Super levering binnen 48 uur

zeer goed

super snelle levering, kreeg nog de zelfde dag een belletje ivm onze huisnummer, was ik vergeten op te geven . wacht nu op mijn elektricien gecertificeerd ( privaat persoon ) om de aansluiting te voltooien. heb de box zelfs ingebouwd makkelijk te doen al om al te vrede nu moet nog ons raket uit Korea arriveren

Snel geleverd en goede prijs

De beschadigde Pulsar snel vervangen voor een nieuwe,

Nadat ik een zwaar beschadigde verpakking had ontvangen heb ik foto's gemaakt en contact gehad met afdeling verkoop. Nog de zelfde middag is er een retour formulier aan gemaakt en een nieuwe Pulsar naar mij verzonden.

Zeer goed en snel

Alles zo als gezegt aankoop 100% Had hem de volgende dag al binnen.

Mijn EV plug werkte niet altijd naar behoren. 1 mail naar de klantenservice en er is een nieuwe opgestuurd.

Goed bereikbaar. Duidelijke mondelinge toelichting. Correcte en snelle levering binnen 1 dag.

Professioneel. Duidelijke uitleg aan de telefoon. Eenvoudig bestellen. Correcte en snelle levering.

Gewoon goed!!

Snelle levering en uitstekende uitleg

uitstekend

Goede productinformatie , vlotte levering.

Heb een lader besteld en was de volgende dag al geleverd. Zeer vlotte en correcte afhandeling

Betaalbaar en goed!

Betaalbaar en goed!

Sneller als het licht

Moest het eerste pakket terug sturen de reden was de kabel was te kort ! 24 uur later had ik de kabel van 11 meter Kreeg van uw bedrijf een mail dat het geld was terug gestort. Zo hoort het en wordt ik blij om Met vriendelijke groeten Cees Sikking

Superprijs, vlotte levering

Prijs is enorm goed. Levering snel en de kwaliteit van de kabel is onberispelijk. Kortom, zeer goede aankoop en ervaring!

Goede snelle service

Persoonlijk contact prima te woord gestaan. Snelle toezending

Vlot besteld en geleverd, beste prijs

Goed, geen klachten tot nu toe. Bij eentje was het zoeken naar de aflever datum

Uitstekende service

Prima Service

Levering binnen 1 dag

Snel geleverd ! Een factuurtje erbij was wel handig geweest, aangezien ik de levering kon declareren

Snelle levering!

Perfecte afhandeling van mijn garantie aanvraag

Een product kan stuk gaan, de wijze waarop de leverancier die kwestie dan oplost is voor mij het belangrijkste, dat is bij EV Plug Europa perfect voor elkaar.

optijd geleverd

je krijgt je spullen optijd

Extremely fast delivery

Ordered my car cable at 21:30, next day in the morning I had my cable. Witchcraft!

Super snel

Super snelle levering en precies wat er besteld is. Keurig verpakt. Prima!

Zeer snelle levering, goed product

Lader van mijn Outlander PHEV was kapot. ‘s aonds besteld en volgende dag al in huis. Fijne lader, goed product.

Perfecte service

Oplossings gericht meedenken! Zo hoort het

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.