Had een bijwerking vd antibiotica kuur, diarree. Binnen 2 weken stukken beter met de probiotica!

Zeer plezierig1

Fijn!

Mooie site, goede eerlijke producten en snel verzonden!

Perfect omdat ik weet dat het goed is.

Snelle service en een goede supplementen die de groene deur open naar je metabolisme van welbevinden.

Gebruik calcium+ nog maar week

Gebruik calcium+ nog maar 1 week maar tot nu zeer tevreden. Hoop dat het ook echt helpt voor osteoporose

Prima product.

Prima product.

Uitgebreide site.

Uitgebreide site met duidelijke uitleg over de artikelen. Snelle verzending

goed product, snelle levering

Geen meuk in de producten is je leven waard.

PRIMA

Alles correct en in no time afgeleverd. Klasse.

Topkwaliteit

Ik ben op zich wel tevreden met mijn supplement ik hoop dat het doet wat moet(calsium+)ik vraag mij alleen af of ik genoeg calsium opneem omdat het maar 2tabletten zijn (250)moet toch1000 zijn per dag zijn ik ben 64 jaar heb ik dan genoeg .met die 2 tabletten

gewoon Top doen wat jullie zeggen carpe Diem

Zie hier boven

Pure producten, goede klantenservice en snelle levering :)

Altijd prettig zaken doen met Nutribites! Ze leveren pure producten zonder overbodige (vul)middelen. De site is overzichtelijk, communicatie m.b.t. vragen/opmerkingen verloopt prettig en de bestelling wordt erg snel bezorgd. Hier wordt je als klant gezien/gehoord.

Tevreden!

Tevreden! Bedankt.

Prima vitamine, (heel) snelle bezorging

eerste keer dat ik de naam Nutribites las in een test voor Vitamine D3. In de vergelijking met 9 andere merken Vitamine D3 kwam Nutribites er als beste Prijs/kwaliteit uit, snel 1 pot besteld om uit te testen, volgende dag al in huis - super snel. Prima verzendverpakking en verpakking van de vitamine - voor herhaling vatbaar.

Werkt!

Mijn man heeft problemen met zijn enkel. Kraakbeen versleten, met als gevolg dat hij altijd pijn had bij het wandelen. Sinds hij jullie collageen forte neemt samen met Pilates oefeningen is er een heel duidelijke verbetering. Genezen zal het nooit meer maar we kunnen tenminste terug naar de Ardennen.

Ik probeer geen ander merk meer

Ben er tevreden mee.

Snel en goed

Producten worden snel geleverd en zijn goed

Nachtkrampen zijn weg

Sinds ik de magnesium gebruik zijn grotendeels mijn klachten( nachtkrampen ) verdwenen.

Bestelling eenvoudig te plaatsen en rimpelloze levering.

Zeer goed.

Prima npmedicijnen voor bloedarmoede

Levering was heel snel! Ik kan op dit moment niet veel over de ijzercapsules zeggen want ik gebruik ze pas maar ik voel me wel minder moe en raak minder snel buiten adem.

Top producten, Top service

De producten van nutribites zijn van topkwaliteit, wij bestellen er reeds sinds enkele jaren de visolie en magnesium Bisglycinaat. Ik heb lang gezocht naar kwalitatieve supplementen en heb ze eindelijke gevonden! Bestellen bij Nutribites is SUPER eenvoudig via de website, snel geleverd, en veilig, ook als je vanuit België besteld. De website is zeer duidelijk zonder te veel poespas en het systeem waarbij je een subscription kan aangaan zodat je elke maand automatisch de nodige items ontvangt, is geweldig! Wij bevelen Nutribites aan bij iedereen van de familie en vrienden.

Vreselijk vies

Het kost mij erg veel moeite om dit product op te drinken. Ik doe het in een aantal keer door erna onmiddelijk water te drinken omdat ik het afschuwelijk vies vindt

Ik heb er vetrouwen in

Ik kan nog geen oordeel geven omdat ik pas 2x een capsule heb ingenomen

Snelle verzending goed verpakt

De supplementen kan ik nog niet beoordelen ben juist begonnen.

Bestelling en levering ging snel. Service prima.

Nog niet van toepassing. Daar gebruik ik de supplementen te kort voor

Sarphatistraat 54 H

1018 GP Amsterdam

Over Nutribites

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.