Ontzettend goed geholpen.

Hele vriendelijke en behulpzame jongeman paar keer aan de lijn gehad. Zijn naam is Daryll. Dank!

laadapparatuur

Vlotte levering en afhandeling. Product zoals beschreven.

Besteld, de volgende dag thuis!

zeer goede service

Snelle levering van laadstation. Ook perfecte naservice, bij foutief bestellen te mijnen wegen.

Heel goed product

Super goede omschrijving. Product werkt naar verwachting, ook goed af te stellen als je meer apparaten op 1 groep heb staan. Dit moet je wel doen voordat je de stekker in je auto plug. Het netsnoer had wel een halve meter langer mogen zijn, maar dat is mijn persoonlijke mening. Verder ben ik heel tevreden!!

Klasse materiaal en bij een vraag terstond bevredigend geholpen.

Goed geholpen

Netjes en snel geholpen. De bedoelde 5 mtr kabel was niet gelijk leverbaar daarvoor werd mij de keuze gelaten tussen een 8 mtr kabel zelfde prijs of een 4 mtr goedkoper. Heb voor de 8 mtr gekozen en die is uitstekend .

Na telefonisch contact het juiste advies gekregen en de volgende dag is de laadkabel al bezorgt

Snel en goed

De verzenddoos had wel wat kleiner gekund. De artikelen konden daar drie keer in. Niet fijn voor PostNL.

Precies de kabel die ik zocht

Prima kabel die precies doet wat ik wil, namelijk niet op de grond liggen.

rasche Lieferung und guter Service Rücksendung

bei

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

snelle service of ophalen

snelle service of ophalen

Snel en correct

Vanaf bestellen tot levering transparant en duidelijk.

Informatie, bestelling, betaling en aflevering perfect.

Op mijn online gestelde vraag kreeg ik snel een doeltreffend antwoord, daardoor wist ik precies wat ik moest bestellen. Bestelling en betaling verliepen vlot. Het gecommuniceerde tijdstip van bezorging klopte helemaal met het werkelijke aflevermoment. Super netjes en vlot allemaal

Perfecte service

Na een defecte oplader is per direct onder garantie een nieuwe verzonden

Besteld, volgende dag in huis !

goed snel degelijk

bestellen goed , snel geleverd, en product is precies goed

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit

goed product met een snelle service aan een mooie prijs

Ondanks de feestperiode was de kabel super snel bij mij. ziet er professioneel materiaal uit met op elke connector een rubber kap. originele Volvo kabel heeft er maar op 1 kant zitten.

Supermooie laadkabel die veel handiger werkt dan de reguliere kabels

Makkelijke bestelling en het was binnen een dag in huis

Perfecte thuislader

Prima laadkabel , ik heb 230V,duurt wel langer dan aan de laadpaal maar ben er goed mee geholpen

Al meerdere autoladers besteld, krijg goed advies en offerte met korting. Snel geleverd en bij eventuele vragen wordt je goed geholpen ook voor montage.

Prima product

Mooie informatieve website. Mooi afgewerkte producten. Snelle levering.

Professioneel

Betrouwbaar, accuraat en snel!

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.