Goeie prijs. Snel geleverd.

Ik vond wat ik zocht, ik bestelde, betaalde, en ontving na een paar dagen. Meer moet dat niet zijn lijkt me.

Goede service en snelle bezorging.

Ik werd goed geholpen en geadviseerd door de klantenservice. Product werd ook zeer snel bezorgd, de volgende dag al.

Vlotte afhandeling

Ik had toevallig de verkeerde lengte van de kabel geselecteerd waarna ik mij verplicht zag deze om te wisselen. Zonder probleem werd deze omwisseling uitgevoerd.

Uitstekende snelle service!

De eerste aankoop werd snel geleverd. Helaas een defect na 6 maanden. Maar dit werd meteen dezelfde dag nog opgelost! Super snelle service! Er blij met EVplug!

De informatievoorziening en aankoopproces zijn helemaal top!

Vanaf het eerste moment is de ervaring met EV Plug ontzettend positief. Goede, duidelijke informatie, een scherpe prijsstijging en een levering volgens belofte (een dag later). Complimenten!

snelle levering van kabel

duidelijke omschrijving van de kabel en heel snel en correct geleverd de volgende dag.

Perfecte service!

Ik had een laadkabel nog voor mijn mercedes GLE. Op de site kon ik mijn vat nummer niet invullen want het systeem vond het niet. Heb dan de firma gecontracteerd en ik ben daar zeer snel en perfect geholpen geweest! Waarvoor dank! De volgende dag had ik de kabel al in huis. Dat is perfecte service en de kwaliteit is ook prima! Doe zo verder! Grt Jens

Snel en top product

Zeer snelle en op tijd geleverde, goed verpakte, laadbox

Ik heb nog geen ervaring omdat de box nog niet is aangesloten en de auto nog niet is geleverd.

prijs / kwaliteit dik in orde

Prijs/kwaliteit kwam dit als beste uit de bus. Snelle bezorging en goed verpakt

uitstekend

het enige probleem : post NL

Heel professioneel!!

Mijn defecte laadkabel werd zonder problemen en heel snel ingewisseld door een nieuwe kabel. Heel positieve ervaring.

Toppy

Snel en goed levering

Snel, correct en volgensbeschrijving

Laadkabel, verlengkabel en kabelmof volgende dag conform verwachting geleverd. Inmiddels gebruikt en alles werkt prima.

snel

snel en voordelig

Correcte levering.

Uitstekende info.

responde a mis expectativas

Cargador sólido y a buen precio, carga bien y rápido, y llegó por SEUR en 4 dias. Experiencia muy satisfactoria hasta ahora (apenas llevo una semana y 4 cargas completas) , diría qué incluso mejor que el cargador original (!!!) Espero que me dure mucho tiempo!

• ¿Nos recomendarías?

Snel, goeie prijs-kwaliteit

Snelle levering zoals beloofd

Goede kwaliteit!

Correcte info bij productkeuze !

Bij productkeuze wordt eerst gevraagd de auto te kiezen, wat vergissingen vermindert en zoektocht vergemakkelijkt!

Giede producten met supersnelle levering

Op zoek naar een ev verlengkabel deze besteld in de avond en de volgende dag al in huis. Goed product en snel geleverd. Helemaal.top!

Bestelling goed, aflevering slecht

Is afgeleverd bij afhaalpunt post nl. Hele dag iemand aanwezig op bedrijf tot s’avonds 20 uur

Duidelijke filters bij het zoeken en snelle levering

Kon gemakkelijk de juiste kabel vinden. Levering was snel. De prijs was goed vergeleken bij andere aanbieders.

Zoals het hoort

Snelle levering, en makkelijk in gebruik

Goede kwaliteit

Goed product

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.