Laden reviews...
516 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een overwegend positieve ervaring. Snelle levering en goede kwaliteit komen het meest naar voren. Ook de duidelijke communicatie en service worden vaak genoemd. Over het algemeen voelen klanten zich tevreden en bevelen Nutribites aan.
Magnesium goed opneembaar super werking en geen nachtelijke krampen meer !! Vit B complex werkt super tegen vermoeidheid zenuwgestel en haar en nagelgroei
Ellen
Nieuwerkerk aan den IJssel
Hi Ellen,
Bedankt voor de mooie cijfer en het delen van je positieve ervaringen met onze producten!
We staan voor echt werkzame supplementen en zijn blij om te horen dat je er zo'n baat bij hebt.
Het is ook fijn om te horen dat je onze service en levering zo waardeert.
We wensen je veel plezier met onze producten en blijven je graag ondersteunen bij je gezonde leefstijl!
Team Nutribites
Het was snel bezorgd. Ben nu bezig met 2e pot .voel me eigenlijk beter niet zo stram als ik uit bed komt .zeer tevreden!
JA
Hilversum
Hi JA,
Bedankt voor je review!
We zijn blij om te horen dat je zo'n effect merkt, daar doen we het voor!
Het is ook leuk om te horen dat je onze snelle bezorging waardeert.
We blijven je met plezier ondersteunen bij je gezonde leefstijl!
Team Nutribites
Bestelling zeer snel geleverd in een perfecte doos. Met dank. Tot de volgende.
Pascal
Wemmel - Belgie
Hi Pascal,
Bedankt voor je mooie cijfer en je positieve review!
Fijn dat je onze snelle service en verpakking zo waardeert.
We kijken uit naar je volgende bestelling!
Team Nutribites
Ik had al maanden veel last van opvliegers, vooral ’s nachts. Soms werd ik wel vijf keer per nacht wakker. Na ongeveer een maand dagelijks gebruik van de Multivitamine Overgang van Nutribites, volgens de aanbevolen dosering, merkte ik een groot verschil. Mijn opvliegers zijn volledig verdwenen. Ik ben erg tevreden.
Victoria
Mill
Hi Victoria,
Bedankt voor de mooie review! Ontzettend fijn dat je zo'n groot effect merkt, dat zal ongetwijfeld een groot verschil maken in hoe je je voelt.
Bedankt voor het delen van je ervaring met onze producten en we blijven je met plezier ondersteunen bij je gezonde leefstijl!
Team Nutribites
Ik kreeg een potje algenoliecapsules dat al open was. Direct nadat ik dit had gemeld kreeg ik al een nieuw potje opgestuurd. Top service, Algenoliecapsules zijn trouwens fijn.
Yoda
Helmond
Hi Yoda,
Bedankt voor de mooie review!
Ontzettend fijn dat je tevreden bent over onze algenolie en je onze service waardeert. We vinden het erg belangrijk dat eventuele problemen direct netjes worden opgelost.
Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en we blijven je met plezier ondersteunen bij je gezonde leefstijl!
Team Nutribites
Ruime keuze en van goede samenstelling.
GJBJ
Deventer
Hoi GJBJ,
We willen je hartelijk bedanken voor je positieve review.
Top dat je de samenstelling van onze producten en de grootte van ons assortiment waardeert met een 10!
Team Nutribites
Ik ben heel tevreden dat ik deze multivitamine neem. Ik probeer gezond te eten maar het is niet uitgesloten dat er ergens nog tekorten zijn in mijn voeding. En dan is er deze multivitamine om die (enigszins) op te vangen. Heel tevreden dus!
Linda
Hasselt
Hoi Linda,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten. We vinden het erg belangrijk dat supplementen als aanvulling op een gezond eetpatroon worden ingenomen, dus het is extra leuk om te lezen dat jij hier ook naar streeft.
Team Nutribites
Ik begin de dag met water en daarna water met Nutribites. Nutribites bevat voornamelijk eiwitten en verder weinig rommel. Het heeft een lekkere frambozensmaak en drinkt hierdoor gemakkelijk weg. Ik voel me goed met deze start van de dag.
Nicolette
Haarlem
Hi Nicolette,
Bedankt voor je enthousiaste review!
Wat ontzettend fijn om te horen dat je de zuiverheid van ons product waardeert en dat de smaak van de Collageen Framboos zo goed bevalt. We doen ons best om een product te maken dat niet alleen effectief is, maar ook fijn om in te nemen.
Team Nutribites
Mijn visolie pilletjes ben er helemaal blij mee! En de beker echt goede kwaliteit en mooi en handig. En mijn drankje blijft koel. De mixing bol is ideal voor het mixen van mijn poeders.
Chantal
ALMERE
Hi Chantal,
Dankjewel voor je mooie cijfer en top om te horen dat je er zo blij mee bent!
Goed ook om te horen dat je drankje koel blijft in onze shakebeker en dat je de kwaliteit, het design en de mixing bol waardeert :)
Veel plezier met onze producten en gezonde groeten,
Team Nutribites
Geen spierkrampen meer in mijn benen!
Adrie
Sommelsdijk
Beste Adrie,
Wat fantastisch om te horen dat je zoveel baat hebt bij ons product, daar doen we het voor!
Dankjewel ook voor je mooie cijfer, daar zijn we blij mee :)
We werken iedere dag hard om echt werkzame producten aan te bieden en jouw review bevestigt dat we daarin succesvol zijn, fijn!
Team Nutribites
Snelle en uiterst verzorgde levering van zoals steeds hoogkwalitatieve producten.
Yves
Roosdaal
Beste Yves,
Dankjewel voor je positieve review en je fantastische cijfer voor onze levering en de kwaliteit van onze producten!
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent, want ons doel is om onze klanten snel te voorzien van de beste producten.
Top om van jou te horen dat we daarin slagen :)
Team Nutribites
Snel geleverd en zeer goed product ( B12)
Edith
Landgraaf
Hallo Edith,
Dank voor je topcijfer voor onze levering en de kwaliteit van ons product!
We zijn blij met je mooie review, want we doen onze uiterste best om producten van hoge kwaliteit en dito service te bieden. Jouw review bevestigt voor ons dat we daarin slagen.
Veel plezier met ons product en gezonde groet,
Vincent
Amsterdam
Hi Vincent,
Dank voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en bezorging.
Geniet van de producten en gezonde groeten,
Team Nutribites
Zuivere producten en snel geleverd. Uitstekende klantenservice
Jeannette
Beuningen
Hoi Jeannette,
Dank voor je fantastische review, daar zijn we blij mee!
Dat je onze producten en service waardeert met een 10 bevestigt voor ons dat we slagen in ons doel om de beste producten en service te bieden.
Veel plezier met de producten en gezonde groeten,
Topproduct
3 July 2026
Pieter
Dokkum
Beste Pieter,
We willen je hartelijk bedanken voor je mooie review.
Top om te horen dat je onze kwaliteit waardeert met een 10! We doen er alles aan om topproducten te leveren en zijn blij om te horen dat we daarin slagen.
Veel plezier met ons product en gezonde groeten,
Team Nutribites
Heel tevreden over de collageenpoeder. Zeker verbetering merkbaar. Zeer snelle verzending!
3 July 2026
Simone
Klazienaveen
Hi Simone,
Dank voor je prachtige cijfer en je positieve review!
Top om te horen dat je verbetering ervaart en dat je tevreden bent over de verzending. We willen een topproduct bieden en een goede service en we zijn blij om te horen dat we daarin slagen :)
Team Nutribites
Per abuis verkeerd product ontvangen, maar dat werd vriendelijk en snel opgelost. Ook snelle respons op vragen. Blij met de zuivere producten van Nutribites en voel me daardoor meer energiek.
Pascale
Rotterdam
Hoi Pascale,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend dat je per ongeluk het verkeerde product had ontvangen, maar fijn om te horen dat dit snel en vriendelijk is opgelost.
Ook mooi dat je tevreden bent over onze snelle reactie op vragen en de zuivere producten.
Team Nutribites
Voor de tweede keer besteld. Levering via dhl beide keren een probleem.
K.koning
Joure
Hoi Joure,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te horen dat de levering via DHL beide keren niet goed is verlopen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we je willen geven.
Wil je even contact met ons opnemen en laten weten wat er precies mis is gegaan? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Eventueel kunnen we een volgende bestelling ook met PostNL verzenden.
Gewoon goede kwaliteit.
Hugo
Assen
Hoi Hugo,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze producten.
Team Nutribites
Voorlopig is de gebruiksperiode nog te kort om een oordeel te kunnen vellen over de werking van het product. Wat me echter wel opviel, is dat bij het uitpakken van de bestelling de flesjes met vitamine D3 + K hadden gelekt. Er was olie terechtgekomen op het vulpapier in de verpakking. Ik heb hiervan geen melding gemaakt, omdat ik na deze bestelling dit supplement niet meer zal gebruiken. Ik neem al andere supplementen waardoor mijn vitamine D3-spiegel voldoende hoog is. Toch wil ik dit graag meegeven als aandachtspunt. Ik raad aan om de doppen van flesjes met oliehoudende producten te sealen of op een andere manier extra te verzegelen. Zo kan uitvloeien tijdens het transport worden voorkomen en geeft het de gebruiker bovendien een veiliger en kwaliteitsvoller gevoel bij de aankoop.
Arie
Balen
Hoi Arie,
Bedankt voor je review!
Wat vervelend om te horen dat de flesjes met Vitamine D3 + K hebben gelekt tijdens het transport. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Bedankt dat je dit toch als aandachtspunt met ons deelt. We nemen je tip over het extra sealen of verzegelen van oliehoudende producten zeker mee.
Zou je contact met ons willen opnemen? Dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. Je kunt een mail sturen naar: [email protected]
Team Nutribites
Huisarts was akkoord met dosering
J.R.
Goudswaard
Hoi,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product.
Ook goed dat je de dosering hebt afgestemd met je huisarts. Dat is altijd verstandig wanneer je zeker wilt weten wat passend is voor jouw situatie.
Team Nutribites
Super snel geleverd, Zondag avond besteld en Maandag namiddag al geleverd! Ik heb mij "Whey Protein Vanille" aangeschaft. - Top van smaak, niet te veel vanillesmaak maar ook niet te weinig. - Meng heel gemakkelijk - ik voeg het met melk en af en toe met een banaan (om dan een andere smaak te hebben. - Val niet te zwaar op de maag. Ik maak mijn shakes na sport een beetje voor slapen gaan. heb geen probleem mee in tegendeel met vorige shakes van andere merken. Top product!
1 July 2026
Christophe
Evergem
Hi Christophe,
Dank voor je prachtige review, daar zijn we blij mee!
Top om te horen dat je de levering, smaak en het gebruiksgemak waardeert. Daar doen we ook ons uiterste best voor, dus super om van jou terug te horen dat we daarin slagen.
Veel plezier met onze whey en gezonde groet,
super
1 July 2026
bodi
helmond
Hi Bodi,
Dank voor je geweldige cijfer en top om te horen dat je zo tevreden bent over ons en dat je ons merk aanbeveelt aan anderen!
Veel plezier met onze producten en gezonde groeten,
Team Nutribites
Heb eerst chocolade geprobeerd, maar naturel bevalt mij uitstekend !
28 June 2026
Tjacoline
De Rijp
Hoi Tjacoline,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat de Whey Protein Naturel nu zo goed bevalt.
Veel plezier met het verdere gebruik en een fijne dag verder!
Team Nutribites
Niet te duur en het gewenste effect
28 June 2026
Marco
Apeldoorn
Hoi Marco,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs en het product naar wens is.
Team Nutribites
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit.
Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn.
Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen.
Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam