Bij deze webshop koop je graag je artikelen

Knappe prijzen, verzending is snel en dat ik een probleem kreeg met laadpaal is deze vervangen

Over heel de lijn een aanrader

Zowel het bestelproces als de levering waren goed. Het product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Super snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd

Er zijn veel thuisladerzs. Door de heldere omschrijvingen op de site was het eenvoudig om de juiste te vinden. De volgende dag werd de lader al bezorgt. Mooie degelijke lader met dikke kabel en duidelijk display. Een nachtje aan de stroom en de auto is weer 100% opgeladen. Perfect!

Snel verzonden

Snel verzonden en product zoals omschreven.

Prima snelle levering

Mooi product en eenvoudig in gebruik.

Snel en doeltreffend

Snelle afhandeling goede service -punt in Tom Tom staat het adres onder Barendrecht en niet Ridderkerk

Heb me gisteren vergist,had een laadpaalkaart bestelt maar dat was niet bij jullie was even in de war,heb mobiele lader goed ontvangen en deze werkt perfect. Sorry voor het misverstand. Luc Renders

Heb nog steeds niets ontvangen

Had een verkeerde beoordeling gemaakt had twee zaken bestelt bij twee verschillende sites en heb me vergist van site dus mijn excuses. EV PLUS HEEFT EEN DAG NA BESTELLING MIJN LAADKABEL GELEVERD DUS SUPER SERVICE.

Snelle service prima product

Duidelijk uitleg op de site met een goede prijs

Het hele aankoopproces verliep vlot en duidelijk. Het product werd snel gelevere.

Goed bedrijf, levert snel en is niet duur

Laadkabel besteld, deze werd snel geleverd en ook nog de goedkoopste op internet.

Goedkoopste en snel

Ik heb besteld een laadkabel voor Mitsubishi Outlander PHEV. Deze winkel heb het goedkoopste prijs voor dit. Levering was erg snel

vlot en deskundig

Ik was niet zeker welke lader te kiezen. EV Plag Europa heeft mij prima geholpen.

Er werd de foute kabel geleverd.

Dien deze nu weer terug te sturen

To the poin! Supersnel en correct.:-)

Zo besteld en nog sneller geleverd. Aan een superprijs dan nog. Geweldig!

Wat ik verwacht aan service ook ontvangen

Perfect wat beloofd is ook nagekomen

Excellent

Dit is de tweede keer dat ik iets bij jullie bestel. De volgende dag werd het weer zeer verzorgd afgeleverd. Ik had vooraf een mail gestuurd met een vraag, en heb enkele uren later goed advies gekregen van jullie. Ik ben heeeel tevreden van jullie service.

Goed.

Kabel is een beetje stug, maar verder wel goed. Gemakkelijk in gebruik.

Snel en goedkoop

Dik verlengsnoer voor mijn oplader van mijn EV ziet er goed uit en is veel goedkoper dan bij de internet kabel zaken

Snelle levering,

Suoer snel geregeld

Komen afspraak na

Snelle verzending, goede prijs en prima product.

Maandag besteld en dinsdag al in huis. Prima prijs en er zat een gratis kabelhouder bij. Bestellen ging ook snel en makkelijk

Top snel correct en past goed. Perfect bedankt.

Goed ,snel, en past.

Super snelle service

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.