Misschien nog een verwittiging door externe transportdienst wanneer effectief wordt geleverd.
Waar blijft mijn bestelling?
Beste Patrick, Jammer dat je niet eerst even contact met ons hebt opgenomen, maar dat je dit via een review meldt. Via onze klantenservice kunnen we dit soort vragen meestal binnen 24 uur oplossen. Je bestelling is verzonden en overgedragen aan DPD. Door slechte weersomstandigheden heeft DPD vertraging met het bezorgen; DPD heeft dit ook gemeld. Volgens de tracking is je pakket inmiddels weer in levering. Ik heb je een bericht gestuurd om dit verder op te volgen. Reageer je even, dan houd ik je op de hoogte tot de bezorging rond is. Met vriendelijke groet, Sam – Zwembad.shop
Goed, perfecte service
Ik heb zondag vanuit Finland een bestelling gedaan en het was er maandag al.. Helaas vond de persoon voor wie het cadeau was de kleuren niet helemaal passen maar dat ligt niet aan de service.. DANK
DPD: staat geleverd 3 dagen geleden: niet ontvangen
Beste Isabella, Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt, terwijl DPD aangeeft dat het pakket 3 dagen geleden geleverd is. Wij hebben je pakket wél tijdig verzonden, maar vanaf het moment dat het aan de koerierdienst wordt overgedragen, hebben wij helaas niet alles meer volledig in de hand. Omdat de tracking op ‘geleverd’ staat, hebben we meteen een dossier bij DPD opgestart om te achterhalen waar het pakket precies is afgeleverd. Geen zorgen: we lossen dit samen op. Zodra we een update krijgen van DPD, nemen we direct contact met je op en zorgen we voor een passende oplossing zodat je je bestelling alsnog ontvangt. Bedankt voor je geduld! Groeten, Sam van Zwembad.shop
Vlotte bestelling, goede prijs
Hey Marie! Bedankt voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat je bestelling vlot verlopen is en dat je tevreden bent met de prijs. Graag tot een volgende keer! Groeten, Sam
Sam, wil je alsjeblieft mijn mail beantwoorden van gisteren ochtend? Zoals je weet hebben wij haast met de nieuwe hoes. Had gisteren graag de juiste toegezonden gekregen maar heb de hele dag geen reactie gehad. Ik had de fout direct na uutpakken gemeld. Tot einde jaar bied je gratis retour aan, maar ben bang dat alles nu te traag gaat verlopen. Jammer want je reviews zijn goed alleen ervaar ik dus een trage reactie en foute levering. Het is niet de hoes die ik besteld heb. Verre van. Ook de maten komen niet overeen.
Dag Linda, Bedankt voor je bericht en je feedback — en onze excuses dat je gisteren niet binnen de 24 uur een antwoord van ons kreeg. We proberen inderdaad altijd binnen de 24 uur te reageren, maar door vakantieperiodes, drukte en de eindejaarsperiode lukt dat helaas niet altijd even snel. We vragen hiervoor je begrip: het is voor iedereen een erg drukke tijd van het jaar. Wat je bestelling betreft: dat is natuurlijk niet de bedoeling. Intussen hebben we alvast een retourlabel voor je klaargezet, zodat je de bestelling kosteloos kunt terugsturen. Van zodra we je retour ontvangen hebben, zorgen we meteen voor de juiste oplossing (terugbetaling). Alvast bedankt voor je begrip, Sam
Correct artikel, goede kwaliteit, prima prijs en erg snel geleverd (d+1)
Bedankt voor je review, Johan! Fijn om te horen dat alles klopt: correct artikel, goede kwaliteit en een prima prijs. En helemaal top dat je het al de volgende dag in huis had. Graag tot een volgende bestelling! 😊
Je moet nooit lang wachten op pakketje, zeer rap geleverd
Bedankt voor je review! Super om te horen dat je nooit lang moet wachten op je pakketje en dat het zo snel geleverd werd. Daar doen we het voor! 😊📦
Mogelijk kunnen jullie er niks aan doen, maar het geleverde product was niet datgene wat ik besteld had! De beschermhoes voor mijn warmtepomp had de totaal verkeerde maten… En past dus niet over mijn warmtepomp. Heb opnieuw een bestelling geplaatst en hopelijk wordt nu de juiste geleverd
Beste, Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Op basis van de informatie die u bij ons heeft opgevraagd, bleek dat de door u aangekochte hoes niet overeenkwam met het type warmtepomp dat u heeft. Uiteraard hebben we u vervolgens zo goed mogelijk geholpen bij het kiezen van een hoes die het dichtst in de buurt komt van uw toestel. Helaas hebben wij voor dit specifieke type geen hoes met exact de juiste afmetingen in ons assortiment.
Duidelijke informatie, goede prijs, snelle levering
Voor de tweede keer is de levering beschadigd toegekomen! Een trappenzaal, inkom, en hall onder het witte poeder! Kapotte verpakking die ik moet ovrladen in een luchtdichte emmer. Veel gedoe om een eenvoudige bestelling te ontvangen. Doe er ieys aan AUB !
Beste Jan, Het spijt ons enorm dat je bestelling voor de tweede keer beschadigd is toegekomen en dat je bovendien met wit poeder in trappenzaal/inkom/hall bent achtergebleven. Dat is absoluut niet de bedoeling, en we begrijpen heel goed dat dit veel frustratie en extra werk veroorzaakt. We zijn op de hoogte van de transportschade en zijn momenteel op zoek naar een geschikte oplossing voor jouw situatie. Omdat het om een zeer fragiel product gaat, blijft transport helaas altijd een risicomoment en kunnen we nooit 100% garanderen dat het volledig intact aankomt. Dat gezegd zijnde: dit mag zéker niet de norm zijn, en we nemen dit ernstig. Groeten, Sam van Zwembad.shop
Wij zijn super tevreden over de service en opvolging van Zwembad.shop. Onze bestelling moest op een later tijdstip geleverd worden en gebeurde perfect volgens afspraak. Hierover werd ook duidelijk gecommuniceerd.
Wat fijn om te lezen — bedankt voor je mooie review! 😊 We doen ons best om leveringen en planning zo vlot mogelijk te laten verlopen, dus het is geweldig dat alles perfect volgens afspraak is geleverd en dat de communicatie duidelijk was. Dankjewel voor je vertrouwen in Zwembad.shop, en veel plezier met je bestelling! 💦
Wanneer de bestelling aankwam bleek dat het pakket niet compleet en beschadigd was. We hebben dit aangegeven bij de klantenservice die ons onmiddellijk hebben verder geholpen! Ik ben zeer tevreden
Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat je bestelling onvolledig en beschadigd is toegekomen — dat is uiteraard niet de bedoeling. We zijn wel blij dat onze klantenservice je onmiddellijk heeft kunnen verder helpen en dat je tevreden bent over de oplossing en opvolging. Als we nog ergens mee kunnen helpen, mag je ons altijd contacteren. 😊
De automaat werkte niet mee bij het verwerken van het gekozen product. Door assistentie van de balie medewerkster is het toch goed gekomen. Wel vervelend voor het personeel dat de automaat kennelijk vaker kuren heeft en zou om die reden niet nogmaals iets uitde automaat kopen.
Du choix, un rapport qualité/prix imbattable, une efficacité dans le processus de la commande et de la livraison.
Zeer tevreden van de bestelde producten alsook de levering hiervan. Echte aanrader
goede prijs en snel geleverd
Je suis toujours bien servie et vite! Merci
Na 1 dag thuis geleverd
Makkelijk te bestellen en vlotte bezorging. Alles goed geprijsd!
Perfecte service, komt zijn afspraken na. Heel tevreden.
Een snelle en goede leveren
Thank you very much. Great job!