Prima mails,prima contact,prima service.
Hoi Joke, Wat een mooie review, dankjewel! Fijn dat je bij ons betrouwbaar je producten koopt en goed geholpen wordt. Mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle levering, goed verpakt.
Hoi Marleen, Bedankt voor je bestelling en mooie review. Top dat alles snel en goed verpakt is bezorgd! Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
De supplementen die ik heb gekocht zijn makkelijk om in te nemen en ik voel me er goed door.
Hoi Hendrika, Hartelijk dank voor de beoordeling! Super dat je de supplementen gemakkelijk inneemt en het allerbelangrijkste, dat jij je weer goed voelt! Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb van tevoren onderzoek gedaan naar de verschillende merken. Nutribites is veilig, geen toevoegingen en goed geprijsd. Het enige nadeel van de Magnesium Nacht is dat de tabletten enorm groot zijn, je moet er ‘‘s avonds 2 innemen en dat ligt best zwaar op de maag.
Hoi Saskia, Bedankt voor je bestelling en review. Wat goed dat je de markt onderzoekt voordat je aankopen doet! Wij houden wel van een kritische blik. Fijn dat je bij ons supplementen hebt kunnen vinden die veilig, zonder toevoegingen en goed geprijsd zijn. De tabletten van Magnesium Nacht hebben we om deze reden een breekstrip gegeven, hiermee kan je ze wat kleiner maken wat het innemen misschien makkelijker maakt. Hopelijk kan je hiermee vooruit! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Mijn D3-waardes weer op peil gekregen, van ruim onder de 50 naar 71,9. Gebruik 2 capsules per dag.
Hoi Herm, Bedankt voor je mooie review. Wat super dat je waarden weer op peil zijn. Zodra je waarden stabiel blijven kan je proberen terug naar 1 capsule te gaan en dan nogmaals te testen of dit voldoende is. Tijdens de wintermaanden is het sowieso goed om wat extra te blijven nemen. Een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle levering en goed advies
Hoi Anna, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Top dat je pakket snel geleverd is en je zo goed geholpen bent door onze costumer service! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle levering en correcte prijzen.
Hoi Guy, Bedankt voor je bestelling en review! Geweldig dat alles perfect is verlopen en je pakket snel is geleverd! Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb nu meerdere producten gekocht en wat me erg aanspreekt is dat de producten van hoge kwaliteit is. Ze zijn transparant. Goede en snelle service! Prijs kwaliteit is prima!
Hoi Mickey, Hartelijk dank voor je review. Wat goed dat je zo tevreden bent over de hoge kwaliteit van onze producten, transparantie en snelle en goede service! Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik het nu al een hele tijd en ben er erg tevreden mee. Ik drink het als ontbijt en hoe de dag ook gaat verlopen, mijn gezonde groente fruit en vitamine heb ik binnen . Ik heb nog nooit een klacht gehad, de levering verloopt altijd prima. Kortom; ik ben zeer tevreden
Hoi Gudy, Super, dankjewel voor de review! Wat mooi dat je al jaren zo tevreden bent met de Green Juice en op deze manier je portie vitamines en mineralen binnen krijgt. Een fijne avond! Gezonde groet, Team Nutribites
Tevreden van collageen naturel . Zie echt verschil aan huid .
Hoi Rosita, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wat een mooi resultaat!! We zien je graag weer terug. Fijne avond!
Post leverde pakje niet af maar stuurde het kennelijk terug - meteen werd nieuw pak gestuurd.
Hoi Juliette, Wat een mooie review, dankjewel!! Wat vervelend dat je even op je pakketje moest wachten, wij zijn blij dat we het na je contact snel hebben kunnen oplossen. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Gebeurt helemaal niks
Hoi Erik, Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Wat jammer dat je geen effect ervaart bij het gebruik van onze Probiotica. Graag kijken we met je mee om je verder op weg te helpen en met een passende oplossing te komen. We hebben via de mail contact met je opgenomen. Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Gebeurt helemaal niks
Betrouwbare firma, goede producten, goede communicatie!
Hoi Pascal, Hartelijk dank voor je mooie review. Top dat je zo tevreden bent met Nutribites, onze producten en de communicatie!! Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Prima producten maar zet alleen de ingrediënten erbij of een icoontje als (ook) iets niet helemaal plantaardig is zoals de vitamine D3, voor die capsule is gelatine gebruikt. Of zet er in het klein bij, capsule bevat gelatine. Dan is het voor (nieuwe) klanten meteen duidelijk.
Hoi Kees, Bedankt voor je mooie beoordeling en feedback. Wij doen ons uiterste best om zo helder mogelijk te communiceren op onze website en nemen je opmerking graag mee voor de verdere ontwikkeling hiervan. Super dat de producten zelf je verder prima bevallen! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Veel belovend product. Keurige en snelle levering. Van harte aanbevolen.
Hoi Ton, Hartelijk dank voor de beoordeling. Wat fijn dat de Vitamine B12 zuigtabletten zo veelbelovend zijn en je bestelling keurig en snel is geleverd. We horen graag je ervaring op de langere termijn! Gezonde groet, Team Nutribites
Voor de tweede maal een bestelling geplaatst, zeer tevreden over het product. Vandaag besteld en morgen in huis.
Hoi Miranda, Geweldig, wat een goed bericht. Super dat je bestelling wederom de volgende dag al in huis is en je zo tevreden bent met het product!! Een fijne dag vandaag! Gezonde groet, Team Nutribites
Mijn bestelling is snel en correct geleverd.
Hoi Ginie, Bedankt, wat een mooie beoordeling. Wat top dat je bestelling snel en correct is geleverd, helemaal naar verwachting! Tot de volgende keer en een fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Zoals hierboven
Hoi Cynthia, Hartelijk dank voor je bestelling en je review! Super dat je pakket snel is geleverd en je zo tevreden bent met het product! We wensen je een mooie dag. Gezonde groet, Team Nutribites
Nitribites multi man is een goede en fijn vitaminesupplement en samengesteld uit biologische produkten dus geen vervelende bijwerkingen . De kwaliteit is hoogstaand dus een goede aankoop.
Hoi Dick, Bedankt voor je review en je mooie woorden over de Multivitamine Man! Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en samenstelling. Fijn dat het goed bevalt zonder bijwerkingen, daar doen we het voor. Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
Dagelijks een theelepel Green Juice poeder in m'n smoothie geeft me dagelijks meer energie.
Hoi Derek, Bedankt voor je review! Mooi dat je de Green Juice dagelijks gebruikt en merkt dat het je meer energie geeft. En goed om te horen dat de levering vlot verliep. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen. Ik gebruik de supplementen nog te kort om er iets over te zeggen.
Hoi Nathalie, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je bestelling in goede orde is aangekomen. Laat het ons weten hoe het je bevalt zodra je het wat langer gebruikt hebt! Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
Ben van mijn maag problemen af Voelt zekerder
Hoi Robert, Bedankt voor je review! Mooi om te horen dat je van je maagproblemen af bent en je je zekerder voelt. Dat is precies waar we het voor doen. Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
Geweldig product en prima service.
Hoi Patrick, Bedankt voor je mooie review! Goed om te lezen dat je tevreden bent over ons product en de service. Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
Makkelijk te bestellen en snelle bezorging. We zijn nu een week bezig en kunnen daarom nog geen oordeel vellen v.w.b. de werking. Klein minpuntje: tabletten zijn erg groot, daarom breken we ze doormidden.
Hoi Kees, Bedankt voor je review en je duidelijke feedback! Goed dat het bestellen en bezorgen soepel verliep. We begrijpen dat het nog te vroeg is om iets over de werking te zeggen. Laat het vooral over een tijd weten hoe het gaat! Fijn dat het breken voor jullie een werkbare oplossing is. Een fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites
Prima spul
Hoi Len, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je geen last meer hebt van je onderbuik en dat het product je bevalt. Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.