Vriendelijk behulpzaam

Goed advies gekregen voor bestelling Bestelling geplaatst alleen postnl was drama, maar gebelt naar EV plug en gingen er meteen achteraan, en ik kreeg gelijk een terugkoppeling over de levering. Ev plug was zelfs berijd om er nog een op te sturen via andere bezorgdienst. Dus aan hun lag het niet top website.

Goed product, gunstig geprijsd en snel geleverd.

Goed product, gunstig geprijsd en snel geleverd.

Uitmuntend

Bij technische storing gebeld moest garantie formulier invullen . De dag erna had ik volledig gratis nieuwe laadkabel.

Snel geleverd en goed product

Vlotte aankoop, snelle levering

Blij met de vlotte aankoop en snelle levering

verlengsnoer voor mijn oplader werkt prima.

Laat in de avond besteld, 2 dagen later ontvangen. Top!

Top product

Werk goed en ziet er heel netjes uit !! Het displaytje is ook top.

S'avonds besteld, volgende dag in huis. fijn.

TOP

Supersnelle levering,.

Ideaal. Echt fijn zoals dit gaat.

service en klantencontact is uitstekend

Was het veertje kwijt van de plughouder. Na contact werd er een nieuwe complete plughouder opgestuurd"Klasse"

Snelle levering, prima oplaadkabel!

Heel tevreden.

Geen handleiding, ingesteld op 10 en 16A, Zoë start niet met laden en geeft fout

Er zat geen handleiding (ook niet per mail ontvangen) bij laadkabel Mobiele Lader Renault Zoe - Type 2 naar Schuko - 5.5 meter × 1 Ingesteld op 10 en 16A, aansluiten op de auto, deze gaat connectie maken maar geeft na een aantal poging een foutmelding. Weer een laadpalen zoeken en morgen maar bellen en om een handleiding vragen en support. Ik beveel hem wel aan in de verwachting dat mijn probleem wordt opgelost, vraag wel even om de handleiding!

Super aanbod, snelle levering en uitstekende afterservice

Kreeg mijn bestelde kabel binnen 1 dag geleverd. Er bleek na enkele dagen een probleem te zijn en dit werd direct opgelost. Zowel email, als telefonisch support is uitstekend. Kan EV Plug zeer zeker aanbevelen!

Doet wat het doen moet

Super snel gearriveerd en keurig verpakt

Top ervaring

Snelle response bij vragen. Goede kwaliteit en snelle levering!

uiterst snel en prima product

Voor een extra mobiele thuislader heb ik 's avonds rond 21.00 uur een bestelling geplaatst bij EV Plug Europa en deze werd inderdaad reeds de volgende morgen thuis bij mij afgeleverd. Uiteraard kan ik nog niet veel zeggen over de kwaliteit van het product op lange(re) termijn, maar de eerste indruk is dat het van prima kwaliteit is voor een concurrerende prijs. TOP!

Zeer snelle levering!

Bestelling ‘s avonds laat gedaan, volgende dag al geleverd.

Kwaliteit van de kabel is zeer goed en het product snel geleverd.

snel geleverd volgens afspraak

snel geleverd

Ik heb een prima ervaring met EV Plug Europa. Vriendelijke en deskundige klantenservice en een goede hulp bij het maken van de juiste beslissing.

Prima laadkabel

Goede ervaring, product voldeed aan mijn verwachtingen en snel en netjes geleverd. Ik raad dit product/bedrijf aan

Uitstekende en snelle service

Levering binnen een dag van mobiele thuislader. en nadat ik bij nader jnzien toch later nog bijpassend verlengsnoer wilde bestellen, kreeg ik netjes de korting die ik ook had gekregen als ik meteen alles samen had besteld. Uitstekende, snelle en vriendelijke service en een opgelaten auto. Dik tevreden!

prima volgens afspraak

Op twee momenten artikelen besteld, correcte levering en op de afgesproken tijd.

Goede voorlichting over laadkabel op internet en uitstekende afwikkeling van de bestelling!

Uiterst tevreden. Kan EV Plug Europa aanbevelen!

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.