Voorheen bij Eweka maar leverde nooir de snelheid die zou moeten hebben. Als test even over naar Viper en wat een verschil!. Ik ga niet meer terug naar Eweka in ieder geval !!. M uit Papendrecht
DVD film (4,3 GB) voorheen downloaden in ruim een uur, nu binnen 5 min.
Tijd gestopt en dan kom je ViperNews tegen , goedkoop en goed.. aanbod van downloaden is laag nu , maar dat komt wel weer .
Nu ca 3mnd bij cipier,voor mij niks anders meer,snelle verbindingen,makkelijke betaalmogelijkheden en goede en snelle helpdesk
niets om aan te merken.
Download snelheid goed ten opzichte van de prijs.
Naar de keuze van het pakket kon ik er gelijk gebruik van maken, supersnel en duidelijk instructie/gegevens wat je in moet vullen. Werkt supersnel
Betaalbaar onbeperkt snel en lange retentie. In een woord goed.
doet wat het mowt doen
Ik maak al jaren gebruik van nieuwsgroepen en heb bij diverse gezeten tot nu toe was Eweka toch echt 1 van de betere totdat ik ViperNews tegenkwam. Ik was eerlijk gezegd nogal sceptisch vanwege het lage bedrag maar ik kan niet anders zeggen dat ik heel blij ben dat ik de stap genomen heb. Ik maak dagelijks met veel plezier gebruik van deze dienst
Goeie retentie, makkelijk per maand opzegbaar en niet duur. Zeer aan te raden
Ik heb goede ervaring met ViperNews als Usenet provider. De server is goed bereikbaar, en bestanden zijn lang beschikbaar. Zeker een aanrader.
Makkelijk te installeren. Kan meteen aan de slag.
Super snel veilig downloaden!
Goede prijs voor een verbinding die in het algemeen snel genoeg was.
Werkt goed, doet wat het moet doen.
Zoals de titel zegt,het is goedkoop maar zeker niet perfect. Snelheden worden vaak niet gehaald en veel oud content vaak niet meer binnen te halen.
ViperNews geeft een goede service aan de server en is zeer stabiel met downloaden.
Voordelig en snelle newsserver. Geen gedoe geen storing en simpel. Aanmelden en gebruiken met zeer goede retentie.
Snel online na betalen, prima snelheid en retentie voor een lage prijs.
Doet wat het moet doen
Altijd een goede verbinding, toppers!!
Mijn verwachting was dat ik vrij snel de bestanden kon downloaden, maar dat valt erg tegen.
Top user server voor een mooie prijs,, stabiel en lekker snel. Ik ben zeer tevreden. Groetjes Nick
Goeie retentie en een perfecte download snelheid!