Tevreden maar levering duur lang.

Levering duurde lang. Waarschijnlijk de schuld van post-nl. Door werkzaamheden in de straat werd de aflevering verschillende keren uitgesteld zonder een berichtje in de bus te vinden. Uiteindelijk kon ik op de website zien dat ze het pakje ergens in postpunt X hadden gedumpt. Na een bezoek bij het postpunt bleek het pakje er nioet te zijn. Twee dagen nadien zag ik opnieuw op de site dat het pakje ergens anders geleverd werd. Daar kon ik het het eindelijk na een volledige week wel ophalen. Denk niet dat dit de schuld is van EV-Plus maar denk wel dat jullie dit eens moeten afstemmen met PostNl !!!

prima producten, prima service

alles snel geleverd. goede productwn tegen goede prijzen

Prima oplaadsnoer

Werkt erg prettig. Ik laad er op via een gewoon stopcontact en dat werkt goed. Verlengsnoer eerder gesteld en daarmee een goede lengte vanaf huis.

Teleurstellend

Dit bedrijf adverteert met een Besen Laadpaal type 2 met RFID. Op de website staat "Morgen in Huis". Als je ze probeert te bellen om te vragen of dit artikel daadwerkelijk op voorraad is, nemen ze de telefoon niet op. Als je dan vervolgens bestelt en betaalt omdat je ervan uitgaat dat de website de juiste informatie bevat, krijg je 5 minuten na je bestelling een mail dat ze pas over 3 maanden kunnen leveren. Als alternatief bieden ze een laadpaal die je helemaal niet wilt hebben. Ze bieden wel hun excuses aan, maar daar koop ik niets voor. Gelukkig heb ik met creditcard betaald en daarmee de zekerheid dat ik mijn geld terugkrijg. Neen, ik zal hier nooit meer een bestelling plaatsen.

Eenvoudig en duidelijk tegen een nette prijs

Snelle en goede levering

Goeie prijs, prima kabel en snelle levering.

Snel

Prettig

zie onder

foutief model gekregen, maar daarna een snelle en klantvriendelijke omruilactie uitgevoerd; alles bijeen ben ik dik tevreden.

Prima service en snelle levering

Een Mobiele Lader Renault Zoe - Type 2 naar Schuko besteld en binnen 24 uur in huis. Al met al een prima service en snelle levering.

Goede snelle service

Foutieve bestelling was snel omgeruild

Laadkabel functioneert uitstekend

Artikel voldoet volledig aan mijn wensen.

Snelle en vlotte levering. Materiaal voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snelle levering, goed product.

Snelle levering, goed werkend product!

Goed , maar wel even zoeken.

Prima producten, goed advies, ruime keuze maar sons wel eens even zoeken ( in het grote bos) totdat je de voor jouw juiste boom gevonden hebt. Bij een speciale aanbieding liggen bijvoorbeeld de langere lengtes toch wel aardig verscholen. Daarna gaat het voorspoedig. Al met al top!

Ruim assortiment tegen concurrerende prijzen

In 1e instantie verkeerde product aangeschaft. Omruilen met directe verrekening prijsverschil en snelle levering en eenvoudig te retourneren.

perfect product en prima en snel geleverd!

idem

Erg goed en snel geleverd

Prima service, snelle levering

Snel en goed

Binnen een dag was mijn mobiele oplaadstation in huis. Prima en degelijk product voor een scherpe prijs.

Goede prijs/kwaliteit

Zeer snel geleverd en veilig product

Degelijke kwaliteit, goede prijs, goed verpakt, snel verzonden

Helemaal tevreden, geen enkele reden om volgende keer een andere keuze te maken.

Keurig op tijd, stekker werkt zeer goed

Precies zoals in de omschrijving stond

Aanrader

Heb een laadkabel voor onze Nissan Leaf besteld. Bestelproces om in te lijsten, werden ook continu op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. PostNL stond zoals beloofd de volgende dag op de stoep met een grote doos.

Super tevreden!!

Perfecte informatie en snelle en correcte levering! Echt een aanrader.

Paar weken in gebruik, geen problemen en snelle levering

Prima, paar weken in gebruik geen problemen. Snelle levering.

Goed4

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.