Laden reviews...
293 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een duidelijke indruk van uitstekende service en snelle, betrouwbare levering. Klanten waarderen de vriendelijke communicatie en de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Soms doet zich een fout voor bij levering of retour, maar deze issues worden meestal snel opgelost. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Product niet beschikbaar in de winkel en dus besteld op de website rond 15u30 ... en ontvangen de dag nadien rond de middag. Perfect !
23 June 2026
Edouard
Edegem
Duidelijke website en goede productinformatie, keuze was snel gemaakt.
23 June 2026
Henk
Veghel
zeer positieve ervaring.
Dirk
Leopoldsburg
Weer iets nodig op laatste nippertje, zondag besteld maandag geleverd, do i need to say more?! #topservice
Benjamin
Ranst
La communication est réduite au minimum mais le colis à été livré rapidement. Merci
Cédric
Louvain-La-Neuve
Snel en correct geleverd
Geert
Puurs-Sint-Amands (2890)
Helaas is het product niet heelhuids bezorgd. Ik heb een klacht hierover gestuurd en nul reactie gekregen. Niet ok!
21 June 2026
Marieke
Stokrooie
Dag Marieke,
Bedankt voor je reactie. Door je reactie op een ander bericht kwam naar boven dat je eerste bericht in de spam folder zat. Ik zie ook dat onze bestelling confirmatie niet bij jou was toegekomen als reden 'Spam'. Vervelend natuurlijk.
Gelukkig heb ik nu wel je bericht ontvangen en heb ik direct gereageerd. Het is nooit onze bedoeling om niet te reageren. We antwoorden meestal binnen de 24-48 uur.
Excuses dat het niet vlot is verlopen bij deze!
Sam
kocht een lay z spa aan de beste prijs hier. Bovendien antwoorde de verantwoordelijke hypersnel op al mijn vragen die ik online stelde.
21 June 2026
Frank
Wespelaar
duidelijke uitleg aan de telefoon
Jozef Hubert
Hoensbroek045-5225921
Ik heb een simpele falcon algenstop besteld, levertijd 1 a 2 dagen, echt niet dus !
Roland
Culemborg
Hey Roland,
Bedankt voor je review. Wij vermelden nooit de leverdatum, enkel de datum die we nodig hebben om deze te versturen. Het had misschien handiger geweest om ons een berichtje te sturen als je ziet dat het niet goed komt met je zending. We blijven nog steeds mensen dus er kan altijd iets fout lopen..
Ik stuur je nu zelf even een bericht om je te helpen.
Sam
Wat een super bedrijf, snelle en correcte klachten afhandeling, snelle levering gewoon een super service dus. Ze doen wat ze zeggen.
Wil
Panningen
Vlot kunnen bestellen, veel keuze en de dag nadien al geleverd.
17 June 2026
Inge
Peer
Zoals steeds altijd alles dik in orde.
17 June 2026
Koen
Voorthuizen
Een aanrader met goede dienst na verkoop.
16 June 2026
Steven
Herent
15 June 2026
Rudy
Zwalm
Nadat het pakket kwijt was geraakt bij de vervoerder. Berichtje gestuurd naar zwembad shop, meteen kwam er reactie. En was het de volgende dag binnen. Afdekzeil wat ik besteld had is prima.
15 June 2026
K
Middelharnis
Eerste indruk top, snelle levering, handige app, in programma wand en waterlijn kon de robot de wand niet op maar ondertussen geraakt hij op bepaalde plaatsen al tot bovenaan. Filter super handig te reinigen, kortom een aanrader.
Luc
Kalken
top producten en snel geleverd
Chris
Haacht
Snelle levering, goede service!!!!
Linda
Zoetermeer
Het duurde ca. 1,5 week voordat de bestelling geleverd werd. Bovendien ook nog eens slecht verpakt. Gelukkig geen schade. Dit moet echt wat beter mensen!!
13 June 2026
Hans
Wassenaar
Dag Hans,
Bedankt voor je bericht. Ik zie dat we je bestelling dezelfde dag nog verstuurd hebben, helaas zijn we afhankelijk van de koerierdiensten dus als het daar verkeerd gaat zitten we met een latere levering. Excuses hiervoor.
Wij kunnen helaas niet meer doen dan dezelfde dag nog je bestelling versturen.
Wat betreft de verpakking, dat ga ik doorgeven maar helaas is filterglas héél moeilijk om nog eens extra te verpakken..
Sam
Nemen de de telefoon niet op laten n bandje lopen met de tekst dat alle medewerkers in gesprek zijn maar na volgens de band een ogenblik geduld hang ik na 3x gebeld te hebben na 11 minuten op dus totaal heb ik 30 minuten gebeld en geen gehoor gehad misschien kunnen ze mij een antwoord geven op de mail
12 June 2026
Jelle
Heiloo
Beste Jelle,
Bedankt voor je bericht. Door de enorme drukte staat de telefoon niet stil. We raden klanten aan om een bericht achter te laten via het contact formulier of te reageren op de e-mails die u krijgt. Dat staat in bijna communicatie vermeld.
De tickets worden bij ons binnen de 24 uur behandeld.
Fijne dag,
Sam
Snel en afgesproken product en kwaliteit
Leon
Waalwijk
Heel vlotte werking, zelf bij een foutieve bestelling. Top
Doris
Beveren Kruibeke Zwijndrecht
Een van de meest klantvriendelijke en meedenkende bedrijven online en dat neem ik niet snel in de mond want ik ben vrij kritisch. Maar hoe zij de tevredenheid van de klant voorrang geven, is ongezien. Proficiat!
Paul
Lichtaart
Bestelde artikelen werden snel en op tijd gekeverd.
10 June 2026
Jan
Tegelen
Een onlinewinkel met allerlei zwembadartikelen en professioneel, betrouwbaar advies: dat was de opzet toen we in 2020 startten met Zwembad.shop. Niet veel later breidden we niet alleen ons assortiment, maar ook ons actieterrein uit.
Met spa-producten, saunatoebehoren en andere outdoor accessoires overbruggen we nu ook de koudste maanden. Vanuit onze Belgische webshop versturen we momenteel naar heel Europa.
Ons assortiment accessoires in en rond het zwembad is ruim, maar het uitgangspunt is altijd joúw project. Daarom adviseren we enkel het nodige. Een duidelijke en eerlijke klantenservice is daarbij key.
Louizalaan 367
1050 Elsene