Deze shop geeft snel en goed advies en hoewel in Belgie gevestigd een snelle verzending!
ik kan niets zeggen alles zoals belooft en correct
Hey Freddy, Wat fijn om te horen. Hartelijk dank voor jouw review! Groeten, Zwembad.shop
Heb bestelling gedaan Ultra Clear helder water Piscimar PM643 was wel verrast toen ik zag dat dit maar 1 liter bevat , vind de prijs te hoog voor dergelijk product , jammer
Hey Ronny, Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent. Rechtsonder het product kan u steeds via de aanvullende informatie zien hoeveel een flacon bevat. De producten van Piscimar zijn van uitstekende kwaliteit en bevatten vaak een grotere effectieve concentratie waardoor de prijs inderdaad iets hoger ligt dan bij andere producten. Hierdoor heeft men ook minder nodig van het desbetreffende product. We kunnen alleen maar hopen dat het product doeltreffend heeft gewerkt voor uw zwembad. Groeten, Zwembad.shop
Produit reçu conforme à la commande
hebben zeer correct gehandeld en zelf mijn geld teruggestort omdat de levertermijn niet haalbaar was..
Hey Franky, Hartelijk bedankt voor uw fijne review. Voor sommige levertijden zijn we inderdaad vaak afhankelijk van onze leveranciers of fabrikanten waardoor het niet altijd loop zoals we zouden willen. Desondanks proberen we steeds samen met de klant naar de juiste oplossing te zoeken. We zijn blij dat dit gelukt is. Groeten, Zwembad.shop
Les délais de livraison ont été respectés. Le produit correspond à mon attente.
Filtres robot piscine tout à fait conforme à mes attente. Livraison très rapide. Je suis très satisfaite.
Bonjour Françoise, Merci pour votre belle appréciation! Cordialement, Piscine.shop
Snelle levering echter bij de verpakking van chloor(5kg) was het deksel lichtjes open waardoor er korrels in kartonnen doos zijn terechtgekomen.
Hey Gino, Onze excuses hiervoor. Jammer genoeg geven we een deeltje van onze service uit handen wanneer een bestelling ons magazijn verlaat. We proberen echter steeds de inhoud zo goed als mogelijk te beschermen. Indien dit nogmaals zou voorvallen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij de nodige maatregelingen kunnen treffen. Groeten, Zwembad.shop
Prima snelle verzending goede service
Prijs-kwaliteit is prima. Tevens gratis verzending!
Snel bezorgd
Duidelijke site en mijn jacuzzi was snel en keurig geleverd. Ik had wat vragen over de levering en via de chat ben ik snel en vriendelijk geholpen! Sam heeft mij goed te woord gestaan. Verder vind ik het fijn dat er meerdere betaalmethodes zijn zoals Klarna.
Vlotte en correcte afhandeling
Hey Stefaan, Bedankt voor de review! Groeten, Zwembad.shop
achat d'un thermometre et d'anses de skimmer. Produits conformes
Terug is alles vlot gegaan. Bestelling, afhaling en retourgeld ! 10/10
Snel besteld maar kon niet afrekenen. Bleek dat grote chloortabletten niet in Nederland geleverd mogen worden. Na een ander product besteld te hebben werd mijn bestelling binnen 2 dagen geleverd. Goede kwaliteit - prijs verhouding en goede service.
Prima. Misschien nog iets meer detail van de producten.
J'ai commandé des pastilles de chlore dans un pot plastique de 5 kg. Le pot était emballé dans une boite en carton. La carton est arrivé en bon état. Par contre à l'intérieur le fond du pot en plastique était défoncé et cassé, Un peu de chlore en poudre était au fond de la boîte. J'ai ensuite reçu un avis du service après vente me demandant une photo de l'état du pot. Zwembad m'a ensuite envoyé sans frais un nouveau pot de 5 Kg. Bravo pour leur rapidité et leur efficacité;
Ursprüngliche Bewertung
Bien informée et livraison rapide...que du bonheur. Je suis ravie
Snelle levering en alles compleet
tout comme prévu
Gewoon heel goed!
Snel antwoord op een per mail gestelde vraag en snelle levering. Prijs kwaliteit goed.
Hey Louise, Ook al is het nu en dan al eens wat drukker dan verwacht voor ons kleine team, we proberen steeds zo snel mogelijk te antwoorden. We zijn blij te horen dat we jou snel van het nodige antwoord hebben kunnen voorzien. Hartelijk bedankt voor jouw review! Groeten, Zwembad.shop
Correct en snel.
Hey Veronique, Hartelijk dank voor de mooie review! Groeten, Zwembad.shop