Prima producten en supersnel geleverd

Prima producten en supersnel geleverd

Eenvoudig bestel proces en vlotte levering.

Topproduct

De lader ziet er echt premium uit en werkt perfect. Duidelijk scherm en goede lengte van laadkabel.

Keurige prijs en snelle levering

Laadkabel met 230V aansluiting werd snel geleverd en werkt prima.

Snelle levering en ook goed verpakt. Precies geleverd wat ik besteld had.

Onbereikbaar

Om te retourneren heb ik 2 dagen gebeld. Kreeg niemand ad lijn wegens een activiteit of zo.... Heel heel slecht. Pas via Facebook kreeg ik een reactie Update: inmiddels ben ik nagebeld met een uitleg waarom eea misging. Naar tevredenheid opgelost

Geweldige snelle en juiste levering

Zeer professioneel

Prima product en service

Snel en goed geleverde laadpaal die uitstekend bevalt.

Snel geleverd en goed functionerend

Top ding, blij mee

Snel topproduct!

Snel geleverd en t product is top!

TOP

De oplaadkabel werd bijzonder snel geleverd, het gevraagde advies was deskundig, het opladen van de E Hybrid verloopt terug naar wens. Top kwaliteit.

prima snel

goede kwaliteit, snelle levering

Super quick

Ordered and received it the next day. Super efficient. Haven’t managed to try the cable yet (will need it in a month), but super efficient purchase

Super met levertijd

Nog niet meegemaakt dat een bestelling zo snel werd geleverd

Snel en goed!

Duidelijk en krachtig

Eenvoudig aan te sluiten zonder poespas

Werd binnen de 48u rechtgezet en geleverd !

Onderstaande mijn reactie, bleek uiteindelijk dat mijn betaling niet was doorgegaan, dus nogal logisch dat de bestelling niet vertrokken was. Dank om dit snel recht te zetten…. Vanaf 15u vandaag proberen bellen, deze zijn niet bereikbaar. Direct bezettoon. Antwoorden niet op mijn mail, of via de website.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering, perfecte service

Pakket snel ontvangen, zelf verkeerde kabel besteld, retour en vervanging snel geregeld!

Snel geleverd en perfecte kwaliteit

Snel geleverd en perfecte kwaliteit

De beste service sinds tijden

Na een aantal weken stopte onze laadpaal met laden. Contact opgenomen met de klantenservice en ben ouderwets goed geholpen. Binnen no time een nieuwe ontvangen. Bedankt voor de goede service. En nee dit is geen bot dit is echt:)

Beste prijs, snelle levering en super service

Bij EV plug Europa uitgekomen omdat ze de goedkoopste waren en goede recensies hadden. Laadpaal besteld en een kabel houder toegevoegd welke (zo blijkt achteraf) ook gratis aan de set toegevoegd werd. Dus ik had twee kabel houders zonder dat ik wist dat deze tweede gratis bijgeleverd was. Dit is zeer goed door EV plug Europa opgepakt, ik had nog dezelfde dag mijn geld terug van de bestelde kabel houder en een retour label om hem terug te sturen. Eerlijke zaak met goede prijzen, snelle levering en goede service.

Uitstekend product

Snelle levering. Makkelijk aan te sluiten (voor mij als elektricien) De app geïnstalleerd op mijn Samsung A3(2017), maar werkt niet. Via de tablet de app geïnstalleerd en kon van allerlei instellingen doen, dus uiteindelijk toch tevreden.

Beter dan origineel meegeleverde bij de wagen.

Top product, eenvoudige en duidelijk te bedienen

Snel en alles volgens beschreven.

Zoals hierboven

ok

zeer snel en goed opgeladen

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.