Aanvankelijk, de eerste twee nachten , merkte ik niet veel , maar na nacht 3 en 4 merk ik wel dat ik langere periodes doorslaap . Waarschijnlijk moet je lichaam wennen aan de capsules. Ik maak de eerste pot op en kan daarna een uitgebreide review schrijven. Maar so far , so good
Hoi Michael, Bedankt voor je beoordeling. Om een supplement goed te kunnen beoordelen heb je inderdaad wat langer de tijd nodig. We horen graag je ervaring op de langere termijn! Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb eerst informatie ingewonnen. Helaas ging dat niet via de telefoon maar dat komt omdat ik ontzettend slecht bereik heb. Maar deze betreffende mevrouw heeft alles zo duidelijk op de mail gezet en alles erbij geschreven wat ik het beste zou kunnen innemen en waarom. Perfect gewoon ik ben ontzettend blij
Hoi Wendy, Bedankt voor je review. Goed dat je contact met ons heb opgenomen zodat we je verder konden helpen. We hebben je met veel plezier geholpen! Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
zie boven
Hoi Gert, Bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je pakket niet aan huis is bezorgd door PostNL! Neem bij problemen met je bestelling gerust contact op met onze klantenservice zodat we je hierbij kunnen helpen. We staan graag voor je klaar! Via de mail hebben we ook persoonlijk contact met je opgenomen. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Zeer tevreden over dit product
Hoi Hans, Bedankt voor je beoordeling. Super dat je een goede ervaring hebt met Nutribites en zeer tevreden bent met het product! We wensen je een fijne dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede ervaringen. De status vd levering was goed te volgen via de mail.
Hoi Mark, Bedankt voor je positieve review. Top dat je bestelling netjes is geleverd en deze goed te volgend was via de mail! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Tweedekeer besteld met zelf product
Hoi Emre, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je weer hebt besteld en je ons zou aanbevelen! We wensen je een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Snel ontvangen, en smaakt goed! Fijn dat het product getest is.
Hoi Marlissa, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je het product snel hebt ontvangen en dat de smaak goed bevalt. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Snel ontvangen, en smaakt goed. Er zat alleen geen scoop in de verpakking
Hoi Marlissa, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je het product snel hebt ontvangen en dat de smaak goed bevalt. Wat betreft de maatschep: soms kan het zijn dat door transport de maatschep naar beneden is gezakt. Zou je met een schone satéprikker even willen voelen of dit het geval is? Mocht je de maatschep niet kunnen vinden, laat het ons dan gerust weten via de mail ([email protected]), dan kijken we met je mee. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Aanrader! Kwaliteit, betrouwbaarheid, en snelle levering.
Hoi Davide, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je Nutribites als een aanrader ziet en zo tevreden bent over de kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering. Daar worden we blij van. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Altijd goed verzorgd, contact ook altijd dik in orde!
Hoi Lifang, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat alles altijd goed verzorgd is en dat het contact zo prettig verloopt. Dat horen we natuurlijk graag. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Het bestellen tot aan de bezorging gaat echt super goed. Volgende dag al in huis! Bovenal zeer goede producten. Ik ben een tevreden klant.
Hoi Carola, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het bestellen en de bezorging zo goed zijn verlopen en dat je zo tevreden bent over onze producten. Daar doen we het voor. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb omega3 visolie besteld. Dit slik ik nu pas een paar dagen en kan er nog niets van zeggen. Ik denk dat het wel van een uitstekende kwaliteit is.
Hoi Agnes, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. We zijn benieuwd hoe het product je over een tijdje bevalt, laat het gerust weten als je daar iets over wilt delen. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik meerdere supplementen en vitamines van Nutribites. Het bevalt heel goed. Mn weerstand is verbeterd; niet ziek geworden in griepseizoen. De levering is heel snel, volgende dag zijn de producten al in huis.
Hoi Simone, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze supplementen en de snelle levering. Dank je wel voor het vertrouwen in Nutribites. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik doe dit in mijn oats in de ochtend. Het smaakt niet chemisch. Ik vind het nog steeds niet superlekker, maar het is in ieder geval het beste wat ik ben tegengekomen wat betreft een natuurlijke smaak
Hoi Floor, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de smaak als natuurlijk ervaart en dat het goed te combineren is met je havermout in de ochtend. Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Tot 2 keer tot levering via DHL niet goed gegaan. Contact gezocht met Nutribites. Steeds snel antwoord en opnieuw verzonden. De laatste keer via PostNL. Toen eindelijk goed. Dus naast prima producten ook prima service
Hoi, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat we je ondanks de problemen met de levering goed hebben kunnen helpen. Jammer dat het niet meteen goed ging, maar des te prettiger dat het uiteindelijk netjes is opgelost. Dank je wel voor je vertrouwen en je waardering voor onze service en producten. We wensen je een hele fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Zeer snelle levering...zonder gedoe
Hoi Carla, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de levering snel en zonder gedoe is verlopen. Daar doen we ons best voor. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Hele goede supplementen, niet goedkoop maar top.
Hoi Ben, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze supplementen en de snelle bezorging. We waarderen het dat je dit zo eerlijk deelt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle levering van mijn bestelde supplementen
Hoi Karin, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat alles naar wens is. Hopelijk heb je een fijne dag vandaag! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede en snelle levering
Hoi Linda, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en je keuze. We wensen je een fijne dag toe. Gezonde groet, Team Nutribites
Compleet aanbod, heldere uitleg
Hoi Pam, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat het bestellen soepel gaat en dat je ons aanbod en de uitleg als overzichtelijk ervaart. We wensen je een fijne dag toe. Gezonde groet, Team Nutribites
Bestellen gemakkelijk alsook de levering gebeurde snel. Product perfect, goede smaak
Hoi Stefan, Bedankt voor je mooie review. Super dat bestelling gemakkelijk&snel ging en je tevreden bent met product en de smaak! We wensen je een gezond 2026! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben heel blij met de Green Juice van Nutribites, lekkere smaak en snel in huis.
Hoi Maxime, Hartelijk dank voor je beoordeling. Super dat de Green Juice je goed smaakt en deze snel in huis is! Fijne dag gewenst en een gezond nieuwjaar! Gezonde groet, Team Nutribites
Nutribites heeft gereageerd op beoordeling en gemaakte kosten ( deels ) terugbetaald. Netjes.
Hoi John, Bedankt voor je review! Jammer om te horen dat het product voor jou niet het gewenste effect had, maar fijn dat we dit samen netjes hebben kunnen oplossen. Dank je wel dat je dit ook zo benoemt. Ik wil je een fijne dag wensen. Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Waardeloos spul. Werkt voor geen meter. Pure geldklopperij
Hoi John, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent en dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Dat nemen we serieus. We sturen je hierover een mail om je ervaring beter te begrijpen en vragen je daarin om wat meer toelichting over het gebruik. Op die manier kunnen we met je meekijken en samen zoeken naar een passende oplossing. Ik wil je een fijne dag wensen. Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb onderzoek gedaan en Nutribites kwam vaak als beste naar voren. En ze maken het waar, ben heel tevreden
Hoi, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je na je eigen onderzoek bij Nutribites bent uitgekomen en dat we je verwachtingen hebben kunnen waarmaken. Fijne feestdagen gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Bestel hier al een paar jaar en ben heel tevreden. Goede producten, geweldige service, snelle levering en overzichtelijke website
Hoi, Bedankt voor je review! Wat geweldig om te horen dat je al jarenlang bij ons bestelt en zo tevreden bent over onze producten, service, levering en website. Dank voor je vertrouwen en fijne feestdagen! Gezonde groet, Team Nutribites
Tijdens het bestellen van Green Juice lukte het niet met de korting’s code of link voor een derde bus GJ. Een mailtje gestuurd erover, daar werd snel op gereageerd en de de derde bus Green Juice was de volgende dag al geleverd (zonder extra kosten). Ik gebruik het nog te kort om een goed oordeel te kunnen geven maar de smaak is heel goed. Het mengt ook goed vind ik.
Hoi Cor, Bedankt voor je bestelling en je review. Goed dat je contact met onze klantenservice hebt opgenomen. We helpen je graag verder. Super dat de Green Juice je heel goed smaakt. Laat je ons over een tijdje nog weten ervaring is in het gebruik? Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.