Snel geleverd met een goede service

De connectie met wifi wilde niet lukken. Met behulp van jullie medewerkers snel een oplossing gevonden.

Alles in orde!

Snelle levering, goed werkend systeem.

Snel geleverd en super ondersteuning

Alles is prima verlopen, zelfs ondersteuning in het gebruik prima.

Degelijk product, volgens afspraak geleverd

Prima bestelproces, laadkabel lag klaar bij afhalen en keurig te woord gestaan. Kabel direct kunnen gebruiken. Zeer tevreden, deze webshop is een aanrader!

Prima service, snel geleverd

Kabel besteld, volgende dag geleverd.

Goede en vriendelijke service

Zelf verkeerde kabel besteld ,geen probleem, teruggestuurd en geld retour. Helemaal goed. Later met succes de juiste besteld.

Snel volgens afspraak

Informatie via het contact formulier aangevraagd en ik kreeg al snel antwoord. Ik heb daardoor de Mobiele Lader Renault Zoe - Type 2 naar Schuko besteld voor onze Renault Zoe R135 50Kw besteld, En deze werkt geweldig. Top levering en een perfecte lader.

100% in orde, een aanrader voor iedereen !!!!

Super, bestelling geplaatst en volgende dag aan de deur geleverd, zelfs in Belgie, zo is het zeer aangenaam om zaken te doen. Meer nog , de prijs was merkelijk lager dan bij de dealer !!!!! Super aanrader.

Eerst verkeerde kabel ontvangen, nu de juiste ontvangen. Lader is vervangen werkt goed, ik heb slechts 1 laadpas die werkt de andere 3 niet. Ik heb gezocht op jullie site om die passen aan te melden, maar kan het niet vinden op d'r Shell site. Groet, Hans Coster Scheepswerf 1 Huizen

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar, goede kwaliteit

Supersnelle levering

Snel een laadkabel nodig dus bij EV besteld. Een dagje later wordt die netjes verpakt geleverd... Supersnel en precies zoals omschreven.. Bedankt voor de snelle response..

Snelle levering, juiste kwaliteit en prijs verhouding. Service is goed. Aanrader voor iedere EV rijder.

Wat een spoed!

Vrijdagavond nieuwe wagen afgehaald. Gemerkt dat er geen mobiele lader bijzat! Garage kon maar eentje na 3 dagen leveren. Zelf maar opzoek.. deze site gevonden, besteld en boem nog geen 24h later had ik de lader! Ps: was ook 150€ goedkoper! Topservice!

Vertrouwd kopen

Snel en goed in advies Geen TELEURSTELLINGEN. AANRADER

Goeie prijs, snelle levering, top!

Alles top!

Snelle correcte levering

Mooie kwaliteit

Prima product en levering

Prima product en levering

Snelle en correcte levering, zeer mooie prijs

Vlot en correct geadviseerd door de klantenservice.

Voor aanschaf voor laadkabels snel geholpen en geleverd.

Doet het uitstekend, paar verbetertips

Snel geleverd (niet binnen 1 dag zoals toegezegd maar 2 dagen dus prima). Het schermpje van de lader is erg klein en jammer dat je niet default een bepaald amperage kunt instellen). Maar verder werkt de lader uitstekend, mooie afwerking, dikke kabel, degelijke kwaliteit!

Post graag bij de buren afleveren

Post graag bij de buren afleveren

Raar dat de doos open was en de hoek van de doos kapot.

Ik heb het idee dat de doos door de ratten in het magazijn stukgeknaagd was. Het artikel in de doos was in orde. Dat is het belangrijkste. Na gebeld te zijn door EV Plug EuRopa gaan zij uitzoeken hoe het komt dat de verpakking stuk was en dat er niet bij het afgeven van het pakket getekend hoefde te worden. Het artikel in de doos is in orde. Ik kom dus nu terug op mijn negatieve beoordeling, omdat er door de firma zorg wordt besteed aan hun pakketten.

perfect

Goede website met perfecte uitleg

Goed product en super snelle levering

Blij met de oplader. De levering was ontzettend snel en de oplader werkt goed.

Heel goede “persoonlijke” service

Zelfs in de avond binnen 10 min een reactie met goed advies! Top

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.