Een verlengsnoer van 20 meter gehaald om mijn plug-in hybride veilig mee op te laden vanuit huis. Deze was van zeer goede kwaliteit en erg gunstig geprijsd. Het gemak van het bestellen en de snelheid van de levering was erg goed.

Snelle levering van kabel voor auto. Vond het een redelijke prijs.

Snelle levering en goed contact met de klantenservice.

Snel en goed contact

Tevreden!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Top gedaan!

Geweldig advies en service!

Had een mode 3 kabel nodig voor mijn Renault Captur PHEV. Ik kon meteen rekenen op de expertise van EV Plug Europa voor de aankoop van de juiste kabel. Nadat ik besefte dat ik de opbergtas had vergeten bij te bestellen werd die door EV Plug Europa zonder verzendkosten bezorgd. Prima service!

snelle levering perfect product

snel geleverd uitstekend product voor de juiste prijs!

Snel antwoord op vraag en snelle levering

Goede service.

snelle levering en goed product

snelle levering en goed product

Super service

Ik had de verkeerde laadkabel besteld, dagje later was de juiste al aan de deur. Top service gewoon, komt niet veel voor.

Correcte levering na 1 dag! Zelfs mailtje ontvangen met de vraag of een andere kleur ok was of niet.

Service

Zeer snelle levering, bij een probleem direct vriendelijke en snel geholpen!

prima service

Werkt prima.

Goede, snelle service

Goede snelle service tegen een redelijke prijs

Zeer goede service

Reageren snel en zijn proactief!

snelle en zorgvuldige afhandeling

Kreeg snel het gevraagde product met een handleiding en mogelijkheid tot nader contact als er problemen zouden zijn

Snelle levering! Goede kwaliteit!

Prima verleng oplaadkabel die helaas niet werkt voor Tesla Model S

Het product is snel geleverd in passende kartonnen doos (niet oversized). Retour zending is probleemloos verlopen en de terugbetaling volgde snel.

Correct

Alles geleverd zoals besteld

Super snel geleverd

Afspraak is afspraak

Boven verwachting

Uitgebreide advisering

Supersnelle levering en duidelijke instructies

Het product dat ik heb besteld in binnen 14 uur bezorgd. Installeren ging probleemloos met de heldere instructies. Een zeer tevreden klant.

Goed en snel

Bestelling snel ontvangen, was zeer netjes verpakt en werkt uitstekend!

Snelle adequate levering

Alles klopte

Uitstekende service

Goede en zeer snelle afhandeling van je bestelling. S'avonds (laat) besteld en alsnog de volgende dag gelevert. Na binnenkomen product was de bestelde kabel (3x 32A) toch wel beetje té veel van het goede (Erg dik). Even contact gezocht en werd direct afgehandeld, werd nieuwe kabel opgestuurd en kan de verkeerde kosteloos retouren.

Heel professioneel dienst!

Zeer goede bedrijf

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.