zeer tevreden

snelle levering,helaas de verzendkosten

Une livraison très rapide

Des tarifs compétitifs, une livraison gratuite et rapide. Bravo

Top firma

Robot en warmte pomp gekocht Perfecte service De baas staat altijd klaar indien vragen

Snel.en goed geleverd

Warmtepomp besteld. Werd keurig paar dagen later bezorgd door speciale bezorgdienst. Keurig zonder schade. Verder goede prijs en nette communicatie.

Doen wat ze beloven

Netjes en snel geleverd

Zeer vlotte levering.

Van mijn zwemvijverrobot had ik wel iets meer verwacht. Misschien iets met hardere borstels?

Perfecte en super snelle service

Eenvoudig, duidelijk, goede communicatie, correcte leveringstermijn

Vlotte manier van bestellen, overzichtelijk, goede communicatie mbt de levering, en levering binnen het aangegeven kader.

Produits de qualité à prix compétitif

Achat de 2 tubes UVc pour traitement piscine. Même marque que le distributeur de l’équipement Blue Lagoon, mais bien moins cher.

Parfait simple et rapide

Efficace commandé un jour reçu le lendemain

Surprised by the efficiency of the service and speed of delivery

Excellent description of the products. First order and expected à normal delivery time but was taken by surprise to receive it the next day.

Zoals beloofd was mijn pomp in 24 uur geleverd

Snel

Snel en netjes geleverd. Je kan goed zien waar de bezorger is.

In één woord: TOPSERVICE !!!!

Bekijk mijn ervaring op trustpilot, bij deze firma bestellen is de boodschap !

Réception rapide et colis bien emballé

Achat suite à une mauvaise expérience sur un autre site. Rien à dire, réception rapide, produit bien emballé… et le robot fonctionne à merveille.

Alles goed en snel

Snel besteld en snel ontvangen, prima!

Super snel geleverd.

Snelle levering. Zaterdag besteld, maandag voormiddag al aan huis! Goeie prijs kwaliteit!

Eindleijk gevonden wat ik zocht en wat kon geleverd worden

Ik zocht al een tijdje naar een net om de vijver te reinigen. Op zich geen probleem maar tal van webshops weigerden de bijhorende steel via de post te leveren. Zwembadshop kon zowel schepnet, telescopische steel en reinigingsborstel op zeer snelle wijze leveren. En ze werden al met goed resultaat gebuikt en goed bevonden!!! Prima servie!

Mooi assortiment. Duidelijke website.

Alles voor onderhoud zwembad. Duidelijke instructies en goede prijsstelling. Snelle en correcte levering. Kortom, aanbevolen!

zéér prijsgunstig

Opzoek naar een zout-elektrolyse voor mijn zwembad kwam ik uit bij zwembad.shop. De prijs hier was beduidend lager dan bij de concurrentie. Bestellen ging vlot en de levering gebeurde reeds de volgende werkdag.

Il y a des choses a rectifier

Envoi rapide, facile pour commander mais l'emballage est médiocre car à la livraison le seau avec les galets était ouvert, résultat des galets cassés et effrités.

Afdekzeil

Bestelling betaling en levering waren prima in orde. Maar als ik een afdekzeil bestel voor een zwembad, verwacht ik wel dat het ook de zonnestralen tegenhoud om de alg groei tegen te gaan. Dus niet een dun zeiltje waar het licht zo doorheen gaat. Het materiaal had veel beter moeten zijn.

Rapide, efficace et peu cher

Le robot de piscine recherché était disponible et au meilleur prix. La commande s'est passée sans soucis. Dommage que certains messages nous soient envoyés en néerlandais au lieu du français, mais cela n'a pas empêché de rapidement recevoir la livraison. Je recommande.

Sam is an excellent pool expert and product advisor

Sam from Zwembad was an invaluable help in advising about what pool robot to buy. He is polite, responsive, and very knowledgeable. I would highly recommend him and his store. The products are well priced too.

toch vragen !

Ik ontving 2x een mail om mijn bestelling af te ronden, 2x s 'nachts, telkens om 2.20u. Vooraf kreeg ik dank voor betaling en bestelling! Ik heb 2x mails hieromtrent verzonden zonder resultaat van antwoord. Dan contact via het contactformulier gezocht met alle gegevens van bestelling en betaling. Geen reactie... Bereikbaarheid is quasi onmogelijk! Hoe kan dit??? Ondertussen ontving ik mijn bestelling. mvg

Louizalaan 367

1050 Elsene