Duidelijk eenvoudig en snel

Goede website dus een vlotte bestelling en snel geleverd.

Super snelle levering en topkwaliteit.

Keurig bezorgd en snel

Mooi produkt

Goede en snelle levering

Goede voorlichting advies en snelle levering

Bestelling zelfde dag naar PostNL en volgende dag bezorgd. Helaas kon ik geen ander bezorgadres (bv Bruna) opgeven.

Snelle en vlotte levering

Alles verliep vlot + competitieve prijzen!

duidelijke site met duidelijke informatie

Onvoorstelbaar goede service!

Mijn nieuwe bij EV-plug gekochte laadpaal sputterde. Soms kreeg hij de accu’s van mijn auto wel vol maar meestal niet, soms niet eens halfvol. Nadat ik op verzoek wat filmpjes inleverde van wat er gebeurde en iedereen in raadselen was over de oorzaak, besloot Danny van EV-plug dat er een vervangend apparaat moest komen. Helaas was het apparaat van mijn keuze niet meer leverbaar in Europa. Voor Danny was er geen zee te hoog want hij beloofde me dat er een nieuwe met de door mij gewenste specs vanuit de fabriek in China zou worden opgestuurd. Als ik al sceptisch was over deze belofte, dan veranderde dat snel toen ik een week later een berichtje kreeg van FedEx dat er een pakket uit BAILONGJIAN onderweg was. En waarachtig! Precies het apparaat dat ik had uitgezocht arriveerde na een reis van goed twee weken afgelopen donderdag op mijn huisadres. Inmiddels werkt het als een zonnetje. Chapeau voor EV-plug!

Vlotte service, goede prijs

Klantvriendelijke en zeer betrouwbare leverancier. Had binnen 1 dag het gewenste snoer(Twingo) in huis en de prijs is zeer concurrerend

snel, efficiënt...kwalitatief product, snelle reactie op vraag

snel, efficiënt...kwalitatief product, snelle reactie op vraag

Doet precies wat het moet doen

Snel geleverd. Prima kwaliteit.

Perfect product heel tevreden

Auto heel snel geladen 2u20 minuten heel tevreden top product

Top !!!!

Zondagavond een laadkabel bestelt, dinsdag om 12.30 in huis. Snelle en correcte levering en niet geheel onbelangrijk een mooi product.

Snelle en goede levering

De levering was daags na bestelling zoals beloofd. Het product was conform de verwachte kwaliteit en is inmiddels goed in gebruik

Snelle en goede service

Prima via mail geholpen om mijn bestelde lader om te ruilen. Zodra mijn retour onderweg was, werd de nieuwe al opgestuurd en supersnel het verschil in aankoopbedrag weer teruggestort.

Dezertijds

Snel en informatief goed!

TOP service en snelheid

TOP snelheid en service

terug sturen laadkabel

Ik had een laadkabel besteld en gekregen bij EV Plug, deze bleek niet nodig te zijn doordat EVBox mijn laadpaal had gedeactiveerd dus vroeg ik deze laadkabel retour te sturen waarop ik geen reactie kreeg, nadat ik de beoordeling had terug gemaild werd ik na een kwartier terug gebeld met exuses voor de late reactie, mij werd op een zeer correcte manier medegedeeld dat de kabel gratis retour kon worden gestuurd en dat ik mijn geld terug krijg, ik vind dit top geregeld en ben dan ook zeer tevreden over de reactie van EV Plug, ik wens directie en medewerkers dan ook een prettige jaarwisseling en gezond 2022 met vriendelijke groet G.J.Veldwijk

in 1 woord geweldig

snel antwoord op een vraag, nog snellere levering product en zeer gebruiksvriendelijke spullen.

Volgende dag in huis, zelfs rond Kerst!

Besteld op 23 dec om 20u, volgende dag voor lunch in huis

super snel

Zoals beloofd de volgende dag geleverd :) Product ook zoals omschreven, en goed verpakt.

Na 2 weken nog niks ontvangen!

Toch pakket mogen ontvangen, hoogst waarschijnlijk door de drukke kerstperiode. Product zeker in orde en degelijk verpakt. Moest ik nog iets nodig hebben zou ik niet twijfelen om daar nog te bestellen in de toekomst!

Correcte webshop

Meerdere goede ervaringen en prima service, kortom tevreden klant.

Duidelijke website en bezorgging op tijd.

Zeker rond de kertsdagen.

Vlot afgehandeld, afgeleverd en product volledig conform verwachtingen.

Vlot afgehandeld, afgeleverd en product volledig conform verwachtingen.

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.