Prima product en snelle levering

Prima product en snelle levering

Accuraat en doortastende klantenService

Service zoals ik het nog maar weinig meemaak. Snelle respons op mijn accuprobleem, binnen 24uur vervanging van gekocht product. Dit op eigen initiatief zodat ik verbaasd was dat er een vervangend product geleverd werd. Ik werd er heel blij van, ook van de respons op mijn vragen. Inderdaad in mijn geval Service met de grote S.

Een goede ervaring.

Beste, Mijn eerste aankoop bij EV Plug Europa is zeer vlot verlopen. De uitleg die ik op voorhand gevraagd heb, was korrekt beantwoord. Vriendelijke groeten, Antoon

Positief

Snelle reactie per mail, en snelle levering

Prima ervaring!

Duidelijke begeleiding/keuze ondersteuning en snelle levering. Installatie manueel niet helemaal up-to-date maar installatie zelf is erg eenvoudig. Betrof een zakelijke aankoop, factuur voldoet niet helemaal (BTW nummer niet vermeld). Wellicht in de toekomst splitsing maken tussen zakelijke en privé aankopen/facturen. Verder dus prima!

Vlotte levering en correcte feedback

correcte afhandeling op relevante vragen

super

Defect aan lader werd zeer snel vervangen door een nieuwe lader.

O

Lader zou midden in mijn vakantie afgeleverd worden, Ivm met mijn afwezigheid kon ik heel makkelijk afspreken om de lader exact een dag na mijn vakantie te laten afleveren. Deze werd ook keurig op die dag afgeleverd. Lader werkt uitstekend

Prima levering

Snel geleverd en kwalitatieve producten.

2 laadkabels besteld, TOP !!!

NOG SNELLER DAN VERWACHT

Vrijdag besteld met het idee levering komt maandag, maar neen zaterdag werd er reeds geleverd, gewoon, bijna te snel. Moet kabel nog wel testen, maar ziet er goed uit.

snel en duidelijk

Uitstekende zoekmogelijkheid Helder en duidelijk vwb inloggen etc. Razendsnelle srvice binnen 24 uur levering Uitstekend product.

Snel, correct en pragmatisch afgeleverd bij betrouwbare buur (artsenpraktijk)

's Avonds voor 22u besteld, 's anderendaags aangeboden maar ik was niet thuis en 2 dagen erna geleverd via afgifte aan betrouwbare buur (artsenpraktijk).

Supersnelle levering

s’middags besteld, en de volgende ochtend in huis! Lader ziet er prima uit.

Top, werken vanuit vertrouwen.

Mijn kapotte EV-lader werd zonder vragen direct vervangen: zo hoort het. Het is al lastig genoeg om zonder lader te komen zitten en dan is het fijn dat het zo makkelijk wordt opgelost!

Goed geregeld

Was even wachten op de bestelling maar dat stond ook aangegeven dus duidelijker kan niet. Een dag na de verwachte datum de adapter in huis, nu de auto nog. :)

Prima service en goede mobiele lader

Recent de Erock mobiele lader met LCD scherm besteld met een laadsnoer van 5 meter. Dit bleek helaas toch aan de korte kant, maar er bleek recent een 10 meter versie beschikbaar gekomen. Dus na overleg het 5 meter exemplaar met bijbetaling kunnen omruilen voor de 10 meter variant. De 5 meter variant werkte prima en ziet er robuust en degelijk uit. Hetzelfde geld dus ook voor die 10 meter variant. Je kunt de lader instellen op 6,8,10,13 en 16 Ampere. Nadat je het gewenste stroom bereik hebt ingesteld plug je hem in je wagen. In mijn geval een Renault Zoe ZE50 R135. Het laden start vrij snel, het display geeft duidelijke informatie over de ingestelde stroom, de actuele stroom en de laadtijd en hoeveel KWh die je geladen hebt. Ik heb alle stroom instellingen getest en werken allen probleemloos. De lader onthoud de laatst ingesteld stroom waarde. Ook de temperatuur voor de temperatuur beveiliging wordt weergegeven op het display. Dus een prima eerste indruk en gebruik van deze oplader, de langere termijn moeten we nog ervaren maar tot nu toe uiterst tevreden.

Prijs en kwaliteit is prima

Prijs en kwaliteit is prima en zoals vermeld op de website, snelle reactie op vragen en deskundige ondersteuning. Levering was volgens afspraak.

Heel goed!

Goed geadviseerd! en ik ben super tevreden met het product!

Snel geleverd. 10 m goede lengte voor thuis zonder oprit

snel geleverd en beste prijs

Gemakkelijk gevonden via een search en de beste prijs voor eRock laadkabel Type 2 -32A. Vlot bestellingsproces en snelle levering (volgende dag in huis)

De post had mijn pakjes niet goed bezirgd, toch goed opgelost

Dank voor de nette samenwerking met het oplossen van de verkeerd bezorgde artikelen. Topzaak..

Top service en kwaliteit producten

De bestelde kabel was na ontvangst bij nader inzien toch niet wat we zochten. Na contact snelle respons, keurig een retour label ontvangen en per direct een vervangend artikel besteld. Keurig op tijd geleverd en het vervangende product is volledig naar wens. Top bedrijf, doet wat het beloofd…hierom mijn vijf sterren!

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.