Snel en goed

Snelle levering en de oplader werkt perfect

Zeer behulpzaam, snel en zeer qualitatieve producten.

Heel positief

Na enkele problemen met de bestelling, geleverde bestelling binnen 24 uur omgewisseld. Zeer goede service met kwaliteitsproducten. Waarom geen 10, er zijn altijd verbeteringen mogelijk

Snelle levering, top-product

Snelle levering, top-product

Vlotte communicatie en snelle levering.

Vlotte communicatie en snelle levering.

Top ervaring

Prima levering, goede service en duidelijk en vriendelijke support

Uitstekend!

Snel ontvangen (volgende dag) mooi product.

Keurige levering van een werkende lader

Ik had weinig meer verwacht dan dat wat geleverd werd. Inderdaad, snel geleverd. Als overbrugging gebruikte ik een lader van KIA, wat was dat een mooie!!!

Nette snelle levering en keurig geholpen.

Goeie en snelle service

Erg tevreden met de service. Ik had de verkeerde kabel opgestuurd gekregen maar direct dezelfde dag al gebeld door de helpdesk en ben direct geholpen. De volgende dag was de juiste kabel al binnen. Zeer betrouwbaar en zeker aan te raden.

Onduidelijke informatie over het product

Heb een Wallbox gekocht in de veronderstelling dat daar 5 laadkaarten bij zaten. Dit blijkt optioneel, sterker nog het is een andere box met een meerprijs. Wel snel gereageerd door de klantenservice en omruil aangeboden. Hier kon ik helaas niet op wachten.

Topper

Snelle reactie, sterke communicatie, Prijs en de kwaliteit gewoon perfect. Dankjewel EV PLUG

Snelle adequate levering

Snel, goede prijs, en zeer snelle respons op vragen. Chapeau!

Correct geleverd volgens afspraak

Prima kwaliteit

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering. Niks toe te voegen dus.

Levering en producten

Snelle levering en prima werkende producten

Uitstekend goed geholpen

Zie boven

snel, heel professioneel, zeer tevreden; was per chat

zie boven

Vakkundig

Makkelijk bestellen, goede zoekfunctie om te bepalen welke laadkabel nodig is en prima proces van bestelling tot levering.

Snelle levering en top product

Idem

Snel en efficiënte levering, goed product. Tevreden klant

Ik ben zeer tevreden

Top service!

Ik ontving een mobiele laadkabel welke niet werkte met mijn Volvo XC40 P8. Na contact te hebben gehad en te hebben aangeven dat ik zsm een nieuwe kabel nodig had werd deze dezelfde dag (en dat op een vrijdagavond) nog naar mij verstuurd. Hierdoor was de nieuwe (en met mijn auto compartable) mobiele laadkabel precies op tijd en kon deze gelukkig mee op vakantie. Wel zo fijn bij een EV! Ik beveel EVplug.eu zeker aan met deze prima service!

Super snelle levering, product na de vakantie installeren

Lader gekocht voor toekomstige elektrische auto, product erg snel bezorgd, kan hem pas testen als we terug zijn van vakantie

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.