Conform

Volgt de voorwaarden en garanties zoals beschreven op de site.

Goed.

Snelle levering. Montage en aansluiten van Besen BS20 Wallbox is zeer eenvoudig middels complete handleiding. Aanrader! Alleen jammer dat de EVSEMaster App User Manual alleen in het Engels verkrijgbaar is

Gewoon goed zoals het moet

Geleverd zoals afgesproken en perfecte werking

Op tijd en compleet geleverd

Snelle levering, goed bereikbaar

Ik las dat sommige mensen problemen hadden met levering en geen contact kregen, ik heb een kabel online gezien voor een goed prijs en maar voor de zekerheid gebeld, kabel was inderdaad voorradig en werd direct verstuurd, ik kon het zelfs direct ophalen als optie. Keurig zelfde dag verstuurd en volgende ochtend binnen, de kabel met regelbare amperage werkt prima en is van degelijke kwaliteit.

Belofte niet nagekomen

Donderdagochtend besteld, volgens de website zou deze dan de volgende dag in huis zijn. Post.nl heeft de verzending pas vrijdag last ontvangen en zaterdagmiddag bezorgd. Ook geen berichtje gehad dat de bestelling vertraging had opgelopen. Beetje jammer dat er verwachtingen worden gewekt die niet na worden gekomen. Product overigens verder prima!

Geweldige service

Ik had zelf de verkeerde kabel besteld, na 1 telefoontje is deze retour genomen en geld terug gestort. Ik heb nu een wallbox besteld en deze is inmiddels geleverd. Echt super hoe dit allemaal wordt geregeld. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren.

Goede service en ze komen na wat ze zeggen

Uitstekende en snelle levering.

De lader is snel geleverd. Contact met de verkoper was uitstekend. Erg servicegericht en vriendelijk.

Goede informatie vooraf, snelle levering en een concurrerende prijs.

Top kabel

Snelle service en goed kwaliteit

Goede garantie afhandeling

Kabel kapot gegaan na een half jaar, en die is zonder verdere vragen kostenloos vervangen

Snel geleverd, goed product

Correcte, snelle levering. Prima product, was eenvoudig zelf aan te sluiten.

Klantvriendelijk en snel!

Klantvriendelijk en snel!

Lijkt een degelijke kwalitatief goede verlengkabel. Nog niet gebruikt.

Snelle levering en goed laadstation

Contact met het bedrijf, levering en apparatuur is gewoon uitstekend.

also was in orders

Nette levering , zeer goed producht

Mobiele Lader Kia e-Niro (2020-2021) - Wit met LCD Type 2 naar Schuko

1 fase 220 volt en van 6 A tot 16 A laad kapisiteit. Besteld en 1 dag later al in huis. De kabels zijn lekker soepel. Als de accu vol is gaat hij van zelfs naar drupelstand. Ben zeer tevreden met dit product.

Top service.

Opgestuurde laadpas kwijt. Aangegeven en de volgende dag al een nieuwe op de mat. TOP!

Snel geleverd en opladen maar

Goede en klantvriendelijke website

Produkt makelijk te bestellen en correct geleverd binnen de limiet

goede service

Prima prijs/kwaliteit. Vooraf correct en volledig mijn technische vraag beantwoord voordat ik het product aangeschaft had.

Goeie service

Zo moet het!

Makkelijk bestellen en vlotte levering.

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.