ViperNews is aantrekkelijk qua prijs en de geboden snelheid. Aanmelden gaat zeer eenvoudig en snel. Absolute aanrader.
ik ervaar de account als goed retentie iets te laag maar ok daar is de prijs ooknaar
Geen probleem tot dusver ondervonden.
gebruik het al een jaar naar tevredenheid
Aanmelden en aan de gang gaan is zeer makkelijk. Hoge retentie en een zeer scherpe prijs. Nogmaals; uitstekend.
Via Ziggo lang de gratis nieuwsgroep gebruikt. Echter, deze biedt maximaal maar 4 verbindingen. Vipernews biedt 40 verbindingen tegelijkertijd en dus ook veel sneller.
Snelheid en goede retentie.
Ben zeer tevreden over de server, veel posts nog voor labgere tijd te krijgen goede snelheid, maw helemaal top, houden zo.
Abonnement is snel aangesloten/verlengd Snelheden zijn altijd goed Goede prijs/snelheid verhouding
De website is niet transparant in de retentietijd. Maar bij aanschaf kom je er al snel achter dat hoe ouder de downloads zijn hoe langzamer de verbinding is. Een volle 500mbit zal je never nooit halen. Bij veel downloads is het maximaal 50mbit. Zeer treurig, maar gezien de prijs ook wel voor te stellen. * dit soort issues heb ik dus bij andere providers nooit gehad.
Gewoon in een word erg goed,niets mis mee.
Zou het aan iedereen aanraden.
Perfecte leveringen van wat er word gezegt
Werkt zoals het zou moeten werken.
Snelheden zijn hoger, wel minder retentie. Bevalt goed, stabiel, prima kwaliteit-prijs verhouding
Prima aanbieder, kosten zijn in orde, snelheid en stabiliteit meer als prima.
Snel en betrouwbaar verbinding. Eenvoudig en duidelijk instructies. Lage prijs!
De verbindingen zijn zeer stabiel, en alles gaat lekker snel.
Ze hebben een goede retentie tijd. Met de snelheid had ik mij eerst wat vergist maar even het pakket opwaarderen en daarmee was de snelheid ook goed. Dit is een prijs kwaliteit is naar mijn mening goed.
Erg goede en snelle service wanneer ik vragen heb.
Na het stoppen van Ziggo met de ondersteuning van de nieuwsgroepen kwam ik hier. Na enige tijd ben ik er tevreden over de prijs kwaliteit verhouding.
geen klagen werkt prima
Makkelijk betaald en ingesteld . Prima prijzen en snelheden
Makkelijk te gebruiken en veel sneller dan mijn oude abo bij een andere provider terwijl de beloofde speed van de andere provider wel hetzelfde zou moeten zijn. Tevens kreeg ik nu bestanden binnen die met de oude provider niet meer beschikbaar waren