De automaat werkte niet mee bij het verwerken van het gekozen product. Door assistentie van de balie medewerkster is het toch goed gekomen. Wel vervelend voor het personeel dat de automaat kennelijk vaker kuren heeft en zou om die reden niet nogmaals iets uitde automaat kopen.

Qualité, rapidité, efficacité

Du choix, un rapport qualité/prix imbattable, une efficacité dans le processus de la commande et de la livraison.

Zeer correct en kwaliteitsvolle producten

Zeer tevreden van de bestelde producten alsook de levering hiervan. Echte aanrader

snel geleverd

goede prijs en snel geleverd

Société fiable

Je suis toujours bien servie et vite! Merci

Simply perfect.

Na 1 dag thuis geleverd

Vlotte service

Makkelijk te bestellen en vlotte bezorging. Alles goed geprijsd!

Zeer betrouwbaar

Perfecte service, komt zijn afspraken na. Heel tevreden.

Alles vlot verlopen

Een snelle en goede leveren

Thank you very much. Great job!

Thank you very much. Great job!

alles in orde

levering goed op tijd geleverd

Livraison assez rapide

Le matériel commandé a été livré assez rapidement mais pas de confirmation de commande, pas d'accès à ma facture, annonce de livraison le jour-même par DPD. La création d'un compte serait-elle la seule façon de suivre sa commande?

Snelle levering, heldere website

Altijd goede service van deze webwinkel

Producten goed op tijd geleverd, top

Vlug geleverd en blij met het redultaat

O-ring nergens te vinden in winkel of op internet - enkel bij jullie de perfecte match gevonden voor mijn zwembadpomp Pentair.

Goed product en snel geleverd

De zwembadrobot die ik heb aangekocht werkt zeer goed. De levering verliep vlekkeloos.

Correct en snel

Alle bestellingen die wij deden bij Zwembad.shop werden altijd zeer snel en netjes afgeleverd.

Netjes en goed geregeld

Alle spullen snel geleverd tegen goede prijzen

aankoop na één dag geleverd. dus top

aankoop al na één dag geleverd thuis. support ook goed bij vraagstelling

Makkelijke website spullen snel ontvangen

Zondags besteld volgende dag in huis. Hoe mooi kan het zijn

Alles goed ontvangen en snelle levering.

Producten waren degelijk verpakt, zodat et tegen een stootje kon bij vervoer.

Description ne correspond à pas à ce que j'ai reçu

J'ai commander 2 raccords pour moins de 4€ mais surtout beaucoup plus de frais de port. Le raccord ''Douille d'adaptation PVC 63/50 mm - gris'' avec description : Cette bague de réduction a des dimensions intérieures des deux côtés : 63 mm d'un côté et 50 mm de l'autre. En fait c'est 50 mm intérieures des 2 côtés. Je ne sais pas si je peux me faire rembourser la totalité (frais de port inclus) je suis déçu. C'est dommage car cela à l'air d'être du PVC de Qualité

• Nous recommanderiez-vous? Non

Réception rapide et conforme !

Reçu très rapidement ! Suivi facile grâce au site Chronopost ! Totalement conforme à mes désirs et ma commande ! Livraison gratuite ! Je recommande ce site !

Excellent

Produit au top et prix compétitif!

Louizalaan 367

1050 Elsene