Top product, heerlijke smaak
Hi Sharon, Dankjewel voor je positieve review en je 10 voor ons supplement! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over ons supplement en de smaak, want we doen ons best om zuivere en werkzame producten te ontwikkelen die ook nog eens lekker smaken. Geniet van ons product en gezonde groet, Team Nutribites
Ben zeer blij mee top product op natuurlijke basis
Beste Frank, Dank voor je mooie review en je fantastische cijfer! We doen ons best om de meest zuivere supplementen te bieden en we zijn blij om te horen dat je onze producten waardeert. Veel plezier met ons supplement en gezonde groet, Team Nutribites
Snelle verzending en prima producten
Hallo Claudia, Dank voor je prachtige cijfer en review! We staan voor supplementen die echt doen wat ze beloven en jouw review is voor ons een bevestiging dat we daarin slagen. Nogmaals dank en veel gezondheid toegewenst! Team Nutribites
Mooie producten. Alleen zou het handig zijn om bij het combineren van de producten die ik bij jullie gekocht heb( green juice en multivitamine vrouw) te waarschuwen voor de hoge dubbele dosis van jodium bv. Daar keam Ik zelf achter doordat ik diarrhee kreeg en heel super gestressed werd… ik wijt dit aan de jodium. Daar neem ik zelf normaal twee druppels van. Had niet door dat dat in beide produkten ruim aanwezig is. Er zijn meer vitamines die overgedoseerd zijn als je beide supplementen gebruikt! Ik zou zeggen: of het een of het ander. Hartelijke groet Gonne
Hoi Gonne, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je onze producten goed vindt! We begrijpen dat het vervelend is dat je klachten hebt ervaren, en waarderen het zeer dat je dit met ons deelt. Je opmerking over de mogelijke dubbele inname van bepaalde voedingsstoffen, zoals jodium, bij het combineren van producten is heel terecht. Dit is waardevolle feedback voor ons, en we nemen het zeker mee in onze communicatie en productinformatie. We streven er altijd naar om zo transparant mogelijk te zijn over de samenstelling van onze supplementen en het gebruik ervan – en jouw feedback helpt ons om daar nog beter in te worden. Als je nog vragen hebt of persoonlijk advies wilt, staan we natuurlijk voor je klaar. Gezonde groet, Team Nutribites
Ik vernam dat dit merk het beste was. Inbegrepen met vit. C en hyloronzuur. In de recensies las ik dat de frambozensmaak lekker was. Persoonlijk vind ik het te zoet met een "kunstmatig" smaakje. Toen ik dit aangaf, nam men gelijk contact met mij op hoe mij beter te kunnen helpen. Waar vind je dat?! Dus heb ik nu een naturel. 2 schepjes in de koffie of thee. En nu wachten op die strakkere huid;-)) GOEDE SERVICE=10!
Hoi Sandra, Bedankt voor je beoordeling en fijn dat je je ervaring met ons deelt. Wat jammer dat de Collageen Framboos bij jou niet goed in de smaak valt. Sommige mensen hebben liever een neutrale smaak, mogelijk past de Collageen Naturel inderdaad beter bij jouw wensen. Je kunt deze ook goed door bijvoorbeeld je thee of koffie mengen. We hebben persoonlijk contact met je opgenomen om tot een oplossing te komen. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
In de recensies las ik dat de frambozensmaak lekker was. Persoonlijk vind ik het te zoet met een kunstmatig smaakje. Ik denk dat ik volgend keer de normale neem. Het schijnt goed te zijn, dat moet ik even afwachten om daar een oordeel over te kunnen geven.
gewoon zeer tevreden
Hoi Eddie, Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Dat horen wij graag! Tot de volgende keer weer. Fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Hoi Greetje, Bedankt voor je positieve review. Top dat je pakket snel geleverd is! Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Lekker op tijd geleverd
Hoi Petra, Hartelijk dank voor je bestelling. Wat fijn dat je pakket lekker op tijd is geleverd! Fijne dag vandaag! Gezonde groet, Team Nutribites
Snelle bezorging en de rest moet ik nog achter komen!?.
Hoi John, Bedankt voor je beoordeling. Super dat je bestelling snel bezorgd is. We horen graag nog je ervaring met de producten! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik neem het nog maar een week in. Hopelijk minderen mijn krampen!
Hoi Ludo, Bedankt voor je bestelling en de mooie review. Dat zou een mooie resultaat zijn! We horen graag nog je ervaring op de lange termijn. Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Nieuwe ervaring algehele lichamelijke verbetering
Hoi Sander, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de Probiotica je een algehele lichamelijk verbetering geeft! We wensen je een mooie dag toe! Gezonde groet, Team Nutribites
Drinkt makkelijk en lost goed op in water. Ook de klantenservice van nutribites is top. Oog voor de klant en bieden direct een gepaste oplossing aan.
Hoi Elke, Bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat de Collageen niet goed oplost, dat zou wel zo moeten zijn. We nemen via de mail contact met je op om samen tot een passende oplossing te kunnen komen. Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Als ik dit in mijn warme drank wil oplossen moet ik heel veel roeren en duwen om alle brokken weg te krijgen. Uiteindelijk krijg ik het dan wel goed maar zou beter mogen oplossen
Snelle levering, goed verpakt, Heel goed aftesale Support. Mijn complimenten.
Hoi Stefanos, Bedankt voor je bestelling en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat je pakket niet helemaal in goede orde is ontvangen. Neem in dit geval gerust contact op met onze klantenservice, wij zorgen er graag voor dat je helemaal tevreden bent met je bestelling. We hebben persoonlijk contact met je opgenomen om het probleem te verhelpen, zodat je ook snel een helemaal goed product ontvangt! Een mooie dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Originele beoordeling
Snelle levering, goed verpakt, maar de seal van de kleine fles met de vitamine was open. Ik gebruik de vitamine wel maar dat is niet de bedoeling. Daroom de 2 sterren.
Zeer goede communicatie en snelle levering.
Hoi Gerard, Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat super dat je zo tevreden bent over de snelle levering en goede communicatie!! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Na een paar dagen probiotica te hebben gebruikt merk ik al verschil. Ik heb hem voor 2 maanden om alles weer in balans te brengen. Heb het al eerder gebruikt omdat mijn darmen soms van slag zijn door spanningen en een verkeerd voedingspatroon.
Hallo Nina, Dank voor je prachtige cijfer en je mooie review! Wat fijn dat je zoveel baat hebt bij onze probiotica :) We staan voor supplementen die echt doen wat ze beloven en jouw review is voor ons een bevestiging dat we daarin slagen. Nogmaals dank en veel gezondheid toegewenst! Team Nutribites
Goede website en de allerbeste producten. Ik verspil mijn tijd en geld niet meer aan mindere kwaliteit.
Beste D., We willen je hartelijk bedanken voor je prachtige review en dito cijfer. Top om te horen dat je zo tevreden bent met onze supplementen. We doen onze best om echt werkzame producten te ontwikkelen en zijn blij (en ook best een beetje trots) om van jou te horen dat we daarin succesvol zijn :) Gezonde groet, Team Nutribites
Bestel hier al jaren mijn supplementen. Goede en zuivere kwaliteit en altijd de volgende dag in huis. Geweldig!
Hoi Maxime, Dankjewel voor je geweldige cijfer en je positieve feedback. We maken ons sterk voor zuivere supplementen zonder belastende toevoegingen en zijn blij om te horen dat je onze inzet en onze producten waardeert met een 10! Veel plezier met onze producten en gezonde groeten, Team Nutribites
Darmfunctie enorm verbeterd met deze probiotica.
Hallo Carine, Wat fijn om te horen dat je darmfunctie enorm is verbeterd met onze probiotica. We werken er iedere dag hard aan om echt werkzame probiotica te bieden en zijn blij om van jou een 10 voor ons product te krijgen, dankjewel daarvoor! Gezonde groet, Team Nutribites
Was vergeten kortingscode in te voeren. Toen ik daar mail over stuurde was het binnen notime geregeld! Verder bevallen de supplementen die ik gebruik super goed!
Hallo Corry, Dankjewel voor je mooie cijfer en je review over onze producten en service! We doen ons best om echt werkzame producten te ontwikkelen en de beste service te bieden en we zijn altijd blij om te horen dat we daarin slagen. Veel plezier verder met onze producten en gezonde groeten, Team Nutribites
Een paar weken in gebruik, maar helaas merk er niets van.. misschien dat ik later nog eens probeer maaaaar ????
Beste Paul, Hartelijk dank voor je review en goed dat je de tijd hebt genomen om ons product te gebruiken. We kunnen ons voorstellen dat je deze vraag hebt en kijken graag met je mee om te zien hoe het supplement voor je kan gaan werken. Onze deskundige neemt binnenkort contact met je op hiervoor, zodat je haar je vraag en eventuele andere vragen kunt voorleggen en jullie samen kunnen kijken naar het doel waarvoor je ons supplement gebruikt en of dit nog geoptimaliseerd kan worden. We vinden het belangrijk dat onze klanten onze producten met een goed gevoel gebruiken en geven graag advies over optimaal gebruik ervan als aanvulling op een gezond voedingspatroon. Om dezelfde reden bieden we een gratis adviesgesprek (https://www.nutribites.nl/adviesgesprek/) met onze deskundige aan iedereen die vragen heeft over onze producten, supplement-combinaties, specifieke situaties, voeding, sport of welzijn. We wensen je succes met het effectief gebruik van ons product en horen graag over een tijdje nog eens je ervaringen. Gezonde groet, Team Nutribites
Drinkt makkelijk weg
Hoi Ellen, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je zo tevreden bent en de juice ook makkelijk weg drinkt! Een fijne dag gewenst! Gezonde groet, Team Nutribites
Super àlles geregeld,telefonisch en het bezorgen van de producten.
Hoi Monique, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat super dat alles goed geregeld is van de klantenservice tot het bezorgen! We wensen je een mooie dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Nog geen ervaring want juist begonnen met innemen vitamine.
Hoi Eddy, Bedankt voor je bestelling en review. Top dat het pakket snel in huis is. We horen graag je ervaring met de producten! Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik enkele soorten nog maar kort, maar van een binnen 2 dagen beterschap.
Hoi Anita, Bedankt voor je beoordeling. Wat top dat je al zo snel resultaat merkt. Laat je ons nog weten wat het voor je doet op de langere termijn? Fijne dag! Gezonde groet, Team Nutribites
Doet zijn werk
Hoi Els, Bedankt voor je review. Super dat de supplementen goed hun werk doen! Fijne dag en gezonde groet, Team Nutribites
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.