Positief

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

fantastische service

Een door mij verkeerd besteld product , is door EVPlug Europa . op een correctie manier opgelost. Ik had binnen no time , het bedrag terug.

Super snel geleverd

Zeer snelle levering, zeer goed verpakt, alles zit ook nog een een extra koffer verpakt. Super

Top geregeld!!!

Reageren snel en netjes correct verzonden en op tijd!!

Netjes op tijd

Netjes op tijd verzonden.

Kan niet anders zeggen dan super top geholpen!!

Een geweldig bedrijf met enorme service.

top

snelle levering.

All good!

Goede communicatie, levering en de kabel werk top!

Kan alleen nog niets vertellen over de werking van het product, mijn energie leverancier moet eerst nog een aanpassing doen.

Super reactie van EVplug.eu

Er was een verkeerde laadkabel geleverd, na melding werd er meteen de juiste laadkabel opgestuurd voordat de verkeerde kabel bij EVplug binnen was. Vanwege een foutje kreeg ik er ook nog een draagtas bij. Geweldig. Verkeerde kabel weer gratis kunnen terg sturen.

Besteld, rap behandeld en bezorgd op het opgegeven adres van mijn vriendin daar ik overdags niet thuis ben

Zeer snelle levering

Geweldige service

Mijn lader was helaas stuk gegaan waardoor de auto hem wel herkende maar het laadproces niet startte. Een mail gestuurd naar EV plug welke vroeg om additionele informatie. Na een paar dagen heb ik feedback gekregen dat de lader kosteloos vervangen werd. Daar wordt ik als consument echt blij van. Bedankt voor uitstekende service!

zeer snel geleverd en een top apparaat

S'avond na 22:00 uur besteld en de volgende morgen al geleverd. Daarnaast is het een erg fijne lader. Zeker omdat je bij deze lader het amperage kan instellen.

prompte levering van het bestelde

kwaliteit voor een scherpe prijs

Leveren snel en volgens afspraak

Ze geven goede en tijdige informatie over wanneer ik mijn producten kan verwachten.

Zeer goede service

Levering liep vertraging wegens grote drukte rond Black Friday. Goede, vriendelijke communicatie met EV.

Top service en duidelijke communicatie

Nadat ik zelf eerst een fout gemaakt had in de bestelling is dat snel opgelost. Door de drukte kwam het product iets later. Dat is duidelijk gecommuniceerd. Helemaal tevreden

Keurig geleverd en goede communicatie

Ondanks dat mijn gewenste product niet op voorraad was kon ik de bestelling plaatsen. Werd keurig op de hoogte gehouden van de gewijzigde leverdatum. Goede communicatie en keurig geleverd.

prima service

Mijn bestelling kwam netjes op tijd en was goed ingepakt. prima service

PERFECT

Heldere product beschrijving, eenvoudig te bestellen, en súpersnel geleverd .. Keurig verzorgd allemaal. Kan menigeen nog een voorbeeld aan nemen :-) Chapeau!

Wederom maar één woord ……….. Perfect geholpen

Even gebeld met een vraag binnen de 5 min opgelost en de dag erna geleverd

Tevreden

Tevreden

Eenvoudig te bestellen en snel en correct in huis!

Eenvoudige en overzichtelijk site. Makkelijk via de email definitief te bestellen en te betalen

Een mooi bedrijf met een duidelijke website. Makkelijk te bestellen en een vlotte levering. Supergoede prijzen, mooie kwaliteit. TOP BEDRIJF

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.