Laden reviews...
282 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een duidelijke indruk van uitstekende service en snelle, betrouwbare levering. Klanten waarderen de vriendelijke communicatie en de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Soms doet zich een fout voor bij levering of retour, maar deze issues worden meestal snel opgelost. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
In mijn gescheurde pakje ontbraken de RVS skimmerstaafjes. Na een mailtje met mijn ongerustheid kreeg ik netjes enkele dagen later het ontbrekende apart opgestuurd. Dankjewel voor de prima service.
20 May 2026
Luc
Limburg
Rien à redire pro et efficace !
16 May 2026
Alexis
Neuville de Poitou
Vlotte bediening
Nancy
Gentbrugge
Een kwaliteitsprobleem met één van de artikelen werd snel, professioneel en bijzonder vriendelijk opgelost. De communicatie was prettig en er werd direct meegedacht naar een passende oplossing. Erg tevreden over de service.
Haico
Rheden
Soms zweeft de zwembadrobot gewoon rond in het water, dus niet op de grond of soms rijdt hij met twee wielen op de bodem en twee wielen zwevend boven de bodem, waardoor hij natuurlijk geen vuil vd bodem neemt… heel raar…
Dirk
Ranst
Afspraken zijn perfect nagekomen. Ook mijn vragen per mail waren binnen twee werkdagen beantwoord. De volgende bestelling gaat zeker weer via Zwembad.shop.
13 May 2026
Ruud
Zevenbergschen Hoek
Spijtig van de extra verzendkosten
12 May 2026
Peter
Westerlo
Vriendelijke en behulpzame eigenaar maar levering was niet volgens planning door leverancier
12 May 2026
Mario
Gits
Top service en materiaal.
AB
Dworp
Suite à une erreur de commande ma part, j'ai contacté Zwembad.shop par email, ils m'ont répondu rapidement et ils ont annulé ma commande pour que je puisse en faire une nouvelle avec le bon produit. Top !
Nicolas
Anlier
Ja, ik kan alleen maar heel positief zijn. Een snelle levering en de kwaliteit van het gestuurde is van hoog niveau. Ik heb het nog niet aangesloten, het is nog te vroeg in het jaar. Maar komende zomer gaan we er weer vol van genieten.
Jan
Emmen
Netjes op tijd verzonden, alleen de verpakking vond ik overdreven, ik had zwembad tegels besteld en ik krijg een doos waar volgens mij nog 10 pakken bij konden. Beetje heel erg groot voor een paar zwembadtegeltjes. Haha
Wendy
Heerlen
gemakkelijke website en bestelling, betaling en levering liepen zoals verwacht
Olivier
Assenede
Super snel.
10 May 2026
Wj
Amersfoort
In de middag besteld, volgende ochtend geleverd! Nieuwe robot cartridge werkt goed. Wilde een 2e bestellen, uitverkocht, maar korte tijd later weer beschikbaar! Top!
10 May 2026
Goed alles uitgelegd telefonisch
8 May 2026
Zoran
Boxmeer
Zag na mijn bestelling exact dezelfde artikelen voor de helft van het geld. Het is dat ik tegen retourneren van artikelen ben anders had ik ze zeker teruggestuurd
7 May 2026
Kees
Warnsveld
Dag Kees,
Bedankt voor je review. Goed is om te weten dat wij enkel officiële producten verkopen. Er staan veel producten online tegenwoordig die zeggen dat ze origineel zijn maar dan uiteindelijk een goedkope namaak opsturen. Vooral vanuit Spaanse webshops.
Groeten,
Sam
Op 3 dagen tijd is het pakket naar mij verstuurt.Super firma
7 May 2026
Frankie
Zele
Duidelijke en correcte dienstverlening zonder verrassingen!
2 May 2026
Tom
Dendermonde
Probleem bij de levering producten waren beschadigd en de helft eruit. Mail gestuurd naar jullie maar geen reactie gehad.
Pascal
Bocholt
Heel fijne ervaring met dit bedrijf!
Hervé
Kermt
Nog steeds nog geen geld terug gestort . Terwijl ik de verkeerde opgestuurde spullen netjes heb terug gestuurt
Christian
‘s-Herogenbosch
Dag Christian,
Bedankt voor de reactie. Helaas is het inderdaad niet goed gelopen met je bestelling waarvoor onze excuses. We doen steeds onze best om iedereen zo goed mogelijk te helpen maar soms kan het eens fout lopen.
Excuses voor het ongemak,
Sam van Zwembad.shop
Ras
28 April 2026
Patrick
LA RAVOIRE
Een onlinewinkel met allerlei zwembadartikelen en professioneel, betrouwbaar advies: dat was de opzet toen we in 2020 startten met Zwembad.shop. Niet veel later breidden we niet alleen ons assortiment, maar ook ons actieterrein uit.
Met spa-producten, saunatoebehoren en andere outdoor accessoires overbruggen we nu ook de koudste maanden. Vanuit onze Belgische webshop versturen we momenteel naar heel Europa.
Ons assortiment accessoires in en rond het zwembad is ruim, maar het uitgangspunt is altijd joúw project. Daarom adviseren we enkel het nodige. Een duidelijke en eerlijke klantenservice is daarbij key.
Louizalaan 367
1050 Elsene