Goede en snelle service

Super snelle levering echt top service

Snelle levering, goede kwaliteit

Lader bevalt goed en was een goede (goedkope) aankoop.

Eenvoudig besteld en zeer snel geleverd.

Eenvoudig besteld en zeer snel geleverd. Ook de chatbox was verrassend snel en kwam met de goede suggestie en antwoorden.

Uitstekende service

Super kabel

echt simpel en makkelijk

fijne website en ook gemakkelijk contact als dat gewenst is

Snelle levering tegen goede prijs

Keurig op de hoogte gehouden over de levering. Top! Kunnen vele internet leveranciers nog wat van leren.

Snel en betaalbaar

Voor 23:00 uur besteld de volgende dag werkelijk in huis. Goed verpakt en voldoet aan de verwachting

Goede Service

Ik heb lader besteld voor een Renault Zoë En het werkt perfect ! Snelle levering goede Service Aanrader

Customer care

Prima geholpen. Snelle service. Top product. Kan het een ieder aanbevelen.

snel en goed.

snel en goed

Goede en snelle service!

De dag na de bestelling, werd de oplaadkabel al bezorgd. Supersnelle service!

Snel geleverd goed verpakt

Prima levering snel dan verwacht

snel en goed, een fout wordt snel en netjes opgelost

een laadkabel besteld, kwam de verkeerde maar werd direct goed en snel aangepakt en geregeld, prima!

goede service en uitleg bij vragen

deskundige begeleiding bij het stellen van vragen.

Goeie prijs, snelle levering

Goeie prijs, snelle levering

Goede kwaliteit

Vriendelijk personeel. Vlotte levering

Great, friendly, competent and very fast service

Raymond was very helpful by answering my questions and finding the right product. Communication was very easy. Impressive delivery time (12 hrs from order to home delivery).

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelde laadkabel was voorradig en werd meteen opgestuurd en de dag erop ontvangen. Goede stevige kwaliteit!

Top service!

Top service en snelle levering! Vriendelijk te woord gestaan. Overzichtelijke website. Product voldoet aan onze verwachting.

Goed product

Mobiele lader voor mijn Volvo V60

Snel en als gezien

Product was als gezien en ook snel geleverd Ik zou nog een keer deze bedrijf opzoeken!

Goed product en goede service

Ik zocht een korte krulkabel voor mijn nieuwe ID.4. Ik werd goed gehoplen over de chat en het product voldoet aan de verwachting. Mooie kabel voor een goede prijs!

Top !

Prima laadapparatuur. Telefonisch goed en vriendelijk geholpen. Goede en snelle service !

Bestelling is goed binnen gekomen!

Vragen zijn snel beantwoord en bestelling is goed binnen gekomen! Thnx

Contact gehad via de chat. Werd snel en prettig te woord gestaan.

Schiedamsesingel 201 b

3012 BC Rotterdam

Over EV Plug Europa

EV Plug Europa levert laadapparatuur voor uw elektrische auto. De EV laadapparatuur is van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Ons assortiment bestaat uit laadkabels, mobiele thuisladers, laadpalen en toebehoren voor uw elektrische auto. Heeft u een vraag of een opmerking, schroom dan niet om contact op te nemen. Service staat bij ons op de eerste plaats is gewaarborgd door een goed kwaliteitsproces. Indien u vragen heeft staat ons team klaar om u te woord te staan.