Moeilijk te bereiken

Had vijverpomp besteld die niet paste. Geprobeerd contact te krijgen. Tot nu toe niet gelukt. Helaas. Zijn 5 dagen verder

Reçu dans les temps rien a dire nickel

Snel contact via mail, helaas geen telefoonnummer

Onze bestelling heeft een paar dagen langer geduurd. Spa is makkelijk op te zetten echter bij vragen worden we doorgestuurd naar een site van Bestway.eu/be-nl voor een ticket aan te maken, dit lukt ons niet en is erg lastig en jammer dat Zwembadshop zelf geen ondersteuning geeft. Via google zoeken uitgekomen bij klantenservice Bestwaycorp.nl/support en die zijn ook telefonisch goed bereikbaar. Nu nog benieuwd hoe onze vraag opgelost gaat worden. Zouden we nog een keer een spa/jacuzzi kopen dan in de fysieke winkel. Contact van zwembadshop doet zijn best en we begrijpen dat hij gebonden is aan regels van Bestway maar vinden het jammer dat we dit pas bij vragen achteraf te weten komen.

Alles snel geleverd.

Slecht

Doos stuk emmer stuk 9 tabletten stuk

Heel correct

Mijn bestelling was volgens DPD geleverd, maar ik had niets ontvangen. Na contact met Zwembadshop bleek dat het pakket door DPD was teruggestuurd vanwege schade tijdens het transport. De klantenservice reageerde heel snel en correct. Zonder gedoe wordt mijn bestelling opnieuw verzonden en persoonlijk opgevolgd. Zeer professionele en betrouwbare service – aanrader!

bestelling niet geleverd

1ste bestelling niet geleverd.Nz enkele dagen contact opgenomen. Is op een vlotte manier in orde gekomen. Echter in de geleverde bestelling Is het emmertje van de chloortabletten onderaan gebroken,waardoor Chloorpulvers In de doos

Helaas de 2 dozen geopend en 1tje ook een gescheurde bodem

De 2 dozen werden netjes 'apart' geleverd. Bij t openen bleken bij allebei de dozen het deksel van de emmer chloortabletteb geopend te zijn. Bij 1 emmer was de bodem gebroken en lagen enkele tabletten kapot doorheen de doos. Jammer!

ruime keuze supersnel geleverd

Groot assortiment en interessant van prijs, zéér snel geleverd

Goed, snel en correct

Doet 100% wat je verwacht, ben helemaal tevreden

Perfecte communicatie bij levering

Ondanks dat DPD logistiek verstek liet gaan loste zwembad.shop het perfect op

Goede correcte service

Snel bediend en goede uitleg

Het snelle antwoord op mijn vraag en de prima feedback van Sam was buitengewoon. en mijn aankoop was slechts 20€. Ik ben heel tevreden

Prettig en kundig

Vragen worden netjes en snel beantwoord en afspraken nagekomen. Sam heeft hart voor zijn zaak en de klanten

Fijn, zwembadpomp besteld en de dag erna in huis.

Fijn, zwembadpomp besteld en de dag erna in huis.

Top!!!

De verwachte levering was 1-2 weken. Er werd perfect aan de verwachting voldaan.

Je krijgt wat wordt beloofd

Snelle en correcte levering Product zoals omschreven. Goedkoper dan bij andere aanbieders .

Producten zijn niet toegekomen

Ik kreeg op donderdag een mail dat mijn producten zouden geleverd worden door dpd. We zijn nu maandag en ik heb ze nog steeds niet ontvangen.

Uitstekende levering.

Vlotte levering

Vlotte levering

Uitstekende service!

it's good

het is goed

Correcte levering! Duidelijke transparante info

Snelle en correcte levering!

Perfect!

snelle levering, duidelijke omschrijving produkten.

Ik geef geen 5 sterren omdat de verpakking van één produkt beschadigd was.

Louizalaan 367

1050 Elsene