Perfect!

X

Snelle levering en perfecte service

Artikel werd snel geleverd, was mooi verpakt en retourservice is heel correct!

Topservice

Snelle levering, mooi ingepakt zodat er geen schade aan de artikelen kolt bij de verwerking van de verzending. Leuke artikelen!

Snelle en correcte levering

Omschrijving van het product op de website niet 100% correct, daarom één ster minder.

Tevreden over de service en de pantoffels!

De aankoop en levering verliepen perfect. De pantoffels zijn ook zalig om te dragen! En zo handig dat ze in de wasmachine mogen! En zo handig dat ze ook n de wasmachine mogen.

Ik bestelde online een paar laarzen, de bestelling werd heel snel verzonden. Goede service!

Eerste maal maar tevreden over de aankoop

Alles is heel vlot en correct verlopen

Snel en vlotte behandeling!

Heel overzichtelijke website, vlotte afhandeling en levering volgende dag. Voor herhaling vatbaar.

Snel en correct

Super service

Online aankoop zeer snel ontvangen. Alles kunnen volgen via track en trace. Netjes ingepakt en een heel leuke persoonlijke boodschap erin. Een echte aanrader!

Top Service ... besteld en geleverd in mum van tijd!

Bestelling geplaatst en in een mum van tijd geleverd. Top Service!

Snelle en vriendelijke service, zowel in de winkel als online.

Snel en correct geleverd

Snelle service en met een persoonlijk bedankje

Altijd al top kwaliteit en top service bij Bottine.

Top service!

Aangenaam verrast, gratis thuis levering en mooi verpakt ! Topservice! Bedankt!

Instant hapiness bij levering!

Snel en correct geleverd! Ging op zoek naar een specifiek paar schoenen en kwam uit bij Bottine.be waar ze mijn maat op stock hadden. Makkelijk bestel- en betaalproces en enkele dagen later kon ik de schoenen aan mijn voetjes trekken. Kortom, een aanrader om hier te bestellen!

Perfect!

Veel keuzes en snelle levering. En een leuke bedanking mee in het pakket!

Ottimo servizio

Sito on line ben Curato e chiaro

Supersnelle levering

Supersnelle levering en supersnelle terugbetaling na retour. Geen antwoord gekregen op een vraag via email aan klantenservice.

Mooi artikel, goede prijs, vlotte levering

Ik vond dit artikel online bij jullie ongeveer30€ goedkoper dan op andere sites. Ook de vlotte levering en de persoonlijke bedanking, vind ik erg super.

Hum

Réceptionné à ce jour , juste un petit hic , les chaussures sont griffées à plusieurs endroit , dommage car se sont de jolies chaussures

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer vlotte service

Mijn schoenen werden zeer snel geleverd waarvoor dank!

Correcte handel

Vlugge aflevering aan een mooie prijs

Jozef Thielemansstraat 53

3200 Aarschot

+32 496 50 24 30

Over Bottine.be

Wij gaan voortdurend op zoek naar kwaliteitsvolle merken. Merken die zowel comfortabel als trendy zijn. Schoenen die net dat tikkeltje anders zijn en die passen bij jouw persoonlijkheid en stijl. SHOES TO BE HAPPY ! In onze webshop vind je verschillende categorieën terug onder collecties. Je kan kiezen uit Belgisch design, feestcollectie, vegan en chroomvrij, ecologisch en chroomvrij of schoenen voor steunzolen. Heb je vragen bel of mail ons, we helpen je graag verder.