Laden reviews...
493 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt een overwegend positieve ervaring. Snelle levering en goede kwaliteit komen het meest naar voren. Ook de duidelijke communicatie en service worden vaak genoemd. Over het algemeen voelen klanten zich tevreden en bevelen Nutribites aan.
Goed kwalitatief product zonder te veel onnodige 'troep' er in. Nette verzending en goede communicatie, kortom een aanrader!
Marjolein
---
Hoi Marjolein,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het product en dat je onze pure samenstelling zonder onnodige toevoegingen waardeert.
Ook mooi dat de verzending en communicatie goed zijn verlopen.
Marion
Breda
Hoi Marion,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering.
Team Nutribites
Goede producten tegen een goede prijs. Geen vieze nasmaak visolie en dat is voor mij al een voordeel
Kitt
Alphen
Hoi Kitt,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten én de prijs-kwaliteitverhouding. En natuurlijk extra fijn dat de visolie goed bevalt.
Fijne dag!
Team Nutribites
Pakket kan niet door brievenbus; verpakking te groot voor 100 tabletten. Maak gebruik van pakketpunt, ergo pakket zelf afhalen Geen bevestiging van ontvangst
Jan Bob
Enschede
Hoi Jan Bob,
Bedankt voor je review en je feedback!
Jammer om te horen dat de bezorging en verpakking niet helemaal naar wens waren. We nemen je feedback hierover zeker mee.
Fijne dag!
Alles top dankjewel
Jan
Swalmen
Hoi Jan,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat alles top is. Daar worden we blij van!
Team Nutribites
Ik gebruik meerdere producten en ben zeer tevreden over, ook over de verzending
Saskia
Bloemendaal
Hoi Saskia,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat je meerdere producten gebruikt en hier zo tevreden over bent.
Ook mooi dat de verzending goed bevalt. Veel plezier met het verdere gebruik!
Team Nutribites
Gebruik het product nog te kort om er een duidelijk oordeel over te geven. Assortiment en levering is prima.
Sab.
Friesland
Hoi Sab,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en de levering.
We begrijpen dat je het product nog wat langer wilt gebruiken voordat je er een duidelijk oordeel over kunt geven. Veel plezier met het verdere gebruik!
Team Nutribites
Frisse smaak, snel opgelost, gecertificeerde ingredoienten
JOHANNES (Jonne)
Mildam
Hoi Johannes,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat het product goed bevalt, snel oplost en dat je de frisse smaak waardeert.
Ook mooi dat je tevreden bent over de ingrediënten en kwaliteit.
Team Nutribites
Zoals alle produkten van NUTRIBITES is ook deze van topkwaliteit,zuivere bestanddelen en gewoon goed.
Dick
Gendringen
Hoi Dick,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en ook deze als goed en van mooie kwaliteit ervaart.
Mooi ook dat je de zuivere samenstelling waardeert. Daar besteden we veel aandacht aan.
Team Nutribites
Nu 2x besteld en beide keren zeer snelle levering. Alhoewel ik nog geen oordeel kan geven over de werking van het product , vind ik het gemakkelijk in gebruik en zeer smakelijk.
A
Almere
Hoi,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat je bestelling beide keren zo snel is geleverd.
Ook mooi dat je het product gemakkelijk in gebruik vindt en dat de smaak goed bevalt. Veel plezier met het verdere gebruik!
Team Nutribites
Ik had B12 tabletten besteld hopelijk doet het zijn werk!!volgende maand bloedprikken, spannend!!
Margreet
Alkmaar
Hoi Margreet,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service.
Veel plezier met het gebruik van de B12 en alvast veel succes met bloedprikken volgende maand!
Team Nutribites
De levering is erg vlot. Ben ook zeer tevreden met de bestelde supplementen.
7 August 2026
Henk
De Meern
Hoi Henk,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat je tevreden bent met de bestelde supplementen.
Veel plezier met het verdere gebruik en een fijne dag verder!
Team Nutribites
Kleine capsules, makkelijk te slikken, zonder nare geur of smaak. Snelle bezorging
7 August 2026
J
Vreeland
Hoi,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je de capsules prettig vindt in gebruik.
Ook mooi dat je tevreden bent over de geur, smaak en snelle bezorging.
Team Nutribites
Probiotica aangeschaft op aanraden van een blog die ik vond. Net een antibioticakuur achter de rug, dus dan is wat extra liefde met goede bacteriën meer dan welkom ;-). Ik voel me weer goed! En complimenten voor de automatische mails, heel overzichtelijk en nuttig. Ik ben helemaal tevree!
El
Amsterdam
Hoi El,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je via onze blog bij onze Biotica bent uitgekomen en dat je zo tevreden bent over het product.
Ook leuk dat je onze automatische mails als overzichtelijk en nuttig ervaart. We vinden het belangrijk om klanten duidelijke informatie mee te geven.
Team Nutribites
Bestelling, levering en zuiverheid/werkzaamheid uitstekend!
Ton
Rotterdam
Hoi Ton,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten, service en de snelle levering.
Ook mooi dat je de zuiverheid en kwaliteit van onze producten waardeert.
Meer energie . !
Carla
Utrecht
Hoi Carla,
Bedankt voor je review!
Wat fijn om te horen dat je ervaring zeer goed is en dat je zo tevreden bent over het product.
Veel plezier met het verdere gebruik en een fijne dag verder!
5 August 2026
Filip
Dilsen stokkem
Hoi Filip,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en alles als zeer goed ervaart.
Team Nutribites
Gebruik het dagelijks, en zonodig na een een stevige wandeling had wel last van spierpijn maar nu ik na de wandeling collageen gebruik heb ik geen spierpijn meer.
Petra
Zeeland
Hi Petra,
Bedankt voor je mooie review en wat ontzettend fijn om te horen dat je geen last meer hebt van je spieren!
We zijn ook blij om te horen dat het gemakkelijk oplost, want we willen niet alleen producten leveren die werkzaam zijn, maar ook gemakkelijk en plezierig om te gebruiken.
Geniet van het wandelen en een fijne dag gewenst!
Team Nutribites
ik, vrouw, 78 jaar, heb veel klachten, oa chronisch pijnsyndroom en sinds 3 jaar hartfalen. ik slik dus erg veel medicijnen. ik ben gevoelig voor bijproducten. mijn vitamine d3 werd ca 10 jaar geleden pas onderzocht, was 16 ! meteen mega dosis en daarna aan de dagelijkse tabletjes. dacht dat dit voldoende was. werd niet meer mee genomen met bloedonderzoeken cardioloog. kreeg laatste jaar steeds last van duizelingen. kon volgens card niet aan medicatie liggen. huisarts deed onderzoek waarde 56 terwijl ik dagelijks 20 mcg nam en het een warme zomer is. ik heb zelf op internet jullie capsules gevonden. neem er nu 2 x 1 per dag. weet de waarde nog niet, maar na 4 dagen waren de duizelingen weg!!! dit is mijn negende dag zonder duizeligheid !!! ben zo blij !!!
Ellie
Hengelo
Beste Ellie,
Dank voor je fantastische cijfer en je mooie review!
Wat fantastisch dat je zoveel baat hebt bij ons product, we zijn heel blij om dat te horen :)
We doen ons best om kwalitatief hoogwaardige supplementen te ontwikkelen. Jouw review bewijst voor ons dat we daarin slagen.
Team Nutribites
Top bedrijf met zeer goede producten
Gerlof
Leeuwarden
Hi Gerlof,
Dank voor je fantastische cijfer en je mooie review! Daar zijn we blij mee :)
Top om te horen dat je zo tevreden bent over ons bedrijf en onze productkwaliteit!
We doen ons best om kwalitatief hoogwaardige supplementen te ontwikkelen en onze klanten snel en gemakkelijk van de producten te voorzien. Jouw review bewijst voor ons dat we daarin slagen.
Team Nutribites
Bestelling van omega 3 capsules werd snel bezorgd. Nutribites komt goed uit testen van visolie capsules.
Ingrid
Alphen aan den Rijn
Hi Ingrid,
Dank voor je review en je mooie cijfer!
We doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke kwaliteit te bieden en snelheid en gemak te bieden bij het bestellen en bezorgen. We zijn blij om te horen dat we daarin slagen.
Veel plezier met de producten en gezonde groeten,
Team Nutribites
Goede omschrijving van de producten. Mijn bestelling werd al geleverd gemeld dor DHL terwijl het pakje niet werd bezorgd. Zonder kosten werd na melding een nieuw pakje bezorgd. Zeer tevreden en blijf altijd bij hen bestellen.
Jacomina
Mijnsheerenland
Hoi Jacomina,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, de duidelijke productinformatie en de snelle levering. Vervelend dat er iets misging met de bezorging, maar fijn dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je vertrouwen en leuk om te horen dat je klant bij ons blijft!
Duidelijk uitleg, snel geleverd
Iet
Kollum
Hoi Iet,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze duidelijke uitleg en de snelle levering. Daar doen we ons best voor!
Team Nutribites
Correct afgewikkeld. Resultaat moet nog blijken.
Gerrie
Haarlem
Hoi Gerrie,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat alles correct is verlopen. We hopen natuurlijk dat je de komende tijd ook een positief resultaat zult ervaren. Laat het ons over een tijdje gerust weten, we zijn benieuwd naar je ervaring.
Team Nutribites
Ik gebruik de supplementen nu een maand en ik ben heel tevreden. Zuivere supplementen voor een betaalbare prijs. Blij mee.
2 August 2026
Miranda
Oudenhoorn
Hoi Miranda,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze supplementen. Leuk dat je de zuiverheid en betaalbaarheid van onze producten waardeert.
Team Nutribites
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit.
Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn.
Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen.
Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam