Mooi en eerlijk product. Snel verzonden.
Hoi Wieteke, Bedankt voor het plaatsen van een review en het geven van een beoordeling. Fijn om te lezen dat ons product naar wens is en je het snel in huis had. We streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Een fijne dag gewenst. Team Nutribites.
Ze doen precies wat ik hoopte. Snelle levering (binnen 1 dag had ik het al)
Hoi Ferry, Fijn om te lezen dat het product naar wens is en dat je het snel in huis had. Bedankt voor het plaatsen van een review en je mooie beoordeling. Gezonde groet, Team Nutribites
Ik gebruik de ontbijtshake, makkelijk en snel klaar te maken. Geen honger gevoel en het is nog lekker ook. De eiwitshake is ook lekker en zo kom ik ook aan mijn eiwitten.
Beste Jacintha, Hartelijk dank voor je positieve review, daar zijn we blij mee! We willen producten ontwikkelen waar mensen echt wat aan hebben en we zijn altijd blij om te horen dat we daarin slagen. Gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Heel tevreden zijn wij met de snelle goede producten!
Hoi Eva, Wauw wat een mooi cijfer geef je ons! Hartelijk dank:) Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze supplementen, veel plezier ervan! Mooie avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Vol goede moed en hoop dat dit nu eindelijk "het" middel zou zijn om een betere nachtrust te krijgen Nu na een klein weekje gebruik, echt teleurstellend Ik slaap nog steeds niet rond 3 uur 's nachts. Eigenlijk heeft het geen zin om ze in te nemen denk ik, zonde van de €20. Misschien dat ik ze terug kan sturen en jullie ter compensatie als vergoeding iets terug kunnen storten? Heel jammer dat het resultaat niet is wat ik er van verwacht had.
Hoi Miriam, Hartelijk dank voor review. Vervelend dat je nog niks gemerkt hebt van onze Nachtrust tabletten. Van valeriaan is bekend dat je het tot wel 3 weken moet gebruiken, wil je er effect van hebben. Verder zitten er ook andere kruiden in, waardoor je wel al gauw kan merken dat je rustiger wordt. Voor de één betekent dit dat ze wel gelijk kunnen inslapen, maar voor de ander niet. Ik wil je aanmoedigen om het product in ieder geval een maand te gebruiken, zodat je het effect ervan kan ervaren. Een andere optie is om gebruik te maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Je mag het potje dan houden, wellicht dat je er iemand nog blij mee kunt maken. Je kunt ons hierover mailen op [email protected] Fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Prima! Voel dat het echt effectief werkt!
Hoi Coby, Wat ontzettend fijn dat je effect merkt van onze supplementen :) We vinden het belangrijk om de meest zuivere supplementen te produceren en zijn dan ook blij om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Een mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Beste ashwagandha en nu ook vitamine D3 besteld Snelle service!!!
Hoi Kristel, We vinden het belangrijk om snelle en goede service te verlenen aan onze klanten en zijn dan ook blij om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor jouw positieve review! Mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Over het middel kan ik niets zeggen gebruik het een paar dagen
Hi Ina, Ik hoop dat de supplementen net zo goed bevallen, hartelijk dank voor het mooie cijfer dat je ons geeft! Mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Het lijkt erop dat ik beter slaap. Heb eerst 2 pillen gebruikt maar later steeds een. Blijf het voorlopig gebruiken. Netjes op tijd bezorgd.
Hoi Ineke, Wat fijn dat je beter slaapt, daar doen we het voor :) Hartelijk dank voor jouw positieve review! Mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Bestelde op donderdag 19 oktober. Zij beloven dan de volgende dag te leveren, iets wat mij goed uitkwam. Uiteindelijk werd het dinsdag pas bezorgd. Ik had het echt nodig ivm herstel na ziekte en ben zaterdag ergens anders geslaagd. Zaterdag heb ik de bestelling nper mail geannuleerd. Pas maandag kreeg ik te horen dat ze het weekend een storing hadden en daardoor was er vertraging. Echter, ik had DONDERDAG al besteld en dat had, volgens hun leveringsvoorwaarden VRIJDAG bezorgd moeten zijn. Dan is hun argument in mijn geval een drogreden. You only have one chance for a first impression. Helaas was die niet positief. Kan dus niets over het product zeggen, ik ben afgehaakt, omdat 'de volgende dag levering' uiteindelijk 5 dagen later werd. Ik bestel voortaan liever ergens anders.
Hoi Stella, Hartelijk dank voor jouw review. Allereerst onze excuses, vervelend dat je onze supplementen niet op tijd hebt binnen gekregen. Ik kan mij voorstellen dat dit niet fijn is als je het nodig hebt om te herstellen van een ziekte. We hadden helaas een technische storing waardoor onze bestelling later zijn bezorgd dan normaal Fijn om te horen dat je ergens anders geslaagd bent en ik wens je een voorspoedig herstel toe. Je kunt uiteraard gebruik maken van de niet-goed-geld-terug garantie. Mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Zeer snelle levering.
Hi Sandra, Dank voor je mooie cijfer voor onze levering! We zijn altijd bezig om onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen en jouw review is voor ons een bevestiging dat we daarin slagen. Gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Goed product en vlotte levering.
Hi Ilse, Dank voor je mooie cijfer! We zijn om te horen dat je onze levering en producten waardeert, want we vinden het belangrijk om topproducten en -service te bieden aan onze klanten. Nogmaals dank en gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Hi Anita, Dankjewel voor je positieve review! Wat fijn dat je onze service waardeert met een 10, want we werken er hard aan om klanten zo snel mogelijk van producten te voorzien. Veel plezier met onze supplementen en hartelijke groeten, Annemiek van Nutribites
Beste J. Zaandijk, Hartelijk dank voor je review en top dat je onze service waardeert met zo'n mooi cijfer! Daar zijn we heel blij mee, want het is voor ons een bevestiging dat onze inspanningen succes hebben. Veel plezier met de producten en gezonde groeten, Annemiek van Nutribites
Klaar staan voor jouw verzoek. Doen niet moeilijk. Heel beleefd. Geduldig en begrip tonen. Professioneel. Een reden om verder bij jullie supplementen te bestellen. Trouwens, ik heb het al eerder aangegeven.
Hoi Shana, Hartelijk dank voor je positieve review en top dat je contact met ons en onze service waardeert. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en we zijn blij om te horen dat we daarin slagen. Veel plezier met de producten en gezonde groeten, Annemiek van Nutribites
Snelle vlotte levering.
Hi Narda, Hartelijk dank voor je mooie cijfer voor onze service! We doen ons best om onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen en we zijn blij om te horen dat je dat waardeert. Veel plezier met de producten en gezonde groet, Annemiek van Nutribites
Snelle en correcte levering. Keurig verpakt.
Hoi Christiaan, We vinden het belangrijk om onze bestellingen binnen 24 uur te leveren en zijn dan ook blij om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. Hartelijk dank voor jouw positieve review! Mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Op woensdag bestelling gedaan en betaald. Direct een mail ontvangen dat er aan de slag gegaan werd met bestelling. Track en trace volgt. Niks meer gehoord. Na een mail van mij op zaterdag naar klantenservice kreeg ik op maandag plots een mail dat de bestelling op dinsdag geleverd wordt. Verder geen info. Nutribites schrijft veel en doet weinig!
Hoi Hay, Hartelijk dank voor jouw review. We hadden dit weekend helaas een technische storing waardoor de bestellingen niet goed waren doorgekomen en later dan normaal zijn verstuurd. Daarnaast zijn wij elke werkdag goed te bereiken, maar hebben wij ook weekend :) Onze excuses voor het ongemak. Fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Een pluim voor uw werkwijze!
Hoi Tanja, Wat een super mooi cijfer geef je ons, dankjewel! Ook bedankt voor de pluim, hier zijn we erg blij mee :) Veel plezier van de supplementen! Een fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Ik heb het nog niet gebruikt
Hoi Ann, Hartelijk dank voor het mooie cijfer dat je ons geeft, heel veel plezier van je bestelling! Een mooie dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Het zou bezorgt worden met PostNL maar omdat ik int chauffeur ben hebben ze het uitgerekend naar een PostNL punt gebracht die het weekend gesloten is dus vraag mij af wanneer ik ooit mijn pakketje krijg omdat ik van maandags Smorgens tot vrijdag laat onderweg ben
Hoi Jan, Hartelijk dank voor jouw review. Wat vervelend dat de bezorging van onze producten zo moeizaam is verlopen. Wij zijn helaas afhankelijk van postleveranciers en ondanks dat het vaak goed gaat, gaat het ook wel is mis. Zou je ons een mailtje kunnen sturen ([email protected])? Dan zullen we kijken wat we voor je kunnen doen. Een fijne avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
IGet is een kwaliteitsproduct dat in een laboratorium is getest, zodat het doet wat het belooft. Heel tevreden en ook snel bezorgd.
Hoi Glicia, Hartelijk dank voor jouw positieve review! We vinden het inderdaad belangrijk om zo zuiver mogelijke supplementen te produceren, daarom laten wij onze producten checken in een laboratorium. Fijn om te horen dat dit wordt gewaardeerd :) Mooie avond gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
mijn vitamine d was keer op keer te laag. nu na een aantal weken weer mooi op pijl
Hoi Henk, Wat fijn om te lezen dat je vitamine D3 weer mooi op pijl is. Bedankt voor je mooie review en alvast een fijn weekend gewenst. Groeten, Team Nutribites
Overzichtelijke site en snelle levering
Hoi Lieke, Bedankt voor je mooie beoordeling en je review. Fijne dag gewenst. Groeten, Team Nutribites.
Duidelijke website, makkelijk bestellen, snelle levering.
Hoi Marja, Wat een mooi cijfer geef je ons, hartelijk dank! Veel plezier van je bestelling. Fijne dag gewenst. Gezonde groet, Team Nutribites.
Sarphatistraat 54 H
1018 GP Amsterdam
Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.