Beste Brecht, Bedankt voor je feedback, we hadden hier reeds telefonisch contact over. Jammer dat wij natuurlijk de slechte review krijgen terwijl het DPD is dat de mist in gaat, zoals je ziet hebben wij het pakket wel direct verstuurd. Wij doen langs onze kant altijd al het nodige om alles zo snel mogelijk verstuurd te krijgen maar geven vanaf dat moment de service uit handen. Zoals beloofd doe ik de nodige opvolging bij DPD en hoop ik dat het snel in orde komt. Groeten, Sam van Zwembad.shop
Originele beoordeling
Dag Nicky, Bedankt voor deze review, je bent een topper! Leuk om te lezen dat alles in orde was. Fijne dag, Zwembad.shop
Beste Tom, Bedankt voor uw review. Zelf zijn we enkel verdeler van de producten dus ik zal de feedback doorgeven aan de fabricant. Groeten, Zwembad.shop
Beste, Bedankt voor uw review. Het loopt inderdaad helaas wat mis bij DPD, het pakket zit vast in één van hun depots omdat het adres niet juist zou zijn. We hebben dit doorgegeven en ze hadden ons zelf beloofd het pakket alsnog uit te leveren. Helaas hebben ze dit nog niet gedaan. Mocht het pakket nog niet zijn vrijgegeven binnen enkele dagen, dan sturen wij een nieuw pakket naar u op en volgen het verder op met DPD. Excuses voor het ongemak, Zwembad.shop