Nemen gewoon de telefoon op, en anticiperen snel als er iets niet goed is.

zeer snel en goed product geleverd

bravo ga zo door

Levering laadkabel zonder problemen

Geweldige kundige helpdesk

Ik wist niet wat ik moest bestellen precies. Ik belde met de telefoonnummer of de website van het bedrijf. En krijg een kundige jongeman Aan de telefoon. Met name zijn kundige advies Zorgt er voor dat ik zeker kon stellen wat ik wilde hebben. En ook precies volgens volgens verwachting Daardoor

Hmm moeilijk

Bestelling geplaatst maandag 10 juli 18:29 -> levering donderdag middag ... Jullie slogan op de website "voor 23 uur besteld, volgende werkdag in huis" Hoe zou u zich voelen ?

Levertijden op de website kloppen niet.

Levertijden op de website kloppen niet. Vervolgens veel discussie

Service is goed

Na een paar strubbelingen, is het goed en heel SNEL opgelost.

Tot nu toe top

Tot nu toe top nog even ervaren

snelle goede levering

goede terugkoppeling van bestelde spullen, snelle levering. alleen jammer dat postnl niet netjes uitleveren

goede en snelle levering

de lader werkt zoals het moet, handig dat er kan geschakeld worden tussen 10 A en 16 A De 10 m kabel is ruim voldoende

Wallbox, laadkabel, (laad)paal

Goede producten en snelle levering. Tevens deskundig klantenservice.

Zat met een paar vragen een vaste laadpaal of een mobielelader Een zeer goed gesprek gehad er wordt gewoon de tijd genomen met een duidelijke uitleg ook of het slim is om thuis een 1 fase lader of 3 fase lader te installeren. De keuze voor mij is dus een 1 fase mobielelader. Besteld en snel geleverd. Blijf zo doorgaan

Goed en snel geregeld

De bestelling was juist en snel geleverd

Uitstekend, snelle levering, zoals verwacht

Lader volgende dag aangekomen Alles was zoals verwacht !

Prima bedrijf

Goede informatie en snel verzonden.

Goede en snelle service!

Echt top.

Snel en duidelijk, niet te duur

Goed geholpen

Correct en goede levering

professioneel

's Middags besteld, de volgende dag in huis. Binnen 24 uur dus! En heldere communicatie via mail. Gewoon prima!

Snel goed niet te duur

Prettig, dat hier een goede 3 x 2,5 RN kabel te krijgen was. Snel ontvangen. Het assortiment had iets uitgebreider mogen zijn. Niet echt een nadeel. Voor mij als Tesla-rijder zijn de laadpalen in vergelijking met die van Tesla niet aantrekkelijk (prijs performance uiterlijk), maar daar is EV-plug niet voor bedoeld.

Correcte afhandeling

Alles was in orde en vlugge bedieng

Snelle levering helaas deed de laadkabel het niet

Besteld 10m kabel werkte helaas niet, goede service en snel afgehandeld. Kreeg nieuwe laadkabel snel en kosteloos opgestuurd. Kabel was ook nog eens een luxere versie. Helaas wel maar 5 meter en geen 10 zoals ik besteld had. Beetje dubbel gevoel overgehouden goede en snelle service alleen beetje slordig dat je niet kijkt naar de lengte van de kabel.

Prima laadkabel, makkelijk besteld en vlot geleverd!

Doet precies waar de kabel voor bedoeld is, erg handig is de automatische regeling voor 10 of 16 Ampere

Super snel geleverd, exact wat we nodig hadden.

Prima te vinden wat we nodig hadden op de site.

Goed apparaat

Een paar keer gebruikt. Werkt uitstekend!

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.