perfect

Binnen 1 dag geleverd

Goed product, super snelle levering!

Prima firma

Helder bestelproces en levering zoals aangegeven

Het product werd vóór 23:00 besteld en de volgende dag ontvangen. De verpakking sloot goed aan op de inhoud. Het product verkeerde in een goede staat.

Supersnelle levering voor goede prijs

Duidelijke site en eenvoudig in m keuze te maken

Zeker aan te raden

Dit bedrijf heeft echt een super goede service en communicatie Hier kunnen veel bedrijven wat van leren Mijn complimenten !

Ik vraag mij af of de goede is geleverd diegene met wifi

Hij moet nog geplaatst worden en dan kan ik mijn mening geven

Duidelijk, snel, compleet en betaalbaar.

's Avonds rond 21.30 uur besteld, de volgende ochtend om 10.00 uur in huis. Goedkoper dan de rest en duidelijke omschrijving op de website.

Was op zoek naar een thuislader en via Google kwam ik op EV Plug Europa terecht. Mijn verbazing was groot toen ik zag dat ze in Ridderkerk gevestigd waren (woon zelf ook in Ridderkerk). Ik dacht: ik stap in m’n auto en ga hem ophalen. Totdat ik op de site zag dat ze al gesloten waren (vrijdag-middag). Besteld via de site en de volgende dag al geleverd. Al paar keer de thuislader gebruikt en werkt tot volle tevredenheid.

Alles goed geregeld

Mvt

Exact wat je bestelde en snel geleverd.

Eveneens prima communicatie en correcte service

Iedereen maakt fouten.

Maar dat hebben ze meer dan goed opgelost ! Zouden meer webshops moeten doen! Bedankt Danny !

Snelle verzending en degelijk materiaal

Super service en snelle levering dikke 10

Super service een snelle levering en keurig verpakt zo als een winkel het hoort te doen Mogen jullie trots op zijn

Top en snel geregeld

Zie hierboven

Super vriendelijk en klantgericht bedrijf!

Voor het eerst iets bij EVplug besteld, helaas was er iets niet op voorraad en zonder dat ik erom vroeg wordt er een deellevering gemaakt. Helemaal top natuurlijk, alleen ook weer niet nodig. Maar toch een hele goede service waar mee gedacht wordt met de klant. Aanrader!

Een correcte voorstelling van verschillende laders

Voor mijn Suzuki A cross heb ik een mobiele oplader van 3.7 KwH genomen, deze doet wat ik er van verwacht had. Voor deze plug in Hybrid is er niet meer nodig.

Helemaal goed

In de avond bestelt, volgende dag al in huis. Super snel geleverd. Product voldoet prima, laad de auto met 16a redelijk snel op.

Toppers

Perfecte order en levering.

Laadpaal Webasto Pure II - 11kW op tijd geleverd

Laadpaal Webasto Pure II - 11kW op tijd geleverd in goede kwaliteit

Supersnel de juiste kabel

site is overduidelijk, je kunt op model van voertuig selecteren. wat mij over de brug trok waren het grote aantal reviews. Bestellen om 's avonds tegen 10 u met een paar klikken en de volgende ochtend werd het om 0900 uur bezorgd. Super!

Conform afspraak

Gegaan zoals je wenst!

Ongelofelijk snelle levering

Prima product en ongelofelijk snel geleverd!

Alles perfect.top product. Ik heb snel gekregen oplader.

Alles perfect.top product. Ik heb snel gekregen oplader.

super klantenservice!

Dozen schuiven, dat kan ieder bedrijf. Maar je klanten op een fantastische wijze te hulp schieten bij een probleem...... dat kom je niet vaak tegen. Hier wel dus, petje af!

Duidelijke site met veel keuzemogelijkheden

Duidelijke site. Veel keuzemogelijkheden met duidelijke uitleg. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.