Wij zijn altijd blij met de vitamine supplementen van Nutribites omdat je weet dat het een zuiver en eerlijk product is.
Hoi Martin, Bedankt voor je review! Super dat je met een gerust gevoel onze vitamines gebruikt en de zuiverheid en eerlijkheid van de producten waardeert. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Het helpt echt
Hoi Truus, Bedankt voor je review! Super dat de probiotica je echt helpt en je zo tevreden bent. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben dik tevreden.
Hoi Gilbert, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat de levering netjes verpakt was, en dat je zo tevreden bent. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Lekker, snel en gezond... what else?
Hoi Richard, Bedankt voor je review! Super dat je zo enthousiast bent over de smaak, snelheid en gezondheid van ons product. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Nog maar net begonnen dus kan nog niet zeggen of het helpt
Hoi Asma, Bedankt voor je review! Goed dat de smaak je in ieder geval al bevalt. Laat het ons gerust weten hoe het je helpt zodra je het wat langer gebruikt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Zuivere ingrediënten die worden toegepast, daar ben ik blij om. Er zijn al genoeg producten met vul en bindmiddelen die de markt overspoelen. Daarom kies ik voor nutribites
Hoi H, Bedankt voor je review! Super dat je onze keuze voor zuivere ingrediënten waardeert en bewust kiest voor Nutribites zonder onnodige ingrediënten. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik zocht probiotica die kon helpen met mijn gevoelige darmen (PDS) en na een maand kan ik zeggen dat ik echt beterschap merk.
Hoi Isabelle, Bedankt voor je review! Super dat je na een maand gebruik al duidelijk verbetering merkt bij je gevoelige darmen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb de supplementen nog niet zo lang, maar het lijkt erop dat het bevalt en zijn werk doet. Ik heb nog wel een iets langere tijd nodig om het goed te kunnen beoordelen.
Hoi René, Bedankt voor je review! Goed dat je eerste indruk positief is. Neem gerust de tijd om de supplementen langer te gebruiken en laat ons vooral weten hoe het je bevalt op de langere termijn. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Goede spullen en snel bezorgd
Hoi Mike, Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent met onze producten en de snelle bezorging. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Betrouwbaar.
Hoi M, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je ons als betrouwbaar ervaart en tevreden bent met het product. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Goed product Helpt mij met de last die ik had van mijn darmen.
Hoi Bita, Bedankt voor je review! Super dat het product je helpt bij de darmklachten die je had. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Had altijd wat problemen met mijn darmen, door veel medicatie helaas en nu veel minder .Heb veel merken probotica gehad en merkte wel iets maar niet zoveel, zins ik Nutribites heb zie ik duidelijk het verschil veel betere stoelgang .Ts vrij prijzig omdat je 2 per dag moet nemen ,dus snel op !! ik doe 1 Nutribites (ochtend)en 1 van een andere merk (voor het slapen gaan)en dan valt het mee .Ik zou het aanraden om het 3 maanden te proberen ,MIJ helpt het zo .
Hoi Herman, Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring! Wat mooi om te lezen dat je met onze Probiotica duidelijk verschil merkt en je stoelgang verbeterd is, zeker na je eerdere ervaringen met andere merken. We begrijpen dat een dosering van 2 capsules per dag best prijzig kan zijn, maar fijn dat je een manier hebt gevonden die voor jou goed werkt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik de visolie capsules nog te kort om te kunnen beoordelen. De levering was wel heel netjes.
Hoi Ingrid, Bedankt voor je review! Goed dat de levering netjes is verlopen. Laat het ons gerust weten hoe de visolie capsules je bevallen zodra je ze wat langer gebruikt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Producten zijn snel geleverd. Alleen was de houdbaarheidsdatum van 2 producten erg kort, namelijk tot okt 2026 terwijl je met de tabletjes ( 400stuks) veel langer doet!
Hoi T, Bedankt voor je review! Goed dat de levering netjes op tijd bij je binnen was. Wat jammer om te lezen dat de houdbaarheidsdatum van twee producten korter is dan je verwacht had. Onze excuses daarvoor. Mocht je dit liever willen, dan kun je één potje kosteloos aan ons retourneren. Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected], dan helpen we je graag verder. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Gebruik nutribites nu 1 week en het is nog te vroeg om al iets over de werking te zeggen. Poeder lost snel op en heeft geen naam na of bijsmaak.
Hoi Henny, Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent over de service en dat het poeder snel oplost zonder nare bijsmaak. Laat het ons gerust weten hoe het je bevalt als je het wat langer gebruikt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je precies hebt gekregen wat je wilde en dat de levering snel was. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik kan nog niet veel zeggen over de werking van de multivitamine vrouw en de probiotica omdat ik nu pas een week deze capsules slik. Wat mij vooral aantrok om deze capsules te proberen zijn de hoge kwaliteit ingrediënten, zonder vulmiddelen en geen dierlijke ingrediënten. Nog een pluspunt is de optie op een maandelijks abonnement die makkelijk aan te passen is. Verzending ging zeer snel en netjes.
Hoi Kim, Bedankt voor je uitgebreide review! Super dat je onze Multivitamine Vrouw en Probiotica hebt gekozen vanwege de hoge kwaliteit ingrediënten zonder vulmiddelen en dierlijke bestanddelen. Fijn ook dat je de abonnementsoptie handig vindt en dat de verzending snel en netjes is verlopen. We zijn benieuwd hoe het je op de langere termijn gaat bevallen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik slik het te kort (2 dagen) om er iets zinnigs over te zeggen
Hoi Yolande, Bedankt voor je review! Goed dat de smaak je in ieder geval al bevalt. Laat het ons gerust weten hoe het je bevalt zodra je het wat langer gebruikt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
In eerste instantie had ik een verkeerd product gekregen in een beschadigd doosje maar de klantenservice heeft dit heel erg fijn opgepakt en naar volle tevredenheid goed gemaakt!
Hoi Mirjam, Bedankt voor je review! Jammer dat je bestelling in eerste instantie niet goed was gegaan, maar super dat onze klantenservice dit naar volle tevredenheid heeft kunnen oplossen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Het verzenddoosje was half open, niet erg stevig dus. Mijn product had er uit kunnen vallen. Verder was het supplement wat ik besteld had niet in het Nederlands of Engels waardoor ik geen informatie over het supplement kon lezen.
Hoi Mirjam, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Jammer om te lezen dat het verzenddoosje niet stevig genoeg was en half open aankwam. We nemen deze feedback zeker mee om onze verpakking te verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk niet de bedoeling dat je een supplement ontvangt zonder Nederlandse informatie. Al onze supplementen horen altijd in het Nederlands geleverd te worden, dus hier is duidelijk iets niet goed gegaan. Ik stuur je hierover een aparte e-mail zodat we dit samen goed kunnen oplossen. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Niettegenstaande PostNL meldt te hebben geleverd heb ik niets ontvangen. Op mijn e-mail naar Nutribites werd snel gereageerd zodat ik mijn product heb ontvangen.
Hoi Andre, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat het probleem met PostNL snel is opgelost en je je product alsnog hebt ontvangen. Dank ook voor je geduld en je melding. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Niettegenstaande PostNL meldt te hebben geleverd heb ik niets ontvangen. Op mijn e-mail naar Nutribites wordt gewoon niet geantwoord
Hoi Andre, Bedankt voor je review en dat je dit met ons deelt. Wat ontzettend vervelend dat je je bestelling niet hebt ontvangen, terwijl PostNL aangeeft dat het pakket wel geleverd zou zijn. We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is en willen dit graag voor je oplossen. We nemen snel contact met je op om te kijken hoe we je het beste tegemoet kunnen komen. Onze excuses dat je e-mail nog niet beantwoord is, dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Goed.
Hoi Kelly, Bedankt voor je review! Super dat je tevreden bent over de website, de snelle verzending en dat de supplementen goed verdragen worden. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik ben vooral heel blij met de zuivere producten. Geen rotzooi wat erin zit. Voor mij werkt het echt. Heb nu al meerdere producten geprobeerd en heb er echt profijt van. Ook de levering en klantenservice zijn goed.
Hoi Eric, Bedankt voor je mooie review! Super dat je zo tevreden bent met de zuiverheid van onze producten en dat je er echt profijt van hebt. Ook fijn om te lezen dat de levering en klantenservice naar wens zijn. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Door mijn partner in contact gekomen met Nutribites. Voor mijn geen supplementen meer van Kruidvat, Etos, etc. Vriendelijk & kundig personeel.
Hoi Guido, Bedankt voor je review! Wat mooi dat je via je partner met Nutribites in contact bent gekomen en zo tevreden bent over onze supplementen. Super om te lezen dat je ook onze medewerkers als vriendelijk en kundig ervaart. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
De suplementen die ik gebruik zijn zeer helpend voor mijn klachten. Deze zijn zo goed als verdwenen. Kundig advies van medewerkster Maxime. Ze weten echt waar ze het over hebben.
Hoi Areane, Bedankt voor je review! Super dat de supplementen je zo goed helpen bij je klachten en dat je zulke fijne ondersteuning hebt gekregen van onze collega Maxime. Mooi om te lezen dat je klachten vrijwel verdwenen zijn! Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik neem regelmatig de probiotica. Ik merk een groot verschil in mijn spijsvertering en geestelijke gesteldheid.
Hoi Viktor, Bedankt voor je review! Super dat je zo’n positief verschil merkt in zowel je spijsvertering als je geestelijke gesteldheid door het gebruik van onze Probiotica. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.