cargador practico, barato y sólido

Compré un cargador PHEV - Type 1 - 16A 1 fase (3.7 kW) y lo he usado un par de veces sin ningún problema. El paquete me llegó muy bien embalado y en un par de días solamente. Producto sólido y a buen precio. El único problema con EV PLug Europa es que te escriben siempre en Holandés y no se puede elegir una lengua alternativa de mayor uso como el español o el inglés o el francés. Por eso no le pongo un 10. Deben mejorar la co,municacion de su portal y de sus emails para ser una veradadera compañia internacional o, por lo menos Europea

• ¿Nos recomendarías?

Heel duidelijke en snelle service! Aanrader!

Duidelijke info en heel snelle levering.

Alles naar wens

Van bestellen tot levering in een woord geweldig. Nog niet geïnstalleerd, dus nog even afwachten.

Snel bezorgd

Ene dag besteld volgende dag in huis. Geen idee wat ik anders kan zeggen.

Zeer goede ervaring

Zeer goed telefonisch geholpen en een zeer snelle levering.

Mooi apparaat en makkelijk de bedienen

Makkelijk te instaleren en een mooi apparaat. Heb wel de versie met de app dat is een stuk fijner. Je kan in de instelling instellen dat hij alleen gebruikt kan worden fia de app Zo kan niemand behalve jij hem gebruiken heel fijn

top

alles super duidelijk aangegeven en perfecte service

Prima ‘tent’

Snel, accuraat, soepele klantenservice, deskundig advies en technische ondersteuning. Daarnaast prijstechnisch goed.

Snelle levering en goede service

Compact Benen laadstation met wifi functie gekocht. Alle vragen werden vriendelijk door de klantenservice beantwoord en de gevraagde handleiding zonder probleem met de e-mail naar ons gestuurd. Laadstation werkt prima met alle benodigde instelmogelijkheden voor laadstroom en laadtijd.

snel, betrouwbaar

De laadkabel bij mijn Hyundai is helaas tekort bij achteruit inparkeren. Heel onghandig. Dan toch maar een langere gekocht. Snel en betrouwbaar geleverd

Top geregeld

Super snel geleverd

Goede voorlichting en snelle levering

on peut leur faire confiance les yeux fermés !

prix-qualité-service-rapidité-sérieux-professionnalisme ! bref à essayer de toute urgence !

Snel geleverd en doet het prima

Duidelijk display. Laadt met ongeveer 16A.

snel,

goede tel. advies en ondersteuning, en supersnel geleverd

Alles top verlopen.

Na verkeerde bestelling alles snel opgelost. Verkeerde retour gestuurd juiste ontvangen en werkt naar behoren! Top service!

Vrijdagavond 21.30 besteld, zaterdagmiddag al geleverd!

Actieve communicatie vanuit bedrijf

Snel en goede service...

Autolader makkelijk te installeren en werkt perfect.

Vlotte levering!

gebruiksvriendelijke website en goede service tegen een sterke prijs!

voldoende

Ik was in eerste instantie zeer ontevreden, omdat de bestelde laadkabel niet op tijd werd geleverd, ondanks dat wel op de website vermeld stond dat ie de volgende dag geleverd zou worden. EV Plug heeft contact met mij opgenomen, en het met een regeling netjes met mij opgelost. Dus uiteindelijk een voldoende

Alles top is verlopen

Top levering

Correct en snel

Goede prijs Snelle levering Correct verpakt Heel goed de verzending kunnen volgen

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.