De beste prijs en snel geleverde 20gr chloortabletten
Grande surprise lors de l’ouverture de mon colis. L’article que j’ai reçu n’est pas celui que j’ai commandé et n’a rien à voir avec le thème de la piscine.
Bonjour Dalvi, C’est dommage que nous soyons immédiatement pénalisés pour une erreur humaine. Vous nous avez informés qu’un mauvais produit avait été livré, et nous avons réagi tout de suite en vous présentant nos excuses et en expédiant immédiatement le bon article. Nous trouvons cela vraiment regrettable qu’en dépit de tous nos efforts pour corriger la situation, nous soyons jugés sur des détails aussi minimes. Bonne journée, Sam
Ik had bij een andere shop waar ik mijn robot had besteld een aansluitkabel besteld omdat deze stuk was. Bleek dat deze kabel echter niet dezelfde was en niet waterdicht kan aangesloten worden. Ik vroeg dan aan Zwembad-shop eerst of de kabel die zij verkochten wel zou passen en deze hebben mij zeer geadviseerd en het een en ander onderzocht. Ik aldus bij Zwembad.shop een nieuwe kabel aldus gekocht en deze is dezelfde als de originele en aldus wel past en waterdicht kan aangesloten worden.
Ik had een nieuw fikter nodig voor de bubbelbad. Fijn dat dit in meerdere varianten gekocht kon worden (2 stuks, 5 stuks etc). De filters waren snel geleverd. Verzendkosten zijn aan de hoge kant maar dit zie ik bij de concurrent niet anders.
Commande passée le 6/06 et reçue le 7/06 ! C'est toujours un plaisir de commander !
Na een week wacht ik nog steeds op een deel van mijn bestelling zonder enig bericht met reden of excuses.
Dag Els, Wat jammer om deze review te lezen, ik krijg op hetzelfde ogenblik een bericht van u dat een deel van de zending nog niet was toegekomen. Helaas kan ik zelf niet alles controleren omdat het soms ook fout loopt bij de koerierdiensten. Een mailtje is dus meestal gewoon voldoende om ons op de hoogte te stellen en het probleem op te lossen. Zoals ik ook in dit geval direct in orde heb gebracht. Groeten, Sam
Duidelijke website. Correcte prijzen. Alles in orde zoals het moet zijn.
Dag Herman, Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat alles in orde is.
Ik heb mijn bestelling geplaatst op een feestdag en toch is mijn pakketje de dag nadien al geleverd!! Fantastisch.
zeer vlugge levering, 1 pakket niet geleverd wegens schade onderweg, maar onmiddellijk opgevangen en opgevolgd. verwacht binnenkort de levering van het gemiste pakket. zeker een aanrader
First I want to say big thank you to Zwembad.shop - they add my country for the order (it was not available) and help me to complete the order. Robot just arrived and it's doing pretty good job - cleaning the walls, edges and water line in the pool (and the bottom of course). Starting it is a strait forward - just put it in the pool, connect the cable and push one button. Again I want to say - great robot from a great store! Thank you!
Rond 17u contact gehad met de vriendelijke zaakvoerder Sam die me extra uitleg gaf en enkele onzekerheden bij mij wegnam. Volgende morgen stond de Beatbot aquasense 2 ultra reeds aan de voordeur! Kei goede vlotte service! Bedankt Sam!
Dag Luc, Kijk, daarvoor doen we het dus! Bedankt voor je mooie woorden en de moeite die je gedaan hebt om een reactie achter te laten. Veel plezier met de robot en mocht er iets zijn, dan weet je ons te vinden. Groeten, Sam
Topervaring
Hey Tommy, Bedankt voor de review, fijn dat alles in orde was! Top dat je even een bericht achterlaat. Groeten, Sam
Heel fijn geholpen door Sam in een chat. Hij is heel vakkundig en geeft prima advies
Bedankt voor je mooie review. Paul! Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent en tevreden bent. We staan altijd klaar om mee te denken, dus aarzel niet om opnieuw contact op te nemen als je nog vragen hebt! 😊
Un site bien constitué, facilité de trouver le produit recherché, un prix compétitif. Livraison rapide eu égard à la distance.
Merci beaucoup pour votre retour positif ! Nous sommes ravis que vous ayez trouvé notre site clair et facile à utiliser. C’est un plaisir de savoir que le rapport qualité-prix et la rapidité de livraison ont été à la hauteur de vos attentes. À bientôt !
Snel geleverd en eens gebeld voor het beste filtermiddel en direct antwoord gehad. Juist hun telefoonsysteem laat te wensen over. Ook in de winkel in Brugge heel goed geholpen geweest.
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, het deskundige advies en de service. (We hebben wel geen winkels.. dus ook niet in Brugge) We nemen je feedback over het telefoonsysteem zeker ter harte – we werken voortdurend aan verbeteringen. Hopelijk tot snel weer! 😊
Alles volgens afspraak
Le service client m'a donné d'excellents conseils pour l'achat d'un robot pour une baignade naturelle avec un fond à double niveau, séparé par une marche de 15 cm (les robots testés auparavant restaient bloqués au niveau bas). Le Dolphin S300i Bio fonctionne efficacement malgré les contraintes, il nettoie parfaitement tout le fond et les parois.
Merci beaucoup pour votre retour détaillé ! Nous sommes ravis d’apprendre que nos conseils vous ont aidé à trouver une solution adaptée à votre bassin naturel. Le Dolphin S300i Bio est en effet un excellent choix pour les fonds complexes, et c’est un plaisir de savoir qu’il répond parfaitement à vos attentes. Bonne baignade ! 🐬💧
Levering prima voor elkaar. Daarna wat problemen met instelling en werd ik via de mail snel en goed geholpen. Top zaak dus
Bedankt voor je review! Goed om te horen dat de levering vlot verlopen is en dat we je snel en duidelijk hebben kunnen helpen bij de instellingen. Fijn dat alles in orde is gekomen! Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we opnieuw voor je klaar.
Uitstekende webshop waar service voorop staat. Goede keus en perfect retour beleid. Kortom een aanrader.
Snel en professioneel antwoord op praktische vragen betreffende installatie voor zwembad. Goede service en snelle levering van de artikelen.
Na installatie conform instructie blijkt apparaat niet te werken. Er is tijd geleden al een terugroepactie voor dit apparaat geweest maar is niet gebeurt en gewoon geleverd !
Beste, Helaas komt deze review samen met uw contact aanvraag, we hebben dus nog niet de kans gekregen om u verder te helpen. Wij zijn op de hoogte dat sommige toestellen problemen geven en hebben hiervoor de nodige procedures gekregen van Zodiac. Echter weten wij niet op welke serienummers het gaat. Daarom kunnen we ze pro-actief ook niet uit onze voorraad halen en moeten we dus (helaas) wachten tot de klanten ons aanspreken. Jammer dat we niet de kans krijgen om dit heel snel opgelost te krijgen. We hebben uiteraard wel uw contactaanvraag behandeld. Fijne dag, Zwembad.shop
Overzichtelijke bestelling en snelle levering
Dag André, Wat fijn dat je een positieve review achtergelaten hebt. Dank hiervoor! Mocht je in de toekomst iets nodig hebben, weet dan dat we altijd klaar staan. Groeten, Sam van Zwembad.shop
Niets op aan te merken, gewoon prima: product en levering
Dag Fieneke, Fijn dat je de moeite gedaan hebt om een review achter te laten. Daar zijn we enorm dankbaar voor! Fijne dag, Sam van Zwembad.shop
Bestelling gedaan, en werkelijk de volgende dag was het onderdeel binnen. Vervolgens had ik urenlang geworsteld om het onderdeel te plaatsen. Een berichtje naar de zwembad shop, meteen antwoord en probleem opgelost. Kijk dat is wat een klant wil, snelheid van bestelling leveren, en meedenken bij een probleem.
Bonjour, J'ai commandé (commande #4027563) 5 sacs de Filterglas Fijn 20kg et 3 sacs de Filterglas Grof 20kg. Je n'ai reçu que les 5 sacs de Filterglas Fijn 20kg. Je dois relancer le filtre de ma piscine rapidement et j’ai donc besoin de ces sacs de Filterglas Grof le plus rapidement possible. Sans les 3 sacs de Filterglas Grof 20kg ce n'est pas possible. Vraiment pas sérieux. Dr Vincent Czajkowski Route de Verviers 107 à 4845 Jalhay
Bonjour Vincent, Merci pour votre commentaire. Malheureusement, nous n'avons pas eu l'occasion de rectifier ce problème lorsque nous avons reçu votre message avec cet avis. Comme nous venons de le mentionner, il y a eu un problème avec le lien de notre partenaire logistique externe, ce qui a entraîné une erreur. J'ai immédiatement rectifié ces erreurs manuellement, ce qui signifie qu'ils partiront ce soir. Toutes nos excuses pour ce désagrément.