perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie service, heel behulpzaam, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website en een vlotte service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze op de webshop en kwaliteitsvolle producten om ons zwembad te onderhouden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben echt onder de indruk de grote hoeveelheid assortimenten. Hoewel de beschrijvingen mooie en duidelijke omschreven zijn, had ik toch wel een paar vragen. Hun customer service team heeft vervolgens geholpen met het beantwoorden van mijn vragen en het wegnemen van enkele twijfels die ik had. De producten die ze mij aanraadde was dan ook van goede kwaliteit, heel tevreden! Prijs-kwaliteit = 5 sterren! Qua levertijd ging dit heel vlot. Opnieuw heel duidelijke communicatie naar de klant toe. Ik raad zeker zwembad.shop aan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer goed geholpen geweest en snelle levering! Top bedrijf doe zo verder!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer duidelijke webshop. Duidelijke foto's. Er zijn mooie aanbiedingen. Snelle verzending. Er is ook een winkel. Snelle respons op vragen.

367 Louizalaan

Elsene 1050