Schellens Bottine Aarschot Beste Petra, Dankjewel om je review te updaten en fijn om te lezen dat de laarzen goed zijn aangekomen en dat je tevreden bent met de afhandeling. 😊 Graag lichten we nog even het kleurverschil toe: bij Miz Mooz worden de benamingen chestnut en chocolate door elkaar gebruikt. In de fabriek in de VS wordt de kleur aangeduid als chocolate, terwijl op de verpakking chestnut vermeld staat. Het gaat dus effectief om dezelfde kleur, wat inderdaad verwarrend kan zijn — onze excuses daarvoor. Bedankt voor je begrip en je vertrouwen in Bottine. We wensen je veel draagplezier met je laarzen! 👢✨
Originele beoordeling
Chaussures comme décrite sur le site, livraison rapide.
Merci beaucoup pour votre gentil message ! 😊
Mooie keuze en correcte prijzen. Snelle levering erbij. Aanrader!
Heerlijk om te horen dat je blij bent met je bestelling!
Zeer tevreden met mijn aankoop: De pantoffels voelen aangenaam warm aan, zelfs zonder sokken, sluiten goed aan aan de voet (door de elastische veters) en ik vind ze ook mooi. Er zat ook een vriendelijk kaartje bij de pantoffels !
Dankjewel voor je mooie review, wat fijn om te lezen dat je aankoop in de smaak valt. Tot snel in de winkel of online! 🛍️
Ik heb voor het eerst bij Bottine gekocht en alles was super in orde. De bottines waren van heel goede kwaliteit. De verpakking en de levering was top. Ik ga zeker nog bestellen bij Bottine.
Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je fijne review!🌸
Alles prima geregeld en netjes verstuurd! Zeer betrouwbaar en correct!
Wat geweldig dat je blij bent met je aankoop! Dankjewel voor je vertrouwen in Bottine. 👠
Snel en duidelijk en precies wat ik zocht
Super dat alles naar wens verliep, dankjewel! 💫
Thank you very much for the great customer service, beautiful goods and super fast delivery. 100% satisfaction.
Your satisfaction is our biggest reward – thank you! 🤍
Isotomers zijn top! Paar dagen later later dan gezegd, maar geen probleem. Komt waarschijnlijk door de drukte van de aankomende feestdagen. Ik kon mijn bestelling goed opvolgen. De bezorger was ook top !
Het was inderdaad heel druk bij Bpost waardoor sommige bestellingen later geleverd werden, maar zo fijn dat je tevreden bent over je online ervaring. 🙏
Martelarenstraat 29
3200 Aarschot
Wij gaan voortdurend op zoek naar kwaliteitsvolle merken. Merken die zowel comfortabel als trendy zijn. Schoenen die net dat tikkeltje anders zijn en die passen bij jouw persoonlijkheid en stijl. SHOES TO BE HAPPY ! In onze webshop vind je verschillende categorieën terug onder collecties. Je kan kiezen uit Belgisch design, feestcollectie, vegan en chroomvrij, ecologisch en chroomvrij of schoenen voor steunzolen. Heb je vragen bel of mail ons, we helpen je graag verder.