Snelle en goede service

Snelle levering, alles is heel duidelijk en overzichtelijk, fijn dat je een persoonlijke boodschap krijgt bij je bestelling.

Een mooie winkel en handige webshop met superservice

Sinds een jaar mijn favoriete schoenwinkel! Wat een mooi aanbod en vriendelijke bediening. Heb je even geen tijd dan is de webshop zeker een goed alternatief! ... en wat een service. Ik kon mijn schoenen niet snel gaan afhalen omdat onze vakantie was verschoven, via een vlotte communicatie werd mijn pakketje gewoon aan huis geleverd.

Vlotte aankoop en correcte maat

Heel vlotte aankoop. Binnen de week ontvangen en de sandalen pasten als gegoten.

blij met mijn aankoop

Zal zeker nog bij jullie bestellen, omwille van het fijne aanbod in duurzame merken

Het foutje dat ik maakte bij mijn bestelling werd onmiddellijk met een glimlach rechtgezet. Ik had de laarsjes super snel in huis en ze werden vergezeld met ddn persoonlijk briefje, heel leuk. Ze zien er trouwens ook geweldig uit!

nice shoes, good service

The deal was easy, the shipping was very fast.

Réactif

Commande reçue très rapidement avec petit mot sympa de l'équipe .

Super snelle levering van mijn sneakers. Erg leuk met een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Kortom fantastische ervaring met winkelen bij Bottine! Helaas waren de mooie sneakers te klein en met pijn in mijn hart moest ik ze terugsturen.. helaas niet in mijn maat meer op voorraad..

Betrouwbaar en mooie producten

Er leek iets mis te gaan met een rerourzending; twee paar dezelfde schoenen besteld in verschillende maten. Een retour gestuurd maar geen melding daarvan. Na mail sturen binnen een uur bericht en een dag later alles opgelost. Chapeau!!

Positieve ervaring

Alles verloopt vlot en correct! Heel snel geleverd.

Vendeur sérieux

Article conforme avec délai de livraison rapide vers la France et petit mot personnel sympathique accompagnant l’article commandé. Un seul axe d’amélioration possible : accepter le paiement Paypal

Uitstekende klantenservice, eigentijds assortiment

Bij Bottine heb ik altijd al mijn ding gevonden: sneakers gemaakt van gerecycleerd materiaal, sokken en panty's van unieke en duurzame makelij en stevige Dr. Martens die de tand des tijds wonderwel doorstaan. De verkopers zijn ook altijd behulpzaam en kennen hun producten door en door. Omdat ik zelf in Aarschot woon en graag lokaal koop, brachten ze mijn laatste bestelling zelfs gewoon tot aan mijn voordeur, zonder dat ik op de post moest wachten. Ik koop hier graag mijn schoenen, online én offline. :)

Enkele dagen na bestelling, levering van mijn Sandalen. Passen perfect. Persoonlijk briefje was een leuke verrassing!

Alles zeer vlot verlopen!

Van bestelling tot levering geen problemen ondervonden: snel, goede communicatie en tevreden met mijn aankoop.

Vlot en vriendelijk

Vlotte en vriendelijke service, snelle levering, prachtige schoenen

Parfait

Envoie rapide. Parfait.

Geen opmerkingen. alles perfect verlopen

Alles verlopen zoals het hoort

Fantastische service

Zeer vriendelijke mensen, mooie en degelijke schoenen.

Fast and efficient

Very positively surprised by the smooth and fast online service. Thank you!

super contente

au début , j'ai eu u mal à créer mon compte, je n'arrivais pas à payer ! Heidi est la personne qui m'a répondu gentiment; elle a mis mes sandales de coté et je la remercie. Je suis suoer contente car j'ai pu acheter des sandales que je désirais depuis très longtemps! à bientôt?

très bien

très bien

Correct, verzorgd en levering zelfs sneller dan ik verwacht had.

Je ervaart hun passie voor het vak. Dat was me al duidelijk bij een eerder bezoek aan de winkel in Aarschot, maar het was heerlijk om te zien dat dit ook doorgetrokken wordt bij bestelling in de webshop. Trouwens, de webshop is ook heel gebruiksvriendelijk, heel handig om de schoenen met uitneembare zolen te filteren.

Zeer tevreden. Een correcte winkel

Service rapide et fiable. Chaussures de bonne qualité.

Commande facile et rapidement livrée. Service impeccable. Chaussures de qualité. Merci

Vlotte service

Het was de eerste keer dat ik bij Bottine iets bestelde. De bestelling verliep vlot. De levering verliep vlot,ze waren er zelfs een dag vroeger.

Martelarenstraat 29

3200 Aarschot

Over Bottine.be

Wij gaan voortdurend op zoek naar kwaliteitsvolle merken. Merken die zowel comfortabel als trendy zijn. Schoenen die net dat tikkeltje anders zijn en die passen bij jouw persoonlijkheid en stijl. SHOES TO BE HAPPY ! In onze webshop vind je verschillende categorieën terug onder collecties. Je kan kiezen uit Belgisch design, feestcollectie, vegan en chroomvrij, ecologisch en chroomvrij of schoenen voor steunzolen. Heb je vragen bel of mail ons, we helpen je graag verder.