In deze tijd waarbij levering van onderdelen vaak op zich laat wachten, had men de juiste Wallbox lader op voorraad. Via Internet besteld en binnen 1 dag geleverd.

Geen flauwekul maar gewoon zoals het hoort.

Prima ervaring. Indien nodig voor herhaling vatbaar.

Alles volgens omschrijving.

Lader volgende dag in huis, werkt perfect op onze Smart Forfour electric drive. Overzichtelijk scherm met de laadtijd, temperatuur, aantal geladen kWh en zeer belangrijk als je je eigen zonnestroom wil gebruiken, een instelbare laadstroom. Ingesteld op 10A en op 6u bijna vol zonder van het net te nemen. Over garantie kan ik niets vertellen.

geweldig

snel en correct geleverd ook telefonisch goede uitleg

Super snelle levering en een zeer degelijk product !

Ik bestelde deze kabel s avonds en het werd de volgende ochtend al geleverd ! Deze kabel koste minder dan de helft als bij de dealer en is zeer degelijk!

Klantvriendelijk en meedenkend

Goede service en klant vriendelijk!

Keurig volgens afspraak

Via een overduidelijke website artikelen besteld. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en werden gelijk de volgende dag bezorgd. Helemaal geweldig. Dat geeft vertrouwen voor toekomstige bestellingen. Mijn complimenten.

Goede communicatie en snelle levering

Vertrouwd bedrijf met eerlijke prijzen

Laadstation besteld, snel geleverd tegen goede prijs.

Snelle levering en een mooi product

Snelle levering en correct geholpen aan de telefoon. Product voldoet aan de verwachting.

Alles naar wens verlopen, nette afhandeling

Prima, goede service, mooi apparaat

Goede website met duidelijke omschrijving van producten

Heldere website. Gezocht product goed te vinden en te onderscheiden

Super snelle levering; 20.45. uur besteld volgende dag in huis! Product voldoet en dank voor de service!

Mooie kabel

Goed product

Gemakkelijk besteld, snel geleverd!

Door handig keuze-menu eenvoudig de juiste laadkabel voor mijn type auto gevonden. Scherp geprijsd en volgende dag in huis!

Heel snel en correcte levering.

Het kan niet beter en sneller.

Goed product én supersnelle levering

Zeer snelle levering van de bestelling tegen een erg scherpe prijs. Ik ben heel tevreden met het product

Heel tevreden met de kwaliteit van de kabels en snelheid levering

Zeker aan te raden!

Nog steeds niet ontvangen - Ec Plug nam contact op

PostNL heeft tot nu toe 4 keer aangegeven dat de zending later komt nu staat er weer morgen maar de vraag is of het nu wel door gaat :(.... Wij gaan over 3 dagen op vakantie , als die nog steeds niet zijn aangekomen ben ik genoodzaakt om ergens de kabel te gaan kopen. de zending kan ik dan niet ontvangen omdat ik niet thuis ben. Mocht die ongevraagd bij buren worden geleverd dan kan ik de zending pas over 4 weken terug sturen. Na het schrijven van de commentaar heeft EV Plug netjes contact opgenomen met me. en verschillende opties besproken. EV plug heeft ook contact opgenomen met post NL, die aangeven dat de levering uiterlijk woensdag wordt geleverd (maar geen garantie) Indien de levering woensdag niet is geleverd hebben we afgesproken om de levering te annuleren tot spijt van mij en EV Plug. EV Plug is ook aan het overwegen niet meer via PostNL te versturen in de toekomst. (heb ik helaas niets meer aan op dit moment) Ik zal de review updaten met wat er uitkomt aanstaande Woensdag.

Snelle levering en productspecificaties zijn duidelijk omschreven

Een oplader voor onderweg gekocht. Was binnen 3 dagen geleverd na bestelling. Product is conform specificaties op de site en werkt goed.

Goede prijs en snelle levering!

Product zoals omschreven voor een goede prijs. Aanrader!

Snelle service, prima product.

Duidelijke website, snel bestelproces en keurige levering. Blij met het product (laadkabel)!

probleem goed verholpen

In eerste instantie ondeugdelijk product ontvangen, na overleg is dit uiteindelijk keurig opgelost door de klantenservice.

Snoer werkt prima, maar bezorging is pet

Post nl is te beroerd om de laatste kilometer naar ons afgelegen huis te rijden. Daardoor moest ik het pakket 4 km verderop op gaan halen. Voortaan geen zaken meer doen met Postnl. Alle andere pakketdiensten komen wel bij ons thuis

Super snel een kabel in huis

Super snel in huis en netjes verpakt

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.