Vlotte service duidelijke site

Duidelijk vlotte verzending ja prima

Snelle levering en uitstekende producten.

Facile et rapide

La commande est arrivée rapidement.

Ingang van "Zwembad.shop" wat beter aanduiden

Ik moest wat voor en achteruit rijden om de ingang te vinden bij mijn eerst bezoek.

Mécontentement

Colis prévu par DPD vendredi dernier...à ce jour, toujours rien reçu !!! Qu allez-vous faire pour que je reçoive ma commande ? Mauvaise expérience !!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide et de bonne qualité

Rien à signaler. Colis reçu deux jours après la commande. Matériel conforme à la commande

Service excellent

Produits de qualité et service de livraison rapide et efficace.

Parfait produit conforme et livré rapidement

Je recommande vivement, seule suggestion d’amelioration serait d’inclure une possibilité de suivre le colis

Super vriendelijk en geweldige service

Ik heb meermaals persoonlijk contact gehad ivm mijn bestelling en ben altijd super vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Intéressante prijs en snelle levering

Voordelige prijzen en snelle levering

Heeft goed geholpen .

Heeft goed geholpen , goede opvolging van zwembad shop

Snelle en probleemloze bestelling.

Livraison très rapide !!!!

. Excellent , je recommande !!!

Goede prijs-kwaliteit & Snelle verzending

Producten goed verpakt en snel in huis

Super geregeld hier

Fijne site en zeer vlotte levering.

alles op tijd geleverd, ondanks tegenstrijdige berichten van PostNL..... de bus snelwerkende Chloor was wel licht beschadigt en er lagen allemaal chloorkorrels op de bodem van de doos verspreid....

vriendelijk, correcte info

na telefonisch contact , waarbij ik zeer goed geholpen ben, via de site besteld. alles goed en snel verlopen

Snelle correcte service

De bestelde producten waren heel snel en volledig correct geleverd.

Vriendelijk ontvangst op afhaalpunt in Evergem. Puike service

Online zwembadshop met Belgische vestiging

Duidelijke website en stipte levering. Laatst was er een onderdeel niet voorradig en dit werd perfect nageleverd.

Alle producten aan de deur geleverd per direct

Snelle correcte levering

Goede website en snelle correcte levering

Aangename zaakvoerder, die zijn best doet om aan iedere vraag te beantwoorden. Korrekte prijzen.

Un service parfait.

J’ai particulièrement apprécié l’efficacité de la commande à la livraison.

Zeer eenvoudige en betrouwbare service

Bestellen is heel eenvoudig en de communicatie verloopt heel vlot. Ook de eventuele terugbetaling van lege bidons verloopt vlot. Afhalen is steeds verlopen volgens plan. De bestelling staat klaar en kan gewoon meegenomen worden. Geen tijdverlies. Een no nonsense praktijk!

Louizalaan 367

1050 Elsene