Goed product.

Merkte na een paar dagen al verbetering,mijn darmen zijn veel rustiger.

Zeer snel geleverd

Snelle levering, goed advies

Alles volgens afspraak

Product zoals omschreven Snelle levering

Bestelling is snel geleverd. Ik heb het gevoel dat het product Calcium+ begint te werken.

Goede service en betrouwbaar maar Green Juice was verschrikkelijk.

Niks miss met de service dus als je de producten oke vind echt een topper. Ik vond alleen de green juice zo smerig dat ik het bijna niet binnen kon houden. De smaak van munt erin was gewoon te sterk, leek net alsof ik tandpasta aan het drinken was. Ik vind het persoonlijk niet erg om dingen die ik niet lekker vind te eten en of drinken voor mijn gezondheid maar als ik er bijna van moet overgeven gaat het wel een beetje ver. Dus als iemand nog een pak green juice wilt stuur me vooral een berichtje :). Maar zoals ik zeg, echt wel goeie service, niks miss mee.

Snel ingeslapen en een diepere slaap ervaring!

Fijne producten. Geen onnodige toevoegingen. Overzichtelijke en vooral betrouwbare website. Snelle levering! Doen wat ze beloven!

Van nacht één geen krampen meer!

Ben gestart met 2 pillen vóór de nacht. Gezien de grootte met water innemen lukt goed. Tot op heden geen kramp meer gehad in m'n benen!! Vanaf volgende week ga ik het met 1 pil proberen.

Doet helaas niets

Wellicht had ik er een te hoge verwachting van omdat het als beste slaap supplement staat vermeld. Ik ga er niet beter van slapen. Sterker nog, goedkopere supplementen werken in vergelijking beter.

Beter dan die troep van Holland and barrett

Heel tevreden van de snelle service!

De probiotica van Nutribites kwam als beste uit de test volgens verschillende websites/blogs… na enkele dagen voelen mijn darmen reeds rustiger aan. De capsules hebben geen vieze geur of smaak wat een pluspunt is!

Nog ontkend met werking.

Betreft vitamine D3. Deksel van het potje sluit niet goed, of eigenlijk te goed. Krijg hem alleen met tang weer los. Heel lastig. Wat betreft werking kan ik nu nog niet oordelen. Verzending ging prima. MVG Henk Koevoets

Goede producten en snelle levering

Omdat de producten puur zijn, zonder rommel, bestel ik ze nu voor de tweede keer en dat bevalt prima.

Snelle aflevering!

Snelle Aflevering boven geplande verwachting!

Door zelfonderzoek blijkt dat veel mensen lekkende darm hebben en daardoor allerlei ziektes kunnen krijgen.zelf heb ik last van te snelle schildklier,maar nu na 3 maanden de probiotica gebruikt te hebben zijn mijn waardes voor de helft gezakt en heb ik nergens meer last van.ook mijn bloeddruk is aan het zakken.ik ben zeer tevreden over deze produkten van jullie en snelle levering ook.bedankt

's avonds besteld, en de andere morgen lag het bij de deur. Super!!

Heel tevreden!

De volgende dag direct mijn pakket ontvangen en heel tevreden over de probiotica!

geweldig

Dit had ik niet kunnen hopen. Ik viel gauw in slaap en heerlijk doorgeslapen. Dit blijf ik zeker gebruiken, ik was er echt aan toe om heerlijk te slapen.

Fantastische voedingssupplementen

Ik gebruik magnesium bisglycinaat, krillolie en de supplementen om goed te kunnen slapen. Over alle 3 ben ik heel tevreden. Ook vind ik de supersnelle levering fantastisch. 's morgens besteld en 24 uur later zitten ze in mijn brievenbus. Ik ben nu ook de green juice aan het proberen.

Snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt.

Slechte informatie over inhoud op site

Op de site staan grote koppen als gmo vrij geen onnodige vulstoffen geschikt voor vegatariers geen suiker enz. Ook een lijst met samenstelling, Maar nu ik het potje thuis heb blijkt dat er ook nog allerlei vulstoffen inzitten die niet vermengd staan. Ik heb een ernstige zonnebloem intolerantie en ja er zit 20% zonnebloemolie in. En ook nog melk. Ik begrijp dat vegatariers wel melk gebruiken,maar omdat er andere merken zijn die geen melk bevatten had ik hier niet op gerekend. Dus ik heb 2 potjes waar ik niks mee doe.

Veel te lange levertijd

Ik zou de bestelling de volgende dag krijgen, dit werd keer op keer uitgesteld, uiteindelijk pas 4 dagen later, terwijl het buiten 30 graden was en de bestelling niet boven de 25 mocht. Ik wil de bestelling nu niet meer en wil hem terugsturen !

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering. Klein tabletje met een zoetige smaak, om onder je tong te laten smelten. Effect van het gebruik moet ik nog gaan ervaren.

Sarphatistraat 54 H

1018 GP Amsterdam

Over Nutribites

Wij zijn Nutribites: een Nederlands supplementen bedrijf dat de nadruk legt op puurheid en kwaliteit. Onze missie is simpel: we willen je de zuiverste supplementen bieden, vrij van 42 potentiële schadelijke stoffen die niet thuishoren in je dagelijkse routine. Geen compromissen, alleen de beste ingrediënten voor jouw welzijn. Bij ons draait alles om transparantie. We zijn begonnen met wat we niet in onze producten willen, zodat jij met een gerust hart kunt profiteren van alle voordelen van supplementen. Geen dubieuze toevoegingen, geen onnodige vulstoffen. Alleen pure, krachtige ondersteuning voor jouw gezondheid.