Ik voelde me moe, lusteloos en zat niet goed in mijn vel. Enkele weken geleden gestart met supplementen van nutribites. Voel me een stuk beter, meer energie, minder neerslachtig. Dus heel erg tevreden. Mijn tekorten waren snel hoger, dus goede kwaliteit producten
Te kort gebruikt om echt te beoordelen.
Hoi Joanna, Bedankt voor je review! Om de resultaten te beoordelen neem je het product inderdaad minimaal enkele weken in. We horen graag je ervaring op langere termijn! Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
Ik hoop met het dagelijks innemen van visolie dat het kan bijdragen met het eventueel verlagen van mijn bloeddruk. Dit zal natuurlijk niet onmiddellijk waarneembaar zijn.
Hoi Pascal, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je bij Nutribites een zuivere Visolie hebt gevonden zonder nasmaak! Laat je ons nog weten wat je ervaringen op de langere termijn zijn? Een fijne dag gewenst!! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle levering. Ik slaap beter ! Mijn innerlijke is veel rustiger.
Hoi Hilde, Bedankt voor je mooie en positieve review! Dat horen wij graag! Super dat je pakket ook snel geleverd is! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Gevonden online, en heel goede revieuws
Hoi Zoë, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat top dat je pakket snel en verzorgd bij je bezorgd is! Een fijne dag gewenst!! Gezonde groet, Team Nutribites
De nutridrink ziet er niet aantrekkelijk uit maar als je het drinkt valt het reuze mee, een beetje zoet. Daarna voel je je meteen wat energieker!
Hoi Heleen, Bedankt voor je mooie beoordeling! Super dat je je dag zo goed kunt beginnen! Een fijne dag gewenst!! Gezonde groet, Team Nutribites
Jaren niet gebruikt maar wel heel erg goed
Hoi Marcel, Bedankt voor je mooie review! Soms kan het helpen om het rustig op te bouwen tot de aanbevolen hoeveelheid. Op die manier kan je lichaam rustig aan het supplement wennen. Fijn dat het goed bevalt en je ons zou aanbevelen! Een fijne dag gewenst!! Gezonde groet, Team Nutribites
Het is fijn om in huis te hebben en te gebruiken door de havermout of muesli en verrijkt mijn voeding op een prettige en makkelijke manier. De smaak is goed en lekker. Maar dat is natuurlijk iets persoonlijks.
Hoi Jetty, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt en dat je er elke ochtend van geniet. Leuk dat je dit met ons deelt! Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
De smaak is goed te doen Was ook snelle levering en netjes verpakt Ik gebruik nog te kort om een oordeel te geven of het werk of iets van merkt Dus nog afwachten en kijken over een maand of zo Vrg wil
Hoi Wil, Bedankt voor je review! Om de resultaten te beoordelen neem je het product inderdaad minimaal enkele weken in. We horen graag je ervaring op langere termijn! Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
Tot nu toe bevalt de proteine shake heel goed. Mengt goed en wordt zelfs met alleen water lekker luchtig.
Hoi Wesley, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen! Super dat de Whey Protein shake heel goed bevalt en deze goed mengt voor een luchtige shake! Top dat je pakket ook snel in huis is :) Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Heldere informatie over de producten. Ik zoek uit wat er wel en vooral ook niet in een supplement moet zitten en daar voldoen ze aan, top! Snelle levering. Ook wel navraag via mail gedaan over specifieke vitamine en binnen 1 dag een goed antwoord gekregen. Jammer dat er bij de levering geen extra's zitten zoals een kortingscode of een proef van ander product.
Hoi Petra, Bedankt voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat de supplementen bevallen en dat onze informatie duidelijk was! Om verspilling te beperken, kiezen wij er bewust voor om zo min mogelijk extra materiaal mee te sturen. Omdat de meeste supplementen pas na enkele weken resultaat tonen, hebben proefverpakkingen vaak weinig effect. Ter compensatie bieden we een coulante garantieperiode aan, zodat je onze producten zonder zorgen kunt uitproberen. Houd je mailbox in de gaten voor onze nieuwsberichten; zo blijf je altijd op de hoogte van lopende acties en kortingen! Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
zeer goed altijd op aangemelde tijden bezorgd goede service
Hoi Doris, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging steeds op de aangegeven tijden plaatsvindt en dat je onze service als goed ervaart. Daar doen we het voor. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb zowel vanille als chocola gekocht. De smaken zijn heel erg mild maar daardoor komt er een smaak naar boven die niet lekker is. Ik krijg het met moeite weg. Daarnaast is het wat zanderig, ook al geef ik het tijd om op te lossen. Krijgt een beetje een 'schuim' effect zodat het meer op een milkshake lijkt. Al met al zal ik het waarschijnlijk niet nog eens aankopen.
Hoi Veerle, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Jammer om te horen dat zowel de smaak als de structuur van de whey's voor jou tegenvallen. Smaken kunnen natuurlijk verschillen en wat voor de één prettig is, kan voor een ander minder goed bevallen. Mocht je niet tevreden zijn over de producten, dan kun je gebruikmaken van onze niet-goed-geld-teruggarantie. Je mag hiervoor een e-mail sturen naar [email protected]. We kijken dan graag met je mee en zoeken samen naar een passende oplossing. Bedankt in ieder geval dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik bestel al langere tijd bij Nutribites. Heb het gevoel dat ik echt een verschil merk met andere, minder zuivere supplementen. Ik gebruik de Multi-man en de B12 smelttablet ivm een maagverkleining. Deze combi sluit m.i goed aan bij wat mensen met een maagverkleining nodig hebben en valt bij mij heel veel beter dan de zogenoemde WLS supplementen, waar ik zonder uitzondering kotsmisselijk van word.
Hoi Frank, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en voor je vertrouwen in Nutribites! Fijn om te horen dat je al langere tijd bij ons bestelt en dat je een duidelijk verschil ervaart met andere supplementen. Mooi ook dat de combinatie van de Multivitamine man en de B12 smelttablet voor jou goed aansluit en prettig te gebruiken is, zeker in jouw situatie na een maagverkleining. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle levering. Producten zijn zoals beschreven staat. Werking moet nog blijken. Ben pas begonnen.
Hoi Bianca, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de producten overeenkomen met de beschrijving. Hopelijk bevallen ze je goed nu je net bent begonnen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Voor mijn darmen is het een feestje elke ochtend
Hoi Marianne, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt en dat je er elke ochtend van geniet. Leuk dat je dit met ons deelt! Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
Heb al verschillende whey Shakes geprobeerd. Deze van Nutribites zijn zeer zacht van smaak, zelfs "fluffy" met ongezoete amandelmelk. Vult goed, lang geen honger. Ben zeker tevreden.
Hoi Tina, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de whey shakes je zo goed bevallen en dat je de smaak als zacht ervaart. Leuk ook dat je deelt dat hij met ongezoete amandelmelk zo “fluffy” wordt. Mooi dat hij daarnaast ook goed vult en dat je er tevreden over bent. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben zeer blij met de Nutribites biotica, het heeft de rust in mijn darmen teruggebracht
Hoi Brigitte, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de probiotica al een jaar gebruikt en dat je merkt dat je darmen rustiger zijn geworden. Mooi dat het je zo goed bevalt en dat je deze ervaring met ons deelt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle bezorging. Hopelijk is dit een van de betere visolie capsules al boer ik wel na het innemen met een vissmaak in mijn mond. Ook merkte ik wat constipatie… De bekende bijwerkingen van omega 3. Hopelijk ga ik na een aantal weken iets merken van de werking.
Hoi Mascha, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bezorging snel was. Dank ook voor het delen van je eerste ervaring met de visolie. Het kan soms even tijd kosten voordat je lichaam aan een supplement gewend is. We zijn ook benieuwd hoe het je na een tijdje bevalt, dus laat het vooral nog eens weten wanneer je het wat langer hebt gebruikt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede en snelle levering
Hoi, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de goede en snelle levering. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik vond de korreltjes wat groter bij tweede bestelling maar kwa smaak nog steeds neutraal bij de koffie Ik merk wel wat resultaat bij gebruik van producten
Hoi Catarina, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de smaak nog steeds neutraal is in de koffie en dat je resultaat merkt bij het gebruik van de producten. Dank ook voor je feedback over de korrelgrootte bij je tweede bestelling. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ontving tijdig mijn pakket op een vlotte manier
Hoi Gerda, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je je pakket tijdig en op een vlotte manier hebt ontvangen. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik al maandenlang de probiotica van nutribites en ben heel tevreden. Vrijwel nooit meer last van buikpijn na het eten of een opgeblazen gevoel. Daarbij altijd binnen 1 dag in huis dus je zit nooit zonder. Super tevreden
Hoi Tes, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je al maandenlang tevreden bent over de probiotica en dat je merkt dat je minder last hebt van buikpijn of een opgeblazen gevoel. Mooi ook dat de snelle levering ervoor zorgt dat je nooit zonder zit. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
goede producten snel geleverd
Hoi, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de producten en dat je bestelling snel is geleverd. Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede producten , communicatie goed en snel geleverd .
Hoi Menno, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! Wat fijn dat je tevreden bent met de goede producten ,communicatie en snelle levering. Zelfs in het weekend! Fijne dag vandaag! Gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.