Prima prijs, alleen jammer dat het zand niet op BRD was, dat zou niet mogelijk moeten zijn in deze tijd van het jaar. Slecht inkoopbeleid. Dat moet stukken beter. De pomp zelf is een prima investering. Goed resultaat en mooi schoon en helder water. Uiteraard zelf wel PH en Cl bij houden.
Hey Hans! Bedankt voor je review, fijn dat we toch een 7 krijgen! We hadden het zand wel tijdig ingekocht hoor maar er was helaas een accident gebeurd in het magazijn waardoor we het grootste deel moesten afboeken en opkuisen.. Tijdens deze drukke tijdens moet alles snel-snel gebeuren en dan gebeuren er al eens accidentjes helaas. Excuses voor het wachten! Sam
Had iets niet ontvangen ze hebben gelijk nieuwe gestuurd, toen kwam toch dat eerste pakket door heel veel vertraging, ik mail gestuurd dat ik best wil betalen, maar dat hoefde nuet. Dus bedankt voor de goede service. Willy
Lang wachte totzending verzonden was. Pas na dat we1 mail gestuurd hadden kwam er actie. Moet zeggen toen hebben ze zich wel aan woord gehouden en direct verstuurd. Alleen jammer de pomp kwam pas aan nadat het mooie weer voorbij was.
Beste, Bedankt voor je feedback. Het klopt dat het de afgelopen weken niet verliep zoals klanten dat van ons gewend zijn, en dat begrijp ik volledig. De oorzaak lag bij grote problemen bij DPD: bestellingen werden bij ons netjes binnen 1 à 2 werkdagen ingepakt, maar bleven daarna enkele dagen liggen doordat de ophalingen plots geweigerd werden. We hadden je hierover sneller en duidelijker moeten informeren. Door de plotse toestroom aan vragen en de geweigerde ophalingen waren we vooral bezig met het zoeken naar oplossingen, waardoor de communicatie er helaas bij inschoot. Daarvoor onze oprechte excuses. Ik hoop dat we een volgende kans krijgen om te bewijzen dat het in negen op de tien gevallen wél vlot verloopt. Fijne dag, Sam
Te lang wachten op levering
Dag Paul, Bedankt voor je feedback. Het klopt dat het de afgelopen weken niet verliep zoals klanten dat van ons gewend zijn, en dat begrijp ik volledig. De oorzaak lag bij grote problemen bij DPD: bestellingen werden bij ons netjes binnen 1 à 2 werkdagen ingepakt, maar bleven daarna enkele dagen liggen doordat de ophalingen plots geweigerd werden. We hadden je hierover sneller en duidelijker moeten informeren. Door de plotse toestroom aan vragen en de geweigerde ophalingen waren we vooral bezig met het zoeken naar oplossingen, waardoor de communicatie er helaas bij inschoot. Daarvoor onze oprechte excuses. Ik hoop dat we een volgende kans krijgen om te bewijzen dat het in negen op de tien gevallen wél vlot verloopt. Fijne dag, Sam
Verwacht geen "Vandaag besteld, morgen in huis". Op 26 mei om 17:05 de bestelbevestiging binnen, artikel zou volgens de website gewoon op voorraad zijn. Nu 10 dagen verder nog steeds niets binnen, ook geen mailtje dat de levering wat vertraagd zou zijn oid. Gezien het weekend gaan hier ook vast nog 2 dagen overheen......
Beste Gerbrand, Bedankt voor je feedback. Het klopt dat het de afgelopen weken niet verliep zoals klanten dat van ons gewend zijn, en dat begrijp ik volledig. De oorzaak lag bij grote problemen bij DPD: bestellingen werden bij ons netjes binnen 1 à 2 werkdagen ingepakt, maar bleven daarna enkele dagen liggen doordat de ophalingen plots geweigerd werden. We hadden je hierover sneller en duidelijker moeten informeren. Door de plotse toestroom aan vragen en de geweigerde ophalingen waren we vooral bezig met het zoeken naar oplossingen, waardoor de communicatie er helaas bij inschoot. Daarvoor onze oprechte excuses. Ik hoop dat we een volgende kans krijgen om te bewijzen dat het in negen op de tien gevallen wél vlot verloopt. Fijne dag, Sam
Snel en goed
Water in zwembad bleef ondanks juiste waarden toch een beetje troebel. Na het gebruik van Poolgel verbeterde dit snel. Het is wel een beetje glibberig maar doet waarvoor het is bestemd. In de skimmer en niet in de pomp doen.
Product goed geleverd alleen lange bezorg / levertijd DPD Heb daardoor bijna een week op mijn bestelling moeten wachten, dat is jammer. Zwembadshop deed er 2 dagen over om de bestelling klaar te zetten, DPD deed er 4 dagen over om te bezorgen.
Ik hed 14 dagen mijn zwembad en pomp besteld gisteren mijn pomp binnen gekregen waar blijft mijn zwembad dit zou binnen 3 dagen bezord worden
Hey Ton! Bedankt voor je reactie. Het had handiger geweest om ons even te contacteren, zo kunnen we jou direct verder helpen.. Helaas hebben we de afgelopen dagen heel veel vertragingen bij DPD gehad waardoor ook je zending vertraagd was. Ik zie dat deze inmiddels (Op 04/06) geleverd zou zijn. Op onze website staat trouwens de tijd die we nodig hebben om te verwerken. We spreken nooit van levertijden aangezien we te afhankelijk zijn van onze koerierdiensten. Als deze plotseling het werk neerleggen, vertragingen ondervinden of iets anders, dan zouden we valse beloftes maken. Mochten er nog problemen zijn, gelieve ons dan zeker te contacteten aub. We staan klaar om iedereen te helpen. Meestal binnen de 24 uur, ook tijdens de topdagen. Vriendelijk bedankt, Sam
Hey Peter, Alweer bedankt!! Fijn dat je steeds bij ons besteld, ook als er eens wat vertragingen zijn. <3 Groeten, Sam
Zwemvijver robot gekocht, een Zodiac Alpha. Top toestel, juist geleverd.
Bijna een week geleden besteld, en ik moet een review nalaten voor een product dat niet werd geleverd... .
Bedankt voor je bericht en bestelling. Grote problemen met de afhalingen bij DPD helaas wegens capaciteitsproblemen bij DPD (of wij die teveel bestellingen versturen tijdens deze topdagen). We vragen dagelijks extra trailers om de achterstand weg te werken maar DPD heeft te weinig capaciteit blijkbaar. Uw pakket staat dus bij ons nog te wachten om afgehaald te worden. Als ik de planning bekijk van DPD zou uw pakket deze nacht wel mee moeten kunnen met de afhalingen. Uw bestelling kan u ook volgen via https://zwembad.shop/order-status. Excuses voor de vertraging, Sam
We leggen dit afdekzeil op onze tub. De zwarte en blauwe kant houden het water warm en helder. Zeer blij mee. Er komt minder vuil in het water en het water koel minder af. Als de zon erop staat, warmt het water zelf op. Snel en netjes verzonden. Top.
We bestelden twee artikels: een zwembadhoes en chloor. We werden goed op de hoogte gehouden van onze pakketten. De zwembadhoes die we bestelde, paste prima en werd snel geleverd. De plastic doos van de chloor was beschadigd. We vermoeden dat dit eerder aan de besteldienst lag dan aan zwembad.shop. Misschien dat dit chemisch pakket toch iets steviger verpakt kan worden?
Heel goede informatie,snelle levering.Wat voor mij ook belangrijk is ,is de service na de aankoop.
Bedankt voor de snelle en goede service
Alles naar wens
Perfect and quick delivery
wanden zeer glad
Heel goed en correct
Bon service
Uitstekende service Telefonisch contact gehad gingen effe meedenken en kwamen met een oplossing die viel goedkoper was net zo goed werkt
Hebben een verkeerd item geleverd. Na 1 week wachten, nog steeds geen duidelijkheid voor terugzending en levering van het juiste product.
Dag Urbain, Bedankt voor je feedback. Ik zie dat we de verkeerde levering de dag zelf nog hebben in orde gebracht maar omdat er momenteel vertragingen bij DPD zijn werd deze nog niet opgehaald.. Ik heb je net nog even een berichtje gestuurd met de tracking code zodoende je de zending wel kan volgen van zodra deze bij DPD in behandeling is. Excuses voor het wachten, het is overal druk tijdens deze warme dagen. Groeten, Sam
Prima geholpen door meneer Sam. Snelle en correcte levering. Goed apparaat. Samenvattend een aanrader!
Dit is een webshop die het zeker wel begrijpt. De bestelling ging niet helemaal goed. Maar de manier waarop dit is opgelost verdient een voorbeeld te zijn voor andere. Mocht iemand twijfelen om hier te gaan bestellen dan zou ik dat zonder twijfel aanbevelen.
Hey Amado, Kijk, hier doen we het dus voor! Bedankt voor de review! Het kan inderdaad al eens verkeerd lopen maar we zijn er altijd om de zaken zo snel mogelijk opgelost te krijgen. Geniet van de zon! Groeten, Sma