zeer vlotte correcte informatie in minimum van tijd

1 dag later ontvangen dan voorgesteld te begrijpen...!? bestelling Rotterdam mijn adres: Merelbeke - Gent Belgie voor gebruik: verbaasd zo eenvoudig, cfr opladen laptop, gewoon simpel wel aandacht geven instellen A, staat ingsteld op 6A ! moet 16, vastgesteld uit ervaring werkt zonder probleem: P gelijkvloers, contact nachtlampje slaapkamer 3de etage 1om + 10m verlengkabel, no problem, opgeladen overdag met zon, app met zonnepanelen ... meer moe da nie zijn

Doet wat het belooft

Een webshop zoals het hoort: leveren binnen een dag, goed verpakt en goede kwaliteit.

Helemaal goed. Snel geleverd prima kwaliteit

Goede kwaliteit. Alles werkt goed. Snel bezorgd.

Goede service, snelle levering!

Goede prijs, snelle levering!

Prima prijs kwaliteits verhouding.

Goed geadviseerd en geholpen.

heelgoed

snelle en correcte levering en een prijsgunstige afhandeling voor een bestelfout. De laadpaal zelf wordt pas op 21 april gemonteerd

Vlotte levering. Goede kwaliteit. Duidelijke informatievaardigheden mail.

Slect

App werkte niet omgeruild voor nieuwe kast doet het app nog steeds niet… wel betalen maar niks terug krijgen!

Zeer snelle levering van de Kabel

Goede website.

Keuze maken op de website gaat makkelijk. Klantenservice goed te bereiken en een goed advies gekregen.

Zelf de bestelling op gehaald

goed geholpen

Snel en goed

Snel en goed geleverd

Prima prijs kwaliteit verhouding

Even dreigde de levering mis te gaan, maar na één telefoontje is het prima opgepakt

Soepel bestellen prima product !

Na advies ingewonnen te hebben de mobiele laadpaal besteld, geleverd volgens afspraak. Prima prijs kwaliteit verhouding, werkt perfect.

Snel, correct, professioneel

De lader besteld op de gebruikersvriendelijke site. Daarna kwam het item snel in de post. Precies zoals het hoort.

Prima product, zeer snel geleverd.

Prima product, zeer snel geleverd.

goede en snelle levering. Heb het nog niet hoeven gebruiken maar het ziet er goed en soliede uit?

Product zoals omschreven

Zeer snelle levering.

Ook opladen lukt niet

Het verkrijgen van de kaart is erg eenvoudig. Het laden lukt niet. De sessie kan ik openen en ook sluiten. Maar laden lukt niet.

Uitermate vlotte en correcte aflevering.

Na bestelling is de bestelde kabel op het eerst mogelijke bestelmoment aangekomen. Zelf kreeg ik nog wat twijfel over mijn keuze en probeerde te bellen in het weekend. Dit bedrijf is alleen op werkdagen open. Maandag werd ik teruggebeld, zonder dat ik een bericht had achtergelaten. Dat noem ik top service!

Das wel heel erg snel

Kabel lijkt heel goed van kwaliteit verder gaan we t ondervinden vwb duurzaamheid. Verzending subliem 2100 uur besteld 1200 uur pakket binnen.

Prima service en vlotte levering

Prima levering

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.