Nog niet gebruikt maar heel netjes verpakt ontvangen!

Nog niet gebruikt maar heel netjes verpakt ontvangen!

Simpel en makkelijk te bestellen.

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Snel, kwaliteit en goede prijs

Mijn EV kabel was snel geleverd en door een typfoutje was het huisnummer weggevallen. Direct kreeg ik een telefoontje om het huisnummer te vragen zodat de kabel de volgende dag zou worden bezorgd. Super service.

Vlotte levering en scherpe prijzen

Jammer dat er op de site soms storing in het account is

Laadkabel werd per abuis naar factuuradres gestuurd ipv bezorgadres. De kosten voor het doorsturen van de laadkabel zijn aan mij vergoed. Super service!

Snelle, goede service en advies.

Zéér snelle levering. Daarna per mail een wijziging op de factuur gevraagd en dit werd ook onmiddelijk doorgestuurd. TOPSERVICE!

snel geleverd, maar nog steeds niet duidelijk wat ik ontvangen heb

Website zeer intuitief, kabel geselecteerd op mijn auto. Keuze gemaakt en snel geleverd. Echter op de website stond: Laadkabel Peugeot e-2008 SUV (2021-heden) - Type 2 - 16A 3 fase (11 kW) Echter nu is er onduidelijk wat ik ontvangen heb, want op de bestelling bleek te staan: Laadkabel Peugeot e-2008 SUV (2020-2021) - Type 2 - 32A 1 fase (7.4 kW) × 1 5 meter Wat is nu geleverd, een 1 fase kabel of een 3 fasen kabel? Bert

Soepele afhandling en snel geleverd

Lader besteld maar had de verkeerde lengte besteld . Snel weer kosteloos teruggestuurd en nieuwe besteld . Wederom binnen 1 dag geleverd . Ik verwacht dat er snel een credit nota wordt gestuurd . Gezien het voortraject verwacht ik geen problemen .

Snelle levering top product

Snel geleverd mooie lader werkt goed

Levering en product is top

22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Lader is mooie kwaliteit en laat beter dan publieke laadpaal.

Top klantenservice

Ik heb gebeld met vragen. Kreeg een fantastische medewerker te spreken die goed wist waar hij het over had. Hij heeft de tijd genomen voor ons gesprek en heeft mij zowel geïnformeerd als geadviseerd. Voor herhaling vatbaar

Prima order. Vlotte Aflevering.

Zoals geschreven: "Vlotte verwerking en Aflevering"

Het ging vloeiend

Ongekend goed

Na het melden van een probleem met een verlengkabel, hebben ze direct een nieuwe gestuurd. Had deze de dag erop al binnen Echt een aanrader.

Netjes op tijd geleverd

Goede producten en snelle service.

Komen hun afspraken goed na en helpen waar mogelijk

De firma komt hun afspraken na en hebben een goede prijs en geven daarbij ook nog goede service na de leveringen van de materialen

snelle service en meedenkend

Ik had een oplader gekocht die onverwacht niet goed met mijn auto communiceerde. Mij werd direct een alternatief geboden tegen een gereduceerde prijs. Erg netjes. De nieuwe oplader van een ander merk werk tot nu toe goed.

Snel geleverd, goede prijs, doen wat ze beloven

Snel geleverd, goede prijs, doen wat ze beloven

In het weekend besteld, volgens afspraak afgeleverd

Uitstekend bedrijf

Laadkabel voor mijn EV besteld, juiste advies, beste prijs en de volgende dag in huis. Beter kan eigenlijk niet!

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.