Op tijd en betaalbaar

Goed aangekomen, verpakking Ok, zal verder uitkijken voor nieuwe bestellingen

Snelle levering!

Duidelijke webshop. Correcte afhandeling!

Goed!

ZS doet wat ze belooft

Duidelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd

Snel en correct

Snel en correct

Makkelijk bestellen en snel geleverd.

Om de 4 maanden weer een onderhoudsset nodig, en dan gratis verzonden en na 2 dagen in huis. Super geregeld.

Site is overzichtelijk, makkelijk om producten te zoeken/bestellen en zeer snelle levering. Prima!

Top Service !

Super goede en snelle service. Informatie kunnen vragen via chat functie. Vervolgens online heel gemakkelijk kunnen bestellen. Dezelfde dag heeft men de producten in een lockter geplaatst zodat ik deze nog in de avond kon gaan afhalen. Top.

Perfect in orde!

Perfect in orde!

Snele reacties en levering

Product gel ink als mijn verwacht

Gewoon prima

Alles naar wens

Correct

Correcte service,

Goed geregeld

Alles vlot verlopen ,helaas was er nog maar 1 filter in vooraad,had er graag twee besteld nu had ik bezorgkosten,. Verder gewoon tevreden

Snel

Duidelijke website en snelle levering

De website van zwembadshop.nl is eenvoudig in gebruik en overzichtelijk. De prijzen van producten zijn concurrerend. Nadat de bestelling is geplaatst wordt je regelmatig per mail op de hoogte gehouden van de leverdatum. Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Fantasrtisch

Geweldige service, perfecte levering. Topcommunicatie!! Één adres voor het zwembad Bij zwembad shop zit je gewoon TOP

Snelle levering aan de beste prijs!

Aanrader

Gemakkelijk en snel

Niets zo gemakkelijk als bestelling plaatsen en wachten op levering vanuit de zetel.

Goede ervaring

correcte service

vlug en correct afgehandeld

Snel en goed

Goede service goed product

Fijne site en super snelle levering!

Fijne site en heel belangrijk op het moment, super snelle levering!

Fijne producten. Prima leveringstermijn

Snelle en correcte levering

Juiste product werd snel en correct geleverd volgens afspraak Opvolging via makkelijk tracking systeem Overzichtelijke en eenvoudige website

Goeie producten, snelle levering, goeie en snelle klantenservice

zie de samenvatting

Louizalaan 367